سلام دوستان
من برنامه ی بابیلون را می خواهم با این تفاوت که با وصل شدن به اینترنت مشکل پیدا نکند .
ت حالا هر چی نصب کردم این مشکل را داشته .
تشکر.
سلام دوستان
من برنامه ی بابیلون را می خواهم با این تفاوت که با وصل شدن به اینترنت مشکل پیدا نکند .
ت حالا هر چی نصب کردم این مشکل را داشته .
تشکر.
برای دانلودش از تاپیک پایین استفاده کنید برای کرک کردنشم از برنامه های تاپیک دوم استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بابیلون؟
نرم افزار golden dic رو نصب کن که:
1- هم از لغت نامه های بابیلون پشتیبانی میکنه و هم از لغت نامه های دیگه
2-مطمئن تر و خوش نام تر از بابیلون هم هست
3-رایگانه کرک و.... هم نمیخواد
4-جای نصب کمتری هم مگیره چون مثل بابیلون لازم نیست گلسوری ها کپی شن تو درایو c. هرجایی باشن میخونتشون
5-اگرم با اینترنت وصل باشی از ویکیپدیا و گوگل هم معنی کلمات رو سرچ میکنه
Last edited by younes_ysf; 17-12-2011 at 17:52.
من نسخه ی 9 بابیلون را دانلود کردم و تونستم کرکش کنم ولی وقتی یک کلمه در اون جستجو می کنم این پیغام را می دهد :برای دانلودش از تاپیک پایین استفاده کنید برای کرک کردنشم از برنامه های تاپیک دوم استفاده کنید![]()
No matches were found in installed dictionaries.
Babylon could not connect to the server for online results. Please check your internet connection.
من هم بابیلون را دانلود کردم و هم golden dict ولی هردوتا را تا به اینترنت وصل نیستم دیگه کار نمی کنه .
واسه این پیغامی که گذاشتین تنظیمات اینترنت خودتون چک کنید اگرازپروکسی استفاده میکنید بطورموقت غیر فعالش کنید اتظیمات اکسپلوررروهم به حالت اولیه بازگردانی کنیدازاون تاپیکی هم که گذاشتم برای رجیستر کردن بابیلون خودتون استفاده کنید.
تو ویندوز 7 نمیشه مثل ایکس پی از بابیلون استفاده کرده یعنی با کلیک وسط ترجمه نمیشه و کلمه رو نمیتونه شناسائی کنه
تاپیک پایین سئوالتون مطرح کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مشکل اینه که تا وقتی که به اینترنت وصل نباشه کار نمیکنه و من می خواهم بدون اینترنت (یعنی غیر online) کار کنه .
سلام
اینو امتحان کن ببین چجوریه
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)