تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک درتهیه باکس ودر مورد ساب با مارک آلفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کمک درتهیه باکس ودر مورد ساب با مارک آلفا

دوستان میشه منو راهنمایی کنین یه باکس میخوام درست کنم که در دیوار بلرزونه فقط میخوام ویبره بده یکی از دوستام یه سیستم داره که واسه خودش میگه سیستمم شاخه و از اینجور چیزا ویبرش خیلی زیاده روی پراید گذاشته دو تا هم ساب Cadence گذاشته که فقط ویبره و کیفیتش هم خوبه
    منم میخوام یه چیزی شاختر از اون درست کنم واسه پارس میخوام. الان بودجه هم 1/5 میلیون دارم فقط یکی از آشناها دو تا برام ساب آورده به اسمه Alpha که مدلش هم اینه Alpha asu-ga300 چیزی از این آلفا شنیدین ؟من که از اینترنت کلی سرچ کردم چیزی نتونستم پیدا کنم دونه ای هم 220 تومان بدون باکس آورده ؟قیمتش خوبه؟
    واسه این آلفا ها چه باکسی بزارم چه مدلی؟
    هر دوتاشونو تو یه باکس بزارم؟یا هر کدوم جداگانه واسه خودشون باکس داشته باشن؟
    تا حالا هم اینارو دارم خودم
    ضبط پایونر 5250
    باند پریمیر 6975
    امپلی 11000 پریمیر
    2 عدد ساب آلفا asu-ga300
    راستی کسی این پارامترهای این مدل آلفا که گفتم را داره برای تهیه باکس با نرم افزار WinISD?

سوال اصلیم اینه که این آلفا ها خوبه یا نه کسی از اینا دیده؟ شنیده؟ قدرتشون هم 3000w هست؟
    Last edited by saeid000; 16-12-2011 at 22:24.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه منو راهنمایی کنین یه باکس میخوام درست کنم که در دیوار بلرزونه فقط میخوام ویبره بده یکی از دوستام یه سیستم داره که واسه خودش میگه سیستمم شاخه و از اینجور چیزا ویبرش خیلی زیاده روی پراید گذاشته دو تا هم ساب Cadence گذاشته که فقط ویبره و کیفیتش هم خوبه
    منم میخوام یه چیزی شاختر از اون درست کنم واسه پارس میخوام. الان بودجه هم 1/5 میلیون دارم فقط یکی از آشناها دو تا برام ساب آورده به اسمه Alpha که مدلش هم اینه Alpha asu-ga300 چیزی از این آلفا شنیدین ؟من که از اینترنت کلی سرچ کردم چیزی نتونستم پیدا کنم دونه ای هم 220 تومان بدون باکس آورده ؟قیمتش خوبه؟
    واسه این آلفا ها چه باکسی بزارم چه مدلی؟
    هر دوتاشونو تو یه باکس بزارم؟یا هر کدوم جداگانه واسه خودشون باکس داشته باشن؟
    تا حالا هم اینارو دارم خودم
    ضبط پایونر 5250
    باند پریمیر 6975
    امپلی 11000 پریمیر
    2 عدد ساب آلفا asu-ga300
    راستی کسی این پارامترهای این مدل آلفا که گفتم را داره برای تهیه باکس با نرم افزار WinISD?

سوال اصلیم اینه که این آلفا ها خوبه یا نه کسی از اینا دیده؟ شنیده؟ قدرتشون هم 3000w هست؟
    سلام
    هم ساب و هم آمپليفايرتون متفرقه هست.اگر T/Parameters رو داشته باشي ميتونم طراحي كنم.

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    هم ساب و هم آمپليفايرتون متفرقه هست.اگر T/Parameters رو داشته باشي ميتونم طراحي كنم.
    داداش من پارامتراشو ندارم چیکار کنم داداش؟
    بنظرتون اینارو برندارم
    چه آمپلی بردارم به جای این واسه این امپلی 11000 پریمیر 250 تومان دادم با این قیمت چی بردارم داداش
    سابارو چیکار کنم خوب نیستن عوض کنم ها؟چی بگیرم خواهشن راهنمایی کن تا زود ببرم این طرف هم عوضشون کنه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من پارامتراشو ندارم چیکار کنم داداش؟
    بنظرتون اینارو برندارم
    چه آمپلی بردارم به جای این واسه این امپلی 11000 پریمیر 250 تومان دادم با این قیمت چی بردارم داداش
    سابارو چیکار کنم خوب نیستن عوض کنم ها؟چی بگیرم خواهشن راهنمایی کن تا زود ببرم این طرف هم عوضشون کنه
    سلام
    به نظر من اگر ميتوني تعويض كني و ضرر نميكي پس بده و حداق يا كن وود بگير يا پايونير .چون تو اين رنج قيمت زياد دستت باز نيست.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •