تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: برای اینکه حداکثر فایلهای پاک شده را بدست آوریم چه کنیم؟

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    106

    پيش فرض برای اینکه حداکثر فایلهای پاک شده را بدست آوریم چه کنیم؟

    اگه فایل یا فایلهایی به طور ناخواسته پاک شد ، دیگه به اون درایو دست نزنید ، نه اطلاعات جدیدی داخلش بریزید و نه چیزی رو پاک کنید ، تا احتمال بازیابی اطلاعات از دست رفته بالا بره . حالا در ادامه بحث ، می خوایم یکی از نرم افزارهای مخصوص بازیابی اطلاعات رو معرفی کنم و با طرز کار با اون آشنا بشیم . البته امیدوارم هیچ وقت به این نرم افزارها احتیاج پیدا نکنید .
    یکی از نرم افزارهای خوب تو این زمینه ، نرم افزار Easy Recovery هستش . این نرم افزار توانایی های خوبی داره که بازیابی اطلاعات یکی از اوناست . اگه به بخش Data Recovery نگاه کنید ، می بینید که بسته به نوع از دست رفتن اطلاعاتتون ، انتخابهای مختلفی پیش روی شماست . یکی از این انتخابها ، Deleted Recovery که همونطور که از اسمش معلومه ، برای بازیابی فایلهایی استفاده میشه که به اشتباه Delete (شیفت دیلیت) شدن .
    تو این بخش اولین اقدام اینه که مشخص کنید که فایل یا فایلهای حذف شده تو کدوم پارتیشن بودن .
    بعد از انتخاب پارتیشن ، تو قسمت File Filter ، می تونید با مشخص کردن همه ، یا قسمتی از اسم و پسوند فایل یا فایلهای پاک شده ، احتمال بازیابی رو بالا ببرید و در ضمن کاری کنید که بازیابی تو مدت زمان کمتری انجام بشه . اگه فقط دنبال یه فایل مشخص می گردید و اسمش رو هم می دونید ، اسم رو به همراه پسوند ، کامل تایپ کنید . اما اگه مثلاً فقط می دونید که فایل متنی بوده ، می تونید تایپ کنید *.txt .
    یه گزینه هم وجود داره به اسم Complete Scan . اگه فایلی که پاک شده ، داخل فولدری بوده که الان هم اون فولدر وجود داره ، احتیاجی به این گزینه ندارید . اما اگه فایل مد نظرتون به همراه فولدرش پاک شده ، حتماً این گزینه رو هم تیک بزنید .
    2 ) با مشخص کردن این موارد و رفتن به مرحله بعدی ، نرم افزار شروع به اسکن پارتیشن مشخص شده می کنه و شما باید تا پایان کار منتظر بمونید . مدت این مرحله بسته به فاکتورهای مختلفی مثل حجم پارتیشن ، نوع اسکن و اطلاعاتی که از اسم فایل به نرم افزار دادید ، از چند دقیقه تا چند ساعت متغیره . با تموم شدن اسکن ، نرم افزار لیستی از فایلها و فولدرهایی رو که پیدا کرده و قابلیت بازیابی اونها وجود داره ، به شما نشون میده . کافیه اون فایلها و فولدرهایی که می خواید بازیابی بشه رو انتخاب کنید و مسیری رو به نرم افزار بدید تا فایلهای انتخاب شده رو تو اون مسیر برای شما بازیابی کنه .
    3) اما 2 تا نکته خیلی مهم هست که قبل از استفاده از نرم افزارهای Recovery باید حتماً مد نظر داشته باشید . نکته اول اینکه نرم افزار رو هیچ وقت توی اون درایوی که اطلاعات پاک شده توش بوده ، نصب نکنید . نکته دوم ، بعد از اتمام کار نرم افزار ، مسیری رو که واسه بازیابی فایلها معرفی می کنید ، اون هم داخل اون درایوی که اطلاعات پاک شده توش بوده ، نباشه .
    روش Format Recovery وقتی استفاده میشه که یه پارتیشن به اشتباه فرمت شده باشه . تو این روش ، بعد از انتخاب پارتیشن ، تنها کاری که باید بکنید اینه که مشخص کنید این پارتیشن قبل از فرمت شدن ، از چه فایل سیستمی استفاده میکرده ؟ FAT ، NTFS یا ...
    اگه اطلاعی از فایل سیستم قبلی پارتیشن ندارید هم می تونید از روش Raw Recovery استفاده کنید . تو این روش باید پسوند فایلهایی رو که می خواید بازیابی بشه انتخاب کنید . استفاده از این روش نسبت به دو روش قبلی هم زمان بیشتری نیاز داره و هم احتمال برگشتن اطلاعات رو پایین میاره . ضمن اینکه فایلهای بازیابی شده به این روش ، با اسم و محل اصلیشون بازیابی نمیشن . یعنی در خوشبینانه ترین حالت مثلاً همه فایلهای عکس با پسوند JPG ، فارغ از اینکه تو چه فولدری و با چه اسمی ذخیره بودن ، یکجا و با اسمهای File01.JPG ، File02.JPG ، File03.JPG و ... بازیابی میشن .
    بنابراین استفاده از این روش ، مگر در مواقعی که هیچ چاره دیگه ای نداریم ، توصیه نمیشه .
    4 ) نرم افزار Easy Recovery اگر چه در بین نرم افزارهای هم رده خودش نسبتاً خوب عمل میکنه ، اما رایگان نیست و ممکنه تهیه نسخه کامل اون برای همه مقدور نباشه . به همین خاطر اجازه بدید یه نرم افزار رایگان رو هم معرفی کنم.
    EASEUS Data Recovery Wizard یکی دیگه از نرم افزارهای خوب در زمینه بازیابی اطلاعاته . نسخه رایگان این نرم افزار رو اگر خواستید پیام بدین تا راهمایی کنم . این نسخه که EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition نام داره ، با حجمی کمتر از 6 MB ، به شما اجازه میده تا اطلاعات از دست رفته خودتون رو تا حجم 1 GB بازیابی کنید . این نرم افزار از 3 بخش تشکیل شده . با استفاده از Deleted File Recovery می تونید فایلهای پاک شده ای رو که تو Recycle Bin ویندوز هم اثری ازشون نیست ، بازیابی کنید . تو این بخش شما این امکان رو دارید که دنبال انواع خاصی از فایلها بگردید ، یا از نرم افزار بخواید که کل فایلهای قابل بازیابی رو به شما نشون بده .
    Complete Recovery تو مواقعی مثل فرمت شدن یه پارتیشن ، پاک شدن فایلها بر اثر ویروس ، مشکلات نرم افزاری یا اتفاقات سخت افزاری مثل نوسان برق کاربرد داره . شاید برای شما هم پیش اومده باشه که وقتی روی یه پارتیشن کلیک می کنید ، به جای نمایش محتویات اون پارتیشن ، پیغامی به شما نشون داده میشه که از شما می خواد تا اون پارتیشن رو فرمت کنید .
    شرکت سازنده مدعیه که با استفاده از Complete Recovery ، این مشکل هم برطرف میشه .
    Partition Recovery وقتی به کار میاد که یه پارتیشن به طور کلی مشکل پیدا کنه . این اتفاق بیشتر موقع کارهایی مثل تغییر اندازه پارتیشن و تغییر فایل سیستم رخ میده و باعث میشه دسترسی به پارتیشن به شکل عادی ممکن نباشه .
    این هم از نحوه کار با نرم افزارهای بازیابی اطلاعات . اما از اونجا که اینجا همیشه پیشگیری به مراتب راحت تر و کم هزینه تر از درمانه ، ترجیح میدم به جای صحبت بیشتر در خصوص بازیابی اطلاعات ، یادآوری کنم که حتماً از اطلاعات مهم و حیاتی خودتون نسخه پشتیبان تهیه کنید . این نسخه های پشتیبان رو متناسب با تغییرات ، به روز کنید و اگه اطلاعات مد نظرتون خیلی براتون اهمیت داره ، به یه نسخه بکاپ هم اکتفا نکنید .
    امیدوارم که کمکی تونسته باشم,بکنم.

  2. این کاربر از alirezaasemani49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •