تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک سخن با دوستان

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

13 یک سخن با دوستان

سلام.
    خواستم یه صحبتی با برخی دوستان داشته باشم که آخر پست می فهمید با کیا هستم.
    الان چون با لینوکس اومدم بلد نیستم ویرگول استفاده کنم جاش رو بلد نیستم.
    تازگی ها (شایدم از قدیم) چیزی که متاسفانه مد شده اینه که کسانی که اطلاعات و دانش کافی از برنامه نویسی و طراحی وب ندارند میان پروژه هایی رو برای کارشون قبول می کنن و بعدم توش می مونن میان تو همین انجمن ها درخواست کد می کنند و از سورس های آماده استفاده می کنند و هرچی هم توضیح میدیم که مشکل کارشون از کجاست چیزی متوجه نمیشن. خواستم بگم شما مجبور نیستید که بگید طراح وبسایتید یا برنامه نویس x زبان هستید. اگر حرفه ی کافی رو ندارید برای طراحی وب و اینها واجب نکرده که بخواید حتما از این راه درامد داشته باشید. عملا با این کار دارید حق بقیه رو ضایع می کنید!‌ سورس های آماده برای یادگیری اند نه برای استفاده!‌ این انجمن ها هم برای رفع مشکلات و همین طور یادگیری اند نه درخواست کد!‌
    من مخالف یاد گیری شما نیستم اتفاقا جامعه ی ما طراح وب و برنامه نویس خوب کم داره. از بقیه دوستان هم میخوام که در صورتی که دیدید فردی چنین درخواستی رو داشت (درخواست فلان کد و ...) به جز یه سری که وبلاگ نویس اند و بحثشون جداست بهشون فقط کمک کنید که یاد بگیرند و کد های آماده ی آن چنانی رو در اختیارشون قرار ندید.
    هم چنین کسانی هستند که رفتند و در رشته ای که طراحی وب هم باید درون آن کرد و بعد چیزی از اون نمی فهمند و هیچ تلاشی هم در زمینه یاد گیری آن نمی کنند.
    با تشکر اگر هم نظری داشتید یا گفته هام به نظرتون غیر منتقی هست بگید.
    اسپم نباشه.
    فقط یکی بگه (پیام خصوصی که اسپم نشه) به من دکمه ویرگو یا همون کاما لینوکس mint کجاست تازه نصبش کردم بلد نیستم.

2. 5 کاربر از m.m.m5651 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه این موضوع فقط مربوط به برنامه نویسی نیست و توی مملکت ما متاسفانه تا شایعه میشه که فلانی از فلان راه پول در میاره همه فکر میکنن میتونن و این کارن و باید اونها هم از این راه پول در بیارن و به قول خود شما ضربه میزنن و صاحبای واقعی اون مشاغل. برنامه نویسی هم همینه. متاسفانه میشه گفت 80 یا 90 درصد کسانیکه توی ایران اسم خودشون رو گذاشتن برنامه نویس وب ذره ای تخصص ندارن. فهمیدن این موضوع سخت نیست کافیه یه آگهی استخدام برنامه نویس بزنین و با افراد مصاحبه کنین کاملا مشخص میشه که اوضاع چقدر خنده داره. البته خود برنامه نویسا هم از این کارا میکنن مثلا نمونه ش اینکه بعضی برنامه نویسا به خودشون اجازه میدن گرافیک و دیزاین سایت رو هم انجام بدن در حالی که تخصص ندارن.

درباره دانشجوهای نرم افزار هم که هممون میدونیم که وضعیت آموزشی توی دانشگاهها چجوریه و اکثریت دانشجوهامون (چه دولتی و چه سراسری) تقریبا میشه گفت تنها چیزی که ازش چیزی نمیدونن برنامه نویسیه و فقط برای نمره و مدرک توی این رشته هستن. اینو بگم جالبه که تمام برنامه نویسهای متخصص و واقعا زبده ای که من میشناسم و با هم کار میکنیم همگی درس و دانشگاه رو ترک کردن و همشون دیپلم ، فوق دیپلم و دیگه حداکثر لیسانس هستن. اینجام نظام آموزشیمون مقصره و نمیشه تقصیر رو انداخت گردن دانشجو. من خودم با اینکه عاشق نرم افزار بودم تحصیلم رو از فوق دیپلم ادامه ندادم و دیدم خودم خیلی سریعتر میتونم پیشرفت کنم.

در کل موافقم که نباید به این وضع کمک کرد و به این شرایط دامن زد. از شمام ممنون که به این موضوع پرداختید که حرف دل خیلیهاس

4. 5 کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیخوام اسپم بشه، اما این آدرس رو ببینید عقدم رو خالی کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا نه keyword ی داره نه آمارگیری که سود داشته باشه برام دیدنش. البته این صفحه رو میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

منم کاملا موافقم. تا حالا من فقط دو سه نفر شناختم که واقعا عشق برنامه نویسی دارن و برنامه نویسی میکنن. ولی بعضیا هستن باید به زور به اونا پروژه بدی که فقط روی کامپیوترشون رو ببینن! من حتی کسی رو میشناسم که نمیدونه دانلود چطور میشه (واقعا نمیدونه!) ولی اومده برنامه نویسی کار میکنه! البته این که کسی بخاطر نیاز شخصیش برنامه نویسی یاد بگیره، یه چیز دیگست. ولی اونم نمیتونه به خودش بگه برنامه نویس.
    در ضمن، ویرگول هم اینه:
    shift + 7

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    ممکنه این عبارت رو بیشتر توضیح بدید:
    البته این که کسی بخاطر نیاز شخصیش برنامه نویسی یاد بگیره، یه چیز دیگست. ولی اونم نمیتونه به خودش بگه برنامه نویس.
    با سپاس ./.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

خوب، برنامه نویس کسیه که واقعا برنامه نویسی رو دوست داشته باشه. اون کسی هم که برنامه نویسی رو برای کار یا اصلا برای کلاس گذاشتن (!) یاد میگیره، مطمئنا یه برنامه نویس نیست. اگه اونطور باشه الان کل کلاس ما برنامه نویس هستن!

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

نظر شما محترمه اما من اینطور فکر نمیکنم. (البته خودم رو جزو دسته دوستداران میدونم!)
    برنامه نویسی هم یک شغل و حرفه محسوب میشه و کسی که وقت میذاره و از این راه درآمدی کسب میکنه، یک برنامه نویس محسوب میشه. (بحث کلاس گذاشتن جداست. تا کی میتونه کلاس بذاره؟ آخر رو دست میخوره)

این دسته بندی هم در عین ناقصی، خوبه: برنامه نویس حرفه ای، برنامه نویس تفریحی (اجباری)!
    و مطمئنا بسیاری از از دانش آموزان و کسانی که علاقه به این کار ندارند (و صرفا برای کسب نمره کار میکنند) در گروه دوم قرار می گیرند.
    و البته اگر کسی علاقه ای نداشته باشه، به سختی میتونه از این کار پولی بدست بیاره و درآمدی پیوسته داشته باشه.

موفق باشید ./.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

ممنون از اینکه نظرتون رو بیان کردین.
    ولی خوب، وقتی کسی به خاطر کار و نمره و ... برنامه نویسی یاد میگیره، عشق برنامه نویسی که احتمالا بیشتر ما میدونیم چیه رو نداره. بعضی ها از روی حسودی یاد میگیرن، بعضیا واسه نمره، بعضیا واسه کار. از نظر من، این افراد رو نمیشه یه برنامه نویس واقعی به حساب آورد. (کسی هم که بخاطر پول بیاد برنامه نویسی یاد بگیره، همون طور که شما گفتین، زیاد موفق نمیشه)

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعید می دونم کسی برای پز دادن کل عمرش رو صرف یادگیری برنامه نویسی کنه، اگر هم چنین کاری کنه فوقش یه ترم میره بعدش هم می زنه تو کار های دیگه!

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

من نظر خودمو گفتم. حتی من الان خودمو یه برنامه نویس واقعی نمیدونم. برنامه نویس واقعی، باید سعی کنه تا عمق برنامه‌ای رو که مینویسه بفهمه. مثلا یه برنامه نویسی که فقط با ویژوال استودیو کار میکنه، هیچوقت یه برنامه نویس واقعی نیست. چون نمیدونه چیکار داره میکنه و علاقه زیادی هم نداره. البته نمیگم ادامه نده، حتی تشویقش هم میکنم. ولی خوب نیست به خودش لقب برنامه نویس رو بده!
    اینی که میگی کسی نیست فکر نکنم درست باشه. هرچند، باز این یه نظر شخصیه و اینجا یه جایی واسه خالی کردن دل!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •