تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: فاصله داشتن تصویر از چهار طرف بعد از تنظیم رزلوشن و overscan کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض فاصله داشتن تصویر از چهار طرف بعد از تنظیم رزلوشن و overscan کردن

سلام.
    کارت گرافیکم آن بورد Radeon HD 4290 هست. آخرین نسخه‌ی اون رو دانلود کردم اما بازم مشکل داره. از هر چاهار طرف کمی فاصله داره با اینکه رزلوشن رو رو 1024*768 میزارم. رو هرچیز دیگه هم گذاشتم همین شد. اول فک کردم شاید ا مانیتور باشه منتها سرچ کردم دیدم مثکه از کارت گرافیک هست و باید اوراسکن بشه. منتهی هرچی میگردم تو کنترل پنلش نیست. مانیتورم هم سی آر تی هست٬ ال جی فلترون F700b و ویندوزم سون 64 بیت. کارت مانیتور رو هم نصب کردم که بشناسه اما فرقی نکرد. ورژن درایورم 11.11
    حتی با دگمه‌ های مانیتور هم ور میرم هرچند که نباس اینطور باشه٬ کمی بهتر میشه اینطوری اما بعد از یه ساعت خاموش بودن سیستم دوباره باس تنظیم کنمش. خسته کننده اس.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما با تنظیمات مانتیور میتونید تصویر رو راحت درست کنید چطور نشد ؟
    تنظمیات گرافیک رو هم به حالت پیش فرض ببرید
    اگه با اینکار ها درست نشد و با تنظمیات مانیتور و تنظمیات خود گرافیک درست نشد حتما باید ماینتور رو روی سیستم دیگه چک کنید
    اگه روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود مشکل از مانیتور هست این مشکل میتونه از طبقه ی افقی و عمودی مانیتور باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با تنظیمات مانیتور درست میکنم تقریبا٬ اما هربار که درست میکنم همون لحظه اگه مانیتور رو خاموش کنم و روشن کنم تغییر نمیکنه تصویر اما اگه یه ساعت یا بیشتر خاموش باشه و بعد روشن کنم دوباره برمیگرده به حالت اول. مشکل ا مانیتوره یعنی؟ من کیس رو رو یه مانیتور دیگه امتحان کردم. تو اون مانیتور هم رزلوشن 1024-768 رو امتحان کردم باز فاصله داش از اینور اونور. دیگه وقت نبود همونجا یه ساعت واستم واسه همین متوجه نشدم سیو نشدن تنظیمات ممکنه ا مانیتور باشه یا.. ینی اندازه‌ی تنظیماتی که تو مانیتور دسکاری میکنم فک کنم هر دفه همونه اما کلا تصویر کوچیک میشه. فک کنم اینطوره.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کیس با یک مانیتور دیگه هم همینطور بوده ؟
    درایور گرافیک رو درست نصب کردید ؟
    دقت داشته باشین ریزولیشنی رو انتحاب کنید که در اون فرمت تصویری باشه یعنی 1024*1280

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آره٬ کیس با یه مانیتور دیگه ا نظر فاصله با حاشیه‌های مانیتور همونطور بود٬ کارت گرافیک رو درست نصب کردم. نسخه‌ی آخر رو هم ا سایت دانلود کردم. وقتی میرم تو تنظیم رزلوشن تو ویندوز سون 1024*768 رو پیشنهاد داده. من خودم هم تابحال هرچی مانیتور سی آر تی 17 اینچ داشتم یا دم دستم بوده رو رو این رزلوشن تنظیم میکنم. حالا اگه هم رو اون تنظیم کنم هم تصویر کوچیک میشه هم باز فرقی بحال فاصله‌اش نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

میتونی با یک گرافیک سیستم رو چک کنی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سخته واسم. حالا تا فردا ببینم چی میشه. مرسی پس. اگه کار دیگه هس که بتونم تا اون موقع بکنم بگید خوشحال میشم. کیسم رو که بردم تنظیمات اون مانیتوره بهم ریخ اما درست کردم و فک کنم اون دیگه دوباره تغییر نکنه اندازه‌اش. فردا زنگ میزنم ازش میپرسم اگه تغییر نکرده باشه احتمالش هس ا کارت گرافیک باشه نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله میتونه از گرافیک باشه برای همین گفتم با یک گرافیک دیگه تست کنید
    وقتی کیس با یک مانیتور دیگه همینطور شده پس مشکل از مانیتور و تنظمیاتش نیست یا مشکل از تنظمیات گرافیک هست یا ایراد از خود گرافیکه یا ایراد از درایور گرافیک هست یا اینکه ریزولیشن مانیتور درست انتخاب نشده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زنگ زدم ا اون‌ها هم پرسیدم. اون چه رو که تنظیم کرده‌ بودم واسشون با کارت گرافیک خودشون بعد خاموش موندن بیش از فلان‌قد ساعت هنو همونطوریه. برعکس مالِ من. مثن الان تنظیمش کردم و وقتی خاموشش میکنم و یه ساعت دیگه روشن میکنم تنظیمش برمیگرده به حالت اول. درایور درست نصبه و سیستم میشناسه. درایور رو پاک کردم و دوباره نصب کردم٬ پاک کردم و ورژنی رو که تو خود دی وی دی مادربورد بود نصب کردم اما فرقی نکرد. پاک کردم و درایور جدید رو نصب کردم. نمی‌دونم دیگه باس چیکار کرد. فعلا رفرش ریت رو رو 75 هرتز تنظیم کردم اینطوری تنظیم کردنش راحت‌تره تا 85 هرتز که خودش بود. گاهی نور مانیتور رو کم و زیاد میکنم مقداری رو اندازه‌اش هم تاثیر میزاره.

Last edited by luminium; 16-12-2011 at 13:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما رو 11024*1280 هم میزارین مشکل دارین ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •