سلام. با 700 میشه چی خرید که بهترین استفاده رو بشه ازش کرد.
و اینکه LCD بهتره یا LED من نظرم روی 32d585 سامسونگ هستش ولی خوب گیرنده دیجیتال نداره باید یه هزینه جدا واسش کرد.
هر کی پیشنهادی داره لطفا راهنمایی کنه
tanks.
سلام. با 700 میشه چی خرید که بهترین استفاده رو بشه ازش کرد.
و اینکه LCD بهتره یا LED من نظرم روی 32d585 سامسونگ هستش ولی خوب گیرنده دیجیتال نداره باید یه هزینه جدا واسش کرد.
هر کی پیشنهادی داره لطفا راهنمایی کنه
tanks.
تلویزیونهای سری D سامسونگ همگی گیرنده دیجیتال دارند.
قیمت 32D585 هم حدود 600 هستش
ولی تو مشخصاتش چیزی از ----t گفته نشده واینکه این tv در مورد پخش فرمت ها چطوریاست مثلا mkv با زیرنویس srt
تو سایت samsungcenter تمامی امکاناتش هست.
mkv هم فکر کنم پخش کنه.
آره درسته گیرنده دیجیتال داره و mkv رو ساپورت میکنه.
دوستان برندی دیگه ای کسی پیشنهادی نداره؟ در رنج 32d585 باشه(lg,sony ,sharp....
البته من خودم صنام دارم و امکاناتش مثل سامسونگ هست فقط تفاوتش اینه که صنام قابلیت ضبط کردن هم داره
فکر کنم با این پول چیزی نباشه.کسی راهنمایی نداره من هفته بعد میخوام بخرم![]()
با سلام به تو ای دوست مهربان
یه چیزی رو بهت دوستانه و برادرانه میگم اونم از تجربه خودم تو سامسونگ به نظر من اگه میخوای پولت رو دور بریزی برو سامسونگ بخر ولی اگه میخوای از پولت استفاده کنی مارک دیگه بخر خلاصه اینو من دوستانه بهت گفتم من خودم سامسونگ داشتم چند تا از آشناهامون سامسونگ داشتند همه و همه بعد از 8 الی 1 سال خیلی ببخشید به گ.......... میره برای خود من که سوخت برای یکی از آشناهامون هم که نصف صفحه سیاه شد برای یکی دیگه از آشنا هامون هم همین طور نصف صفحه سیاه میشه
حالا خودت میدونی و پولت به من که اگه سامسونگ مفت هم بدن قبول نمیکنم الان ال جی گرفتم در حد لالیگا از اولشم من خودم طرفدار ال جی بودم چون اکثر لوازم خونگیم ال جی هست و مثل خر کار میکنن و آخ نمی گن ولی این یکی که ال سی دی هاش باشه رو سامسونگ خریدم که رید به کاسه کوزمونالبته ببخشید
خلاصه سامسونگ نخر ما که گفتیم حالا خود دانی......................
ممنون . ولی فک نکنم اینطوریام که میگی باشه . خودم یه مانیتور الجی دارم که الان تصویرش کمی پرش پیدا کرده![]()
تر من هم میشنوی ال جی نخر
چون اولش خوبه ولی بعد نه
سونی با شارپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)