تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: ارزیابی 206 های سال 90

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ارزیابی 206 های سال 90

دوستان سلام .

هممون در رابطه با کیفیت خودرو های داخلی میدونیم . و میدونیم که به علت تحریم ها و نظارت دولت بر قیمت خودرو خودرو سازها مجبور میشن واسه کاهش قیمت تمام شده محصول از کیفیت قطعات کم کنن . که بالطبع تو رضایت مشتری تاثیر میزاره . مثلا من چند روز پیش در باره روغن ریزی از گیربکس 206 سال 90 شنیدم . یا میدونیم که سندلی پارس ELX رو که یرقی بود و گرمکن داشت رو امسال ساده کردن یا تغییراتی که موجب بهبود کیفیت شده(که من هم مثل خیلیای دیگه نیمه خالی رو بیشتر میبینم ).
    دوستان اگه لطف کنن اگه تغییرات مثبت یا منفی هر سری رو که به نظرشون میرسه بیان کنن و کسانی هم که اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیارمون بزارن. (بحث خوبی وبدی نیست بحث تغییرات ه)
    پ.ن: مدیران عزیز هم اگر مشکلی میبینن منو ببخشن چون همچین تاپیکی پیدا نکردم.

2. 2 کاربر از nakhodasilver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوست من.راجب 206 باید بگم که داشبوردوتزئینات داخلش افتضاح شده.هنوزهیچی نشده قفل مرکزیش کارنمیکنه.سکناش بعدیک هفته سوختن .وازهمه بدتراینه که قطعه ترمزای بی اسش هم فیلیپینی شده متاسفانه.وپلیس یه پرونده واسه ترمزهای206بازکرده.خیلی کیفیتش بدشده.اصلاقابله مقایسه با206های سالهای قبل نیستش.بدرود

4. 5 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستی دارم در ایرانخودرو . میگفت 206 های امسال از نظر گیربکس مشکل دار شدند . و در سرعت های بالا گیربکس زوزه میکشه . ما علتشو نمیدونیم ولی وقتی مال 2 نفر رو عوض کردیم باز هم زوزه میکشید. انگار تمام گیربکس های این سری این مشکل رو دارند.

6. این کاربر از nakhodasilver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام.بازم مشکل.هنوز10هزارتانرفته.فیلت رروغن ماشین مشکل پیداکرده.هنوزگارانتی اولیه نرفتم.درست اطلاع رسانی نمیکنن.نمیدونم بایدچکارکنم.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

پسر عموم 2ماهی هست ازین مدل تیپ 2خریده البته باید بگم که واقعا ماشینو اذیت میکنه
    سیستم گاز برقیش دو هفته پیش سوخته بود(قطعه چینی بود) برد نمایندگی خوشبختانه رایگان عوضش کردن(البته تفاوت قیمت اصلیشو داد).
    قیمت اصلیش 300تومنه. بخاطر این قطعه چینی مصرف 206ها زیاد شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا یکی از اقوام ما یه 206 تبپ 2 خرید 1 هفته نشد فیوز پلیرش سوخت !!!! خلاصه ما هم بعد دو ما یه نو خردیدم نمیدونم چشه وقتی در حالت خاموش چراغ یا پلیر روشن میکونیم یهو خاموش میشه انگار که باطری یا فیوز مشکل داره ولی 2 دقیقه که ماشینو روشن میکنی بعد خاموش میکنی درست میشه !!!!! فکر نکنم باطری مشکل داشته باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی نمیدونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا یکی از اقوام ما یه 206 تبپ 2 خرید 1 هفته نشد فیوز پلیرش سوخت !!!! خلاصه ما هم بعد دو ما یه نو خردیدم نمیدونم چشه وقتی در حالت خاموش چراغ یا پلیر روشن میکونیم یهو خاموش میشه انگار که باطری یا فیوز مشکل داره ولی 2 دقیقه که ماشینو روشن میکنی بعد خاموش میکنی درست میشه !!!!! فکر نکنم باطری مشکل داشته باشه !
    اینکه ضبط رو روشن میکنی (وقتی ماشین خاموشه) و خودش خاموش میشه و با روشن کردن ماشین درست میشه که ایراد نیست. این توی همه 206 ها بوده و هست و اگه دقت کنی روی همون صفحه ای که ساعت ماشینو نشون میده، مینویسه eco mode (یعنی حالت اقتصادی) و واسه اینه که باتری ماشینت خالی نشه وقتی ماشینت خاموشه. البته من با این سیستم اصلا موافق نیستم.

12. 3 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

حسین داش منم فکرکنم مصرف بالای ماشیم مال همین گازبرفیش باشه.چطوری بایدعوضش کنم داداش؟مصرف ماشین من خیلی بالاست.داخل شعرش بهصدی10هم مرسه.البته10هزارتا کارکرده؟ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من ماشینم رو خرداد 90 تحویل گرفتم

ایرادهایی که از روز اول توش دیدم :

1) صدای اضافی از قسمت پشت صندلی عقب که معمولا تو دست اندازها و چاله ها یه جورایی ناله میکنه !
    2) رنگ های دون دون روی شیشه عقب ، انگار رنگ دوپوششه ، پوشش دوم اش رو بعد جاگذاری شیشه ها زدن ! یه گرد سفیدی روی پشت ماشین از شیشه تا چراغ ها و دستگیره ها و ... پاشیده شده
    3) کیفیت بد قطعات روی داشبورد و کنسول ، انگار پلاستیک درجه 3 دهات های چین که باهاش اسباب بازی درست میکنن رو استفاده کردن !

ایرادهایی که تا این مدت تو این ماشین دیدم اینا بوده ، اما انصافا کلا از خریدم راضی هستم ، ماشین خوبیه تا الان اذیتم نکرده اصلا

15. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •