با سلام.
مدتی است که لب تاب dell vostro 3500 را خریداری نموده ام و استفاده می نمایم .لب تاب خوبی است تا اینکه برای نصب درایور کارت گرافیک آن نسخه جدید درایو کارت گرافیک را از سایت ان ودیا دانلود کردم و شروع به نصب نمودم که در جین نصب با این مشکل که قادر به شناسایی کارت گرافیک برروی سیستم شما نیست مواحعه شدم و از نصب جلوگیری کرد.و هر کاری کردم تا نصب بشه نصب نشد.
گرافیک این مدل از لب تاب Geforce 310M می باشد با 512 مگابایت حافظه اصلی و تا 1.5 گیک هم شیر میکند.لازم به دکر است سیستم عامل نصب شده بر روی این لب تاب ویندوز 7 نسخه 32 بیتی اورجینال با لایسنس شرکت دل میباشد.
اینجانب حتی در درایو دیگه از هارد نسخه 64 بیتی ویندوز 7 رو نصب کزدم شاید مشکل برظرف شود اما مشکل همچنان باقی است.
در برخی از جاها مشکل را به خاطر اینکه این لب تاب ها از دو کارت گرافیک یکی آن برد که همان Intel HD و دیگری کارت گرافیک اصلی که همان Geforce 310M دانسته اند که اگر این نیز درست باشد حتما راهی برای غیر فعال کردن یکی از گرافیک ها و نصب درایو جدید بر روی سیستم خواهد بود درصورت پیشنهاد راه و راهنمایی از شما دوستان کمال تشکر را دارم.