خواهش میکنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه. نزدیکترین گزینه دل 5110 بهتر هست که بجز گرافیک (البته گرافیک اونم خوبه) در سایر موارد از لحاظ کانفیگ قویتره اما از لحاظ کیفیت فاجعه و مرجوعی بسیار زیادی داشته. خیلی زیاد.
سونی رو هم بی خیال. اچ پی 4530 رو داریم که گرافیکش کمی ضعیفتره اما لبتاب باکیفیتی هست.
تعجب میکنم چرا لنوو رو نگفتی. متاسفانه لنوو تو ایران زیاد شناخته شده نیست، مخصوصا زمانی که با IBM امریکا مشترک میزد، حرفی ازش تو بازار نبود و تازه کم کم داره جای خودش رو باز میکنه. لنوو با کیفیت ترین برند هست (نظر شخصی)
کد:
راستش من از سیستمهای خانگی زیاد سر در نمیارم مخصوصا کارت گرافیک. اما تا 1300 روی کمتر لبتابی همچین کارت گرافیکی می بینید. حتی ایسر 5750 با سی پی یو i3 و همین گرافیک gt540 با قیمت 820 تومان داره عرضه میشه
.gif)
.
گزینه بعدی که اونم بازم گرافیکش کمی ضعیفتره ( در حد خودش خوبه و بازیهای روز را نشان میده) لنوو Z570 هست که قیمتش هم بالاست حدود 1200
اما اگه دوباره قیمت بالاتر بره میخوریم به Y570 لنوو که به نظر من بهترین لبتاب تو این قیمت هست و جز باکیفتترین لبتابهای بازار. اون کانفیگش اینه
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB

DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA

Nvidia GeForce GT 555Mاما خب قیمتش نزدیکای 1400 هست
.gif)
من خیلی توضیح دادم و میترسم گیج شده باشید. اما حیف که این همه تایپ کردم دلم نمیاد پاک کنم
.gif)
برای شما بهترین انتخاب ایسر 5755 هست.
کد:
5400 . زیاد مهم نیست.اینا ملاک خرید نیست.
نظر شخصیه من اینه که اصلا باید نت بوکها از بازار جمع بشن، یه چیز کاملا ببیخود. فرض کن ممکنه یه DVD احتیاج بشه. دی وی دی رام اکسترنال حدود 70-80 تومان پولشه.بی خیال ارزش نداره برو سراغ لبتاب.
لبتابهای 13 و 14 اینچ میتونی تهیه کنی.
فقط 15 اینچ ها کیبورد عددی دارند.
کاش میگفتی برای این لبتاب چقد میخواهی هزینه کنی . بهر حال من چند تا 13 و 14 اینچ پیشنهاد میدم. یه چیز بگیر که بشه کاملا ازش استفاده کرد در همه زمینه ها و حداقل برای چند سال
دل وسترو 3350 که 13 اینچ هست. با این کانفیگ حدود 780
مشخصاتش
سی پی یو : 2330M Core i3 2.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
رم 2 گیگ
هارد 320 - 7200 دور
گرافیک اینتل HD
وزنش هم حدود 1800 گرمه که خوبه. مزیت این لبتاب اینه که میتونید باتری 8 سلولی براش تهیه کنید که حدود 70 درصد زمان کارکرد شما افزایش پیدا میکنه.
----------
الان چشمم به یک چیز جالب خورد
ایسوز x44 با این کانفیگ رو کیمیا آنلاین میده 660 . که تو بازار 10-15 تومن کمتر هم میتونی پیدا کنی .
Processor: Intel® Dual Core B940 Sandy Bridge (2GHz, 2MB)
Memory: 2.0 GB DDR3
HDD: 320 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
Display: LCD 14.0" LED
این دو تا گزینه های خوبی بودن البته گزینه های دیگری هم هست که سعی کردم بهتریناشون رو بگم.
اما اگر بازم نمیخواهید بیشتر از این هزینه کنید. دل 5030 با کانفیگ پایین باید حدود 600 باشه. قیمت دقیق ندارم متاسفانه