سلام.
من با مشکل No VGA detected مواجه شدم دوستان خواهشا راهنمايي کنيد.
ديروز يک باره سيستم قطع شد و اين مشکل بوجود اومده.
وقتي کليد روشن کردن سيستم رو از روي کيس مي زنم بايوس يه بوق بلند و بعد از اون 3 بوق کوتاه مي زنه و بعد از مدت حدود 30 يا 40 يا 60 ثانيه بعد يه بوق کوتاه هم مي زنه.
توي دفترچه مادربرد براي بوق بايوس نوشته يه بوق بلند و بعد از اون 3 بوق کوتاه مربوط مي شه به No VGA detected
من کارت گرافيک رو در اوردم و روي اسلات ديگری قرار دادم باز هم همون مشکل بود و بايوس باز هم همون بوق
ها رو زد. رم ها رو هم در اوردم و توی اسلات ديگری گذاشتم باز هم مشکل حل نشد. مجددا کارت گرافيک و رم
ها رو به همون اسلات های اوليه که گذاشته بودم برگرداندم باز هم بايوس همون يک بوق بلند و سه بوق کوتاه
رو مي زنه.(الان وقتي کليد روشن کردن رو از روي کيس مي زنم بايوس يک بوق بلند و سه بوق کوتاه رو مي زنه
و مانيتور هم چيزي رو نشون نمي ده و فقط کلید روشن و خاموش روی مانیتور چشمک می زنه)
در ضمن سيستم رو 3 سال پيش خريدم و تا همين ديروز بدون هيچگونه ايرادي کار مي کرد و اصلا تا حالا به
همچين مشکلي بر نخورده بودم.
حالا چطوري مي شه اين مشکل رو حل کرد؟مشکل از چي هستش؟ کارت گرافيک ايراد داره؟ يا مادربرد؟ يا بايوس؟ کدومشون ايراد داره؟چطوري بايد مشکل رو رفع کرد؟
مشخصات مادربرد و کارت گرافيک و رم ها و پاور و بايوس و سي پي يو به ترتيب زير هستش
ASUS P5KC
Nvidia Geforce 8600 GTS
DDR2 Corsair 2x1 GB ( مجموعا 2 گيگابايت رم )
580W Green
AMI Bios
CPU Intel Core 2 E7200