قابليت جالب performance information and tools در ويندوز 7 رو امروز تو بايت خوندم خيلي با حال بود گفتم اينجا مطرح كنم و يك سوال هم داشتم همه البته استاد هستند و با اين قابليت اشنايند صرف ياد اوري( اين قابليت رو ميتونيد از كنترل پنل بهش دست يابي داشته باشيد و قدرت سيتم خودتون رو ببينيد) اگر در صفحه اصلي در قسمت base score اعداد بين يك و دو ببينيد سيستم شما سيستمي ضعيف است اگر در اين قسمت عددي بين 4 تا 5 ببينيد سيستم خانگي مناسب است و اگر 7 به بالا باشد هم سيستم شما سيستم توپيه و برو بتركون من نميخام اين جا زياد در مورد اين ويژگي حرف بزنم دوستان بايت رو بخونند يا يك سرچي تو اينترنت بزنند و اين قابليت رو بشناسند هر چند ايكاش اين قابليت رو نميشناختم چون تا الان فكر ميكردم سيستم توپي دارم اما الان فهميدم كه خيلي هم توپ توپ نيست بماند سوال من اينه كه
چهار عدد اول كه مرتبط به گرافيك سي و پيو و غيره است تو سيستم من 7 به بالاست حتي نزديك به 8 هست اما با وجود اينكه من يك هارد يك ترابايت وسترن با بافل 64 براش خريدم عدد 5.2 رو نشون ميده من دگه بايد چه هاردي رو اين سيستم بگذارم كه اين عدد بالاتر بره اين هارد رو بعنوان يك هارد قوي و فول به من دادن نكنه هارد رو انداختن
البته تو مادر برد من كه سري زد 68 گيگا بايت هست قابليت ريد وجود داره كه ميتونه هارد رو قويتر كنه ولي من حقيقتش ترسيدم به اين قابليت ور برم چرا كه خيلي با اين وضعيت اشنا نيستم خلاصه سرتون درد نيارم به نظر اساتيد من چكار كنم بي خيال شم / هارد رو عوض كنم تو اين گروني / قابليت ريد رو فعال كنم / يا راهي ديگه هست كه امتياز هارد رو بالا ببرم تا سيستم من امتياز بالاتري بگيره
البته اينا صرف كسب اطلاعاته و با 8 گيگ رم و يك سي پيو اي فايو و مادر برد بالا و گرافيك دي دي ار 5 سري اچ من تا الان به مشكلي بر نخوردم و اين هارد ......................![]()