دوستان بهترین انتخاب چیه بین 100 تا 140 تومن از amd ؟
واسه گیم میخوام سریع باشه..
دوستان بهترین انتخاب چیه بین 100 تا 140 تومن از amd ؟
واسه گیم میخوام سریع باشه..
130=AM3 - Athlon II X4 645 - 3.1GHz
مادربردتون چیه؟؟؟
اگه این مشخصات سیستمتون هست:
MB : ASUS M4N68T
VGA: POINT OF VIEW GTS 250
CPU:AMD ATHLON II 630 X4
RAM: VERICO 2X2Gig 1333 DDR3
POWER : THERMALTAKE 420W
CASE: GREEN Armor
بهتره با 140 تومن، مورد بهتری پیدا نمیکنه.
برای ASUS M4N68T:
من هم با مجید موافقم.
بهتر از این انتخاب دیگه ای نمیشه پیدا کرد!!!
من شنیده بودم فنوم 2 955 قیمتی حدود 150 داره
اسم تاپیک: "بهترین انتخاب cpu amd تا قیمت 140 تومن چیست؟" اون موقع مادربرد پیشنهاد میدید...؟
تا 150 تومان بهترین انتخاب Phenom II X4 955 هست... البته Hyper Transport مادربرد، به دلیل چیپست قدیمی کمی محدودیت ایجاد میکنه...
پیروز باشید.
نمیدونم منظور شما چیه!!!
ولی به دقت به متن زیر نگاه کنید:
مدل مادربردی پیشنهاد نشده
در ضمن تا140.000تومن مد نظر صاحب تاپیک هست نه150.000
فکر میکنم منظورم کاملا وضح هست. حالا شما.....
دوستان سلام معذرت میخوام از دیشب تاالان نبودم پای پی سی
اول اینکه این مشخصات که نوشتم مشخصات سیستم قبلیم بود که فروختم و معمولا همه پیشرفت میکنن من یکی پسرفت داشتم دیگه بدلایلی سیستم حرفه ای نگرفتم و قبل تر از اینم یه asus maxismus formula و cpu core 2quad q6600 و پاور گرین 680 وات با گرافیک 4870 گیگابایت ddr5 و یه جفت رم crossair 2gigi داشتم که در زمان خودش خدا بود سیستمم.
حالا الان (خجالت میکشم بگم ) یه مادربرد elite mcp61m-m3 که خیلی کوچولو موچولوئه دارم و میدونم که am3 پشتیبانی میکنه خلاصه مد نظر خودم یه athlon iix4 645 بودش منتهی توی همین رنج دودل بودم چون phenom ii x4 850 هم همین حدوده کلا چند تا ریویو نگاه کردم چیزی خاصی دستگیرم نشد واسه همین دست به دامن شما شدم کلا نمیدونم از نسل phenom بردارم یا athlon اما فکر میکنم سری فنوم توان مصرفی بالاتری بخواد نمیدونم درسته یا نه ؟؟ راهنماییم کنید لطفا بهترین رو انتخاب کنم توی این رنج واسم سرعت زیاد و توان مصرفی پایین تر مهمه ..
ممنون از همه.
مشکلی نداره دوست من. مهم شخصیت خوب شماست. نه سیستم قوی و جدید.
برای اون مادربرد بهتره فنوم 2 X4 850 بگیرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)