تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چگونه بدانیم ویندوز دستکاری نشده

داره خودمونی میشه ushuaia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض چگونه بدانیم ویندوز دستکاری نشده

سلام .استاد ایا نرم افزار یا روشی است که بدانیم ویندوز را دستکاری نکرده اند و اورجینال است هم در مورد 7 و هم در مورد xp است ..منظورم این است که ایا روشی یا ترفندی است که بدانیم ویندوز بدون دستکاری شده است 2-استاد هنگامی که ویندوز را دستکاری می کنند چه قسمت هایی را دستکاری می کنند ( ریجستری ویندوز را یا setup یا فایلهای مخفی را ) استاد بیشتر چه قسمت هایی را ...(منظورم وینودز xp و 7 است).3 -ایا نرم افزار ی است که ویندوز را دستکاری کنیم و نرم افزار اضافی به ان نصب کنیم من به تازه گی ویندوز 7 خریدم در قسمت setup ویندوز که شروع به نصب فایل ها و غیره می کند نام شرکت دران با ادرس شرکت تایپ شده بود مثلا شرکت نوین پندار .استاد با چه روشی یا نرم افزاری این کار را انجام می دهند ..(منظورم قسمتی است که بعد از اینکه درایو را فرمت کردیم ویندوز شروع به نصب می ند در ویندوز 7 . ....ممنون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر ویندوز دستکاری شده باشه مثلا اسم شرکت خودشون روی ویندوز قید میکنن مثل یکی شما یا یکسری برنامه ها به ویندوز اضاف میکنن مثل تم اضافی یا اکسپلورر ورژن جدید برای سفارشی کردن ویندوز هم از برنامه پست پایین میتونید استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .استاد حال این شرکتهای با چه نرم افزاری اسم شرکت یا علامت شرکت رو به این ویندوز اضافه می کنند که وقتی ویندوز را نصب میکنم در setup ویندوز 7 نام شرکت است با کدام نرم افزار انجام می دهند..ممنون میشوم بیشتر وضیح دهید .. ایا نرم افزار nlite این کار ها را انجام می دهد در ویندوز 7

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

استاد من این نرم افزار RT7 LITE را دانلود کردم و یک ویندوز 7 در هارد ایمیچ گرفتم حال استاد چگونه فایل های ایمیچ را در درون این برنامه بیاورم ...استاد ممنون میشوم اموزش نرم افزار RT7 LITE را یاد دهید...

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    آموزشش کار ساده ای نیست
    ولی به طور مثال
    اگر یه فایل عکس با فرمت bmp رو با نام oemlogo.bmp تو شاخه ی system32 کپی کنید با رفتن به system propertise مشاهدش می کنید که اغلب شرکت ها اینکارو میکنن

7. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

استاد من این نرم افزار RT7 LITE را دانلود کردم و یک ویندوز 7 در هارد ایمیچ گرفتم حال استاد چگونه فایل های ایمیچ را در درون این برنامه بیاورم ...استاد ممنون میشوم اموزش نرم افزار RT7 LITE را یاد دهید...
    آموزش این برنامه بصورت pdf ازلینک اول میتونید دان کنید یک فیلم هم از youtube این برنامه رو آموزش داده.

کد:
    کد:

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •