تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی در زمینه یادگیری 3D

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض راهنمایی در زمینه یادگیری 3D

بادرود
    من قصد یادگیری تری در را دارم
    بهترین مربی یا بهترین آموزشگاه

2. این کاربر از netlunatic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dRasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Bandar Abbas

پيش فرض

باسلام
    خوب می خوای تو چه نرم افزاری ای کارکنی؟

4. این کاربر از 3dRasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام
    اگه میخوای حرفه ای کار کنی به این آموزشگاه برو من خودم اینجا مایا رو یاد گرفتم خدایی استاد تمام حرفه ایه هم به روز اگه باهاش صحبت کنی میفهمی تازه کلاساش هم نیمه خصوصیه هر سوالی در ضمینه 3D بپرسی
    مثل چی جواب میگیری بعدا الان خیلی وقته کلاس تموم شده ولی هر وقت مشگلی دارم میرم پیشش مثل همین 2 روز پیش و راهنماییم میکنه خدایی تو ایران تکه حالا فکر نکنی تعریف میکنم فقط میخوام کمکت کنم من که با استادم اشنا شدم خدارا 10000000 مرتبه شکر کردم و تازه فهمیدم دنیای 3D واقعا چقدر بزرگه
    تو ایران همچین استادایی کم پیدا میشه خدایی اینو جدی گفتم.
    اگه خواستی بگو شماره و سایتشو بزارم یا برات پ-خ بدم
    موفق باشی

6. این کاربر از ehsanyacoza0021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sara_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای یادگیری هر چیزی اولین چیزی که لازمه و به طور کل رکن هر کاری هست علاقه وپشت کار شما میتونه باشه
    برای 3d نرم افزارهای متعددی توی بازار هستند ولی max و maya بهترین این نرم افزارها در حال حاضر هستند
    به نظر من اگه اصلا با برنامه های ذکر شده کار نکردید و آشنایی ندارید یکی دو ترم به یک آموزشگاهی برید یا برنامه های آموزشی رو تهیه کنید و به مرور زمان و قدم به قدم کارتونو پیشترفت بدید
    ولی باز همه چیز بستگی به تلاش و علاقه شما داره

9. این کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sara_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای یادگیری هر چیزی اولین چیزی که لازمه و به طور کل رکن هر کاری هست علاقه وپشت کار شما میتونه باشه
    برای 3d نرم افزارهای متعددی توی بازار هستند ولی max و maya بهترین این نرم افزارها در حال حاضر هستند
    به نظر من اگه اصلا با برنامه های ذکر شده کار نکردید و آشنایی ندارید یکی دو ترم به یک آموزشگاهی برید یا برنامه های آموزشی رو تهیه کنید و به مرور زمان و قدم به قدم کارتونو پیشترفت بدید
    ولی باز همه چیز بستگی به تلاش و علاقه شما داره
    بله حرفتون درسته من رشتم کامبیوتره ... من بارسال دیبلم کامی گرفتم ولی کنکور ندادم چون میخواستم انیمیشن بخونم بعد رفتم کلاس طراحی الان طراحیم نسبت به قبل خوب شده بازم دارم تمرین میکنم کلاس فتوشاب و فلشم میرم قصدم اینه که قبل اینکه دانشگاهو شروع کنم maya رو هم یاد بگیرم

11. این کاربر از sara_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه میخوایید سه بعدی ساز یاد بگیرید بیشتر برید سراغ فیلم های آموزشی که مثلا توش طرز درست کردن یه نوشته ی حرفه ای آموزش داده شده
    منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

[QUOTE=sara_n]آقا احسان اگه لطف کنین برای منم بفرستین چون من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم میتونم از ایشون سوال ببرسم[QUOTE]
    سلام
    ببخشید نبودم اینترنتم قطع بود
    من هم میخواهم دانشگاه انیمیشن بخونم با استادم هم صحبت کردن ایشان دانشگاه علمی کاربری دارن mayaدرس میدن
    از اونجایی که تو دانشگاه خیلی خیلی کم 3d آموزش داده میشه و همه ی درس هاش طراحی آدم زمین ایجا اونجا,هرجا و ... فهمیدم که اگه بخوام برم دانشگاه برای کار بیروم حتما باید پیش استادم بقیه دوره هام هم بگذرونم, درس های دانشگاه توهم است فقط بدرد مدرک میخوره
    این سایت ایشون هست شمارش هم هست راستی لیست کلاس ها هم تو قسمت Courses گذاشته اند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببخشید شما چه رشته ای میخونید من الان کامپیوتر میخوانم و اگه بخوام انیمیشن تو دانشگاه سراسری(صدا و سیما) بخونم باید برم پیش دانشگاهی هنر به خاطر همین میخوام دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم.
    موفق باشید
    ____
    اگه میخوایید سه بعدی ساز یاد بگیرید بیشتر برید سراغ فیلم های آموزشی که مثلا توش طرز درست کردن یه نوشته ی حرفه ای آموزش داده شده
    منظورم اینه اگه برید سراغ پایه اصلا حوصله نخواهید کرد ادامش بدید ::::::::
    __
    سلام
    آخه چرا مردم رو گمراه میکنید آدم وقتی از پایه شروع نکنه کم کم به مشکل بر میخوره اینو مطمئن باش چون من خودم با همین آموزش های زبان اصلی
    تجربه کردم وقتی آدم اصول مدل سازی رو ندونه و روش های ساخت استاندارد مطمئن باش هیج جا شغل گیر نمیاره در ضمینه 3D
    Last edited by ehsanyacoza0021; 05-01-2012 at 12:30.

14. این کاربر از ehsanyacoza0021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز امیدوارم بعد از اینکه تحصیلاتتون تکمیل شد و حرفی برای گفتن داشتید بیایید در خدمتتون باشم
    کسایی که میخوان 3DS MAX یادبگیرن نه اینکه مدرک بگیرن ، پایه به دردشون نمیخوره یه خورده حفظیات و چنتا مورد کوچک که قد یه کتاب برات بزرگش میکنن و زده میشی
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام
    اگه اون کتابارو مثل روزنامه
    یه روخونی کنن که ایراد نداره نه اینکه حفظ کنی
    مگر اینکه کتابایی مثل کتاب های درسی ما مثل همین شبکه که انگار دو تا بلانسبت علاغ اینارو نوشتن اونم مال زمان 10 سال پیشو

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •