سلام من یه مین asus p8h61/usb3 با cpu dual core g620 و4gig ramدارم اینارو میخوام با فن استوک اور کنم لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام من یه مین asus p8h61/usb3 با cpu dual core g620 و4gig ramدارم اینارو میخوام با فن استوک اور کنم لطفا راهنمایی کنید![]()
شما با این مین و این چیپ امکان اور سی پی یو رو ندارید فقط میتونید گرافیک مجتمع سی پی یو رو از بایوس اور کنید یا از ویندوز اطریق نرم افزار های مختلف
پردازنده امکان اورکلاک نداره
موفق باشید
حالا باچه نرم افزاری میشه اور کرد
اگر پردازنده مدل دیگه داشته باشم میشه....
لطفا در این مورد یکمی اطلاعات بدین ممنون میشم..........
دوست عزیز این پردازنده شما امکان اور نداره
در این پلتفرم فقط میشه از طریق ضریب پردازنده اورکلاک کرد و bclk قابل تغییر نیست
این پردازنده هم ضریبش بسته است حالا می خواد با این مادربرد باشه یا با یک مادربرد حرفه ای
موفق باشی
فقط پردازنده های ضریب باز تو سندی قابلیت اور رو دارند با bclk نمیشه کار زیادی کرد
عرض کردم فقط گرافیک مجتمع رو میتونید اور کنید سی پی یو رو نمیشه اور کرد
خب متوجه شدم که این cpu توانایی اورکلاک نداره...........
حالا من برفرض برم یه cpu دیگه بگیرم که توانایی اور داشته باشه روی همین مین میشه اورکرد.یا کلا مین ضیفه...
Last edited by koroz; 19-12-2011 at 21:43.
شما دو محدودیت برای اور سی پی یو دارید
یکی بردتون هست که کلا چیپ سری h نمیشه باهاش سی پی یو رو اور کرد و فقط میشه گرافیک مجتمع رو اور کرد
محدودیت بعدی در سی پی یو هست یعنی سی پی یو شما باید ضریب باز باشد با ضریب بسته و حتی داشتن چیپ p67 با bclk هم نمیشه زیاد اور کرد شما یک چیپ p67 یا z68 میخواین بایک سی پی یو ضریب باز که پسوند k دارد
با نصب درایور مادربورد خودش سی پی یو رو 3 درصد و گرافیک مجتمع تا 30 درصد اور میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)