سلام
روی ویندوزم که درواقع اورجینال خود لپ تاپ هست یه موردی هس که سر در نمیارم
گزینه personalize توی تنظیمات نیس ...نه توی کلیک راست روی والپیپر، نه توی کنترل پنل
مشکل از ویندوزه یا باید از جای خاصی فعالش کنم؟
سلام
روی ویندوزم که درواقع اورجینال خود لپ تاپ هست یه موردی هس که سر در نمیارم
گزینه personalize توی تنظیمات نیس ...نه توی کلیک راست روی والپیپر، نه توی کنترل پنل
مشکل از ویندوزه یا باید از جای خاصی فعالش کنم؟
طبق روش سایت اول برین به احتمال زیاد ویندوز شما ultimate نیست اگر رفع مشکل نشد از کلیپ youtube استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم ...لینک اول رو دیدم ولی مشکل اینه که اموزش واسه حذف یا تغییر هر یک ازین گزینه ها از کلیک راست هست
توی رجیستری من برای personalize اصلا KEY تعریف نشده!
ازطریق سایت پایین پست آخرشم برین کلیپ youtube روهم دیدین که آموزش داده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون ...همین کار رو کردم ولی مقدارش همین بود نمیدونم چرا personalize حذف شده!
ویندوز ultimate تفاوت های دیگه هم داره با این ورژن home ؟
ویندوزیعنی ورژن کامل 7 از یکی شما یا همون starter یا که Home Basic برای تغییرشم از رجیستری باید اقدام کنید این یکی سایت پایینم ببینیدبا برنامه ای که قرارداده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرلپ تاپ شما مشخصاتش بالا هست پیشنهاد من اینه که همون ویندوز ultimate نصب کنید که امکاناتش خیلی بیشتر اگر میتونید کانفیگ لپ تاپ خودتون اینجا قرار بدین .
یعنی تفاوتش به چشم میاد؟
رم 6 ...گرافیک 1 ... ..2.4 .cori5
با این مشخصاتی که شما داری نمیدونم چرا ورژن starter برای شما نصب کردن شما ویندوز ultimate 64 بیتی روی سیستم خودتون نصب کنید حتما راخت روی لپ تاپ شما جواب میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)