سلام من یه برنامه نویس مبتدی هستم
میخواستم بدونم وقتی متنی رو در HTML چطور میتونم مختصات اونرو مشخص کنم مثلآ فاصله از ارتفاع 200
فاصله از عرض 300
اگهه میشه به طور کامل برای جدول وسایر عناصر هم توضیح بدید
سلام من یه برنامه نویس مبتدی هستم
میخواستم بدونم وقتی متنی رو در HTML چطور میتونم مختصات اونرو مشخص کنم مثلآ فاصله از ارتفاع 200
فاصله از عرض 300
اگهه میشه به طور کامل برای جدول وسایر عناصر هم توضیح بدید
از margin میتونی استفاده کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون ولی ببخشید
وقتی که در قسمت top من برای یک متن عدد 64 و برای متن دیگه عدد 65 رو وارد میکنم متن ها با فاصله خیلی زیادی از هم قرار میگیرن !!!!!!!چرا؟ اگه تگ دیگه هم هست معرفی کنید
میشه دقیقا بگید چی کار می خواهید بکنید؟ برای مختصات دادن به عناصر صفحه ده ها راه وجود داره
میخوام یه پروژه ساده برای درس HTML ببرم
در اون تگی که BF.Me عزیز معرفی کرد نمیشد دقیقآ عنصرمون رو در صفحه کنترل کرد
به عنوان مثال میخوام دو لینک در راستای محور x ها یا همون افقی ایجاد کنم در تگ قبلی این کار نمیشد بلگه بعد از وارد کردن لینک اول لینک دوم در خط بعد از اون ایجاد میشد(پایین)
سلام جای این 50 درصد و 30 درصد عددای خودتو بذار ببین چجوری میشه؟
دوست عزیز اینهارو قبلا عوض کردم اما نشد
مشکل اینه که بعد باید جای % واژه px مخفف pixel رو به کار ببرید.
بابا شما چرا دارید این بنده خدا رو گمراه می کنید! این بنده خدا می خواد دوتا لینک پشت سر هم (inline) داشته باشه اون وقت شما بهش کد div که یه کد ذاتا block هستش رو میدید و بعد که کار نکرد میگید جای 50 و 30 و ٪ و px رو عوض کنه!؟
دوست عزیز شما لازم نیست از div استفاده کنید. فقط کافیه تو style عنصر مورد نظر این کد رو تعریف کنید:
مثلا برای فاصله 5 پیکسل از راست و 2 پیکسل از بالا اون کد این شکلی میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این کد اگه اون دوتا صفر رو نذاری فاصله 5 پیکسل هم از چپ و هم از راست تعریف میشه و 2 پیکسل هم هم از بالا و هم از پایین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همونطور که گفتم واسه مختصات دادن ده ها راه وجود داره که واسه کار شما که لینک بود این روش مناسبه.
مثلا
البته از css داخلی و خارجی هم می تونید برای این کار استفاده کنید که توضیحش به این بحث ربطی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tasnim68; 13-12-2011 at 22:04. دليل: اصلاح
برای ایجاد لیست و اعمال مناسب/دلخواه بر روی اونها میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دیدن کنید.
عنوان تاپیک ویرایش شد، لطفا برای تاپیکها از عنوان مناسب استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)