ویندوز سون 32 بیتی من با ارور E/windows/system32/nvvsvc.exe لود نمیشه حتی با دی وی دی ویندوز هم که تعمیر و بازسازی میکنم بازم افاقه نمیکنه چاره اش چیه ؟
ویندوز سون 32 بیتی من با ارور E/windows/system32/nvvsvc.exe لود نمیشه حتی با دی وی دی ویندوز هم که تعمیر و بازسازی میکنم بازم افاقه نمیکنه چاره اش چیه ؟
با سلام
این پیغام رو دقیقا در کدوم مرحله از لود شدن میده؟
موفق باشید.
ازطریق سایت پایین روشی که گفته پیش برین به احتمال زیاد رفع مشکل بشه ازطریق safe mode مشکلی بود بگین راهنمایی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از بوت شدن و صقحه سبزویندوز لودینگ .. این پیغام ظاهر میشه و بجای دسکتاپ یه صفحه سیاه میاد .....
این فایل مربوط به سرویس راهنمای کارت گرافیک Nvidia هست . روشی که جعفریان عزیز لینک داده رو انجام بده مشکلت حل میشه .
سایت گفته :
به Safe Mode برو و بعد روی دسکتاپ راست کلیک کن و Screen Resolution بزن و بعد دز قسمت Resolution آخرین رزولیشن رو انتخاب کن و ok . بعد در حالت معمولی وارد سیستم بشی باید مشکل حل شده باشه .
با safemodeرفتم صفحه سیاه اومد که راست کلیک درش غیر فعاله یعنی راست کلیک میکنم منوی ظاهر نمیشه !!
شما در همون منویی که Safe mode رو انتخاب میکنی تا واردش بشی ، چند گزینه پایین تر باید یه گزینه به نام Last Good Known Configuration یا همچین چیزی باید باشه . شما با این گزینه وارد ویندوز بشید احتمالا جواب میده .
وقتی که از طریق safe mode بالا میاین گزینه مورد نظر تو شکل انتخاب کنید تا وارد محیط ویندوز بشین اگر بصورت عادی وارد نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه جواب نداد !
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
منظورتون کدوم شکله؟چون من شکلی نمی بینم
منظورم گزینه safe mode with networking هست اونو انتخاب کنید اگر بصورت عادی کار نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)