سلام.
خواستم یه صحبتی با برخی دوستان داشته باشم که آخر پست می فهمید با کیا هستم.
الان چون با لینوکس اومدم بلد نیستم ویرگول استفاده کنمجاش رو بلد نیستم.
تازگی ها (شایدم از قدیم) چیزی که متاسفانه مد شده اینه که کسانی که اطلاعات و دانش کافی از برنامه نویسی و طراحی وب ندارند میان پروژه هایی رو برای کارشون قبول می کنن و بعدم توش می مونن میان تو همین انجمن ها درخواست کد می کنند و از سورس های آماده استفاده می کنند و هرچی هم توضیح میدیم که مشکل کارشون از کجاست چیزی متوجه نمیشن. خواستم بگم شما مجبور نیستید که بگید طراح وبسایتید یا برنامه نویس x زبان هستید.اگر حرفه ی کافی رو ندارید برای طراحی وب و اینها واجب نکرده که بخواید حتما از این راه درامد داشته باشید. عملا با این کار دارید حق بقیه رو ضایع می کنید! سورس های آماده برای یادگیری اند نه برای استفاده! این انجمن ها هم برای رفع مشکلات و همین طور یادگیری اند نه درخواست کد!
من مخالف یاد گیری شما نیستم اتفاقا جامعه ی ما طراح وب و برنامه نویس خوب کم داره. از بقیه دوستان هم میخوام که در صورتی که دیدید فردی چنین درخواستی رو داشت (درخواست فلان کد و ...) به جز یه سری که وبلاگ نویس اند و بحثشون جداست بهشون فقط کمک کنید که یاد بگیرند و کد های آماده ی آن چنانی رو در اختیارشون قرار ندید.
هم چنین کسانی هستند که رفتند و در رشته ای که طراحی وب هم باید درون آن کرد و بعد چیزی از اون نمی فهمند و هیچ تلاشی هم در زمینه یاد گیری آن نمی کنند.
با تشکر اگر هم نظری داشتید یا گفته هام به نظرتون غیر منتقی هست بگید.
اسپم نباشه.
فقط یکی بگه (پیام خصوصی که اسپم نشه) به من دکمه ویرگو یا همون کاما لینوکس mint کجاست تازه نصبش کردم بلد نیستم.![]()