تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کلاهبرداری همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13 کلاهبرداری همراه اول

سلام . من امروز 21 آذر سیمکارت همراه اول اعتباری عیدانه رو فعال کردم ! تو طرح عیدانه اونطور که تو سایت همراه اول خوندم :
    مزایا :
    • 150 دقیقه مکالمه رایگان به مدت 3ماه (هر ماه، امکان استفاده از 50 دقیقه درصورت تماس با مشترک همراه اول )
    • 50 دقیقه مکالمه رایگان در هر ماه ، مختص همان ماه بوده و باید ظرف یک ماه از زمان فعالسازی به مصرف برسد.
    • برای استفاده از50 دقیقه مکالمه رایگان در ماه دوم و سوم باید مبلغ کارکرد مشترک به ترتیب در ماه اول و دوم بطور مجزا حداقل 25000ریال باشد.
    نحوه فعالسازی :
    1. مشترکین با مراجعه به دفاترخدمات ارتباطی و ارائه مدارک لازم ( اصل وتصویر کارت ملی ) می توانند نسبت به فعالسازی سیم کارت بصورت رایگان اقدام نمایند.
    2. فقط در صورتیکه فعالسازی سیم کارت قبل از تاریخ 1390/12/29 انجام شود مشمول تخفیف های مندرج در طرح می گردد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ماجرا از این قراره که من 3 روز پیش خیر سرم رفتم یه سیمکارت اعتباری همراه اول گرفتم برای اینکه از طرح عیدانه استفاده کنم چند روز بود سیستم فعالسازی قطع بود امروز بسلامتی وصل شدش و سیمم فعال شد حالا هرچی زنگ میزنم به شماره های همراه اول اصلا رایگان که نیست هزینه زیادی هم کسر میکنه
    زنگ زدم به اپراتور همراه اول 09990 گفتم ماجرا رو ! اپراتورییه مثل اینکه اصلاً تو باغ نبود،گفت حق باشماست ! یه پرونده تشکیل داد که مشکلم رو حل کنه گفت: 1 هفته دیگه زنگ بزن پیگیری کن !!! حالا نمیدونم چی میشه !
    اینم عکس که اگه سایت همراه اول نیومد ، :

کسی تا حالا سیمکارت همراه اول اعتباری نخریده که به تازگیی ها فعال کرده باشه ؟! بنظرم مشکل رو به 09990 گزارش کنید !!
    Last edited by Iranian boy10; 12-12-2011 at 16:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

همه اپراتورها چه همراه اول و چه ایرانسل دزدن و شکی توش نیست.
    ولی شما باید بین بد و بدتر لااقل بد رو انتخاب میکردید و ایرانسل میگرفتید.

3. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرح 150 دقيقه مكالمه سيمكارت عيدانه تا 9 آذر فقط اعتبار داشت!
    Last edited by Farhad 8904; 12-12-2011 at 18:52.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

طرح 150 دقيقه مكالمه سيمكارت عيدانه تا 9 آذر فقط اعتبار داشت!
    پس ما دروغ میگیم دیگه ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس ما دروغ میگیم دیگه ؟!
    یعنی چی؟ مگه من گفتم شما دروغ میگی؟ شما داری میگی 150 دقیقه مکالمه همراه اول بهم نداده منم دارم میگم اعتبار 150 دقیقه تا قبل از 9 آذر بوده یعنی شما اگه قبل از این تاریخ خط رو فعال میکردید میتونستید ازش استفاده کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE]
    lمن هم باهات موافقم، اینها کلی تبلیغ جایزه و هدیه می کنند بعد وقتی قبضو می بینی می فهمی چه کلاهی سرت رفته

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام . من امروز 21 آذر سیمکارت همراه اول اعتباری عیدانه رو فعال کردم ! تو طرح عیدانه اونطور که تو سایت همراه اول خوندم :
    کد:
    ماجرا از این قراره که من 3 روز پیش خیر سرم رفتم یه سیمکارت اعتباری همراه اول گرفتم برای اینکه از طرح عیدانه استفاده کنم چند روز بود سیستم فعالسازی قطع بود امروز بسلامتی وصل شدش و سیمم فعال شد حالا هرچی زنگ میزنم به شماره های همراه اول اصلا رایگان که نیست هزینه زیادی هم کسر میکنه
    زنگ زدم به اپراتور همراه اول 09990 گفتم ماجرا رو ! اپراتورییه مثل اینکه اصلاً تو باغ نبود،گفت حق باشماست ! یه پرونده تشکیل داد که مشکلم رو حل کنه گفت: 1 هفته دیگه زنگ بزن پیگیری کن !!! حالا نمیدونم چی میشه !
    اینم عکس که اگه سایت همراه اول نیومد ، :

کسی تا حالا سیمکارت همراه اول اعتباری نخریده که به تازگیی ها فعال کرده باشه ؟! بنظرم مشکل رو به 09990 گزارش کنید !!
    من تازه نخریدم ولی دفعه پیش که از این سیم کارت ها خریدم ، رو دفترچه و .... که با سیم کارت بود زده بود 150 دقیقه رایگان و 100 اس ام اس رایگان ، 500 تومن هم شارژ اولیه داره ، از خودش هم پرسیدم گفتم این سیم کارت 150 دقیقه رایگان داره دیگه !
    قیمت سیم کارت 10 تومن
    1000 تومن هزینه فعالسازی گرفت
    اینو الان دیدم تو سایت همراه اول

1. مشترکین با مراجعه به دفاترخدمات ارتباطی و ارائه مدارک لازم ( اصل وتصویر کارت ملی ) می توانند نسبت به فعالسازی سیم کارت بصورت رایگان اقدام نمایند.
    1000 تومن سرم کلاه رفته!

اینم بگم این سیم کارت ها رو حتما حتما 10 تومن بابتش پول بدین چون یه جا رفته بودم 13 تا 17 تومن می فروخت

بعد این سیم کارتها وقتی کد مربوط به اطلاع از شارژ باقی مونده رو میزنی ، بهت میگه چند دقیقه رایگان دیگه می تونی استفاده کنی و چند تا اس ام اس از 100 تا اس ام است مونده

یعنی چی؟ مگه من گفتم شما دروغ میگی؟ شما داری میگی 150 دقیقه مکالمه همراه اول بهم نداده منم دارم میگم اعتبار 150 دقیقه تا قبل از 9 آذر بوده یعنی شما اگه قبل از این تاریخ خط رو فعال میکردید میتونستید ازش استفاده کنید!
    درسته تا 9 آذر بود ، دوباره تمدید کردن ، سیم کارت ها رو دستشون مونده تا حالا چندین بار تاریخ رو دارن تمدید کردن

من 2 تا از این سیم کارت ها گرفتم و هر کدوم 150 دقیقه اش تموم شده دیگه استفاده نکردم، اولین سیم کارت رو دقیقا آذر ماه پارسال خریدم که اون موقع هم چند روز به پایان واگذاری این نوع سیم کارت ها بود!! ولی جالبه هر دفعه برای چند ماه دیگه این تاریخ رو تمدید کردن!! الان هم تا آخر سال تمدید کردن!!

نمی دونم چه کاریه اینا می کنن؟
    خب مثل آدم بنویسید سیم کارت اعتباری 10 تومن با 150 دقیقه و 100 اس ام اس رایگان!
    Last edited by mehran_pqqp; 13-12-2011 at 04:06.

9. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

من تازه نخریدم ولی دفعه پیش که از این سیم کارت ها خریدم ، رو دفترچه و .... که با سیم کارت بود زده بود 150 دقیقه رایگان و 100 اس ام اس رایگان ، 500 تومن هم شارژ اولیه داره ، از خودش هم پرسیدم گفتم این سیم کارت 150 دقیقه رایگان داره دیگه !
    قیمت سیم کارت 10 تومن
    1000 تومن هزینه فعالسازی گرفت
    اینو الان دیدم تو سایت همراه اول

1000 تومن سرم کلاه رفته!

اینم بگم این سیم کارت ها رو حتما حتما 10 تومن بابتش پول بدین چون یه جا رفته بودم 13 تا 17 تومن می فروخت

بعد این سیم کارتها وقتی کد مربوط به اطلاع از شارژ باقی مونده رو میزنی ، بهت میگه چند دقیقه رایگان دیگه می تونی استفاده کنی و چند تا اس ام اس از 100 تا اس ام است مونده

درسته تا 9 آذر بود ، دوباره تمدید کردن ، سیم کارت ها رو دستشون مونده تا حالا چندین بار تاریخ رو دارن تمدید کردن

من 2 تا از این سیم کارت ها گرفتم و هر کدوم 150 دقیقه اش تموم شده دیگه استفاده نکردم، اولین سیم کارت رو دقیقا آذر ماه پارسال خریدم که اون موقع هم چند روز به پایان واگذاری این نوع سیم کارت ها بود!! ولی جالبه هر دفعه برای چند ماه دیگه این تاریخ رو تمدید کردن!! الان هم تا آخر سال تمدید کردن!!

نمی دونم چه کاریه اینا می کنن؟
    خب مثل آدم بنویسید سیم کارت اعتباری 10 تومن با 150 دقیقه و 100 اس ام اس رایگان!
    ولی مثل اینکه این دفعه دروغ از آب در اومده ! یه ریز داره شارژم تموم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

2

همه اپراتورها چه همراه اول و چه ایرانسل دزدن و شکی توش نیست.
    ولی شما باید بین بد و بدتر لااقل بد رو انتخاب میکردید و ایرانسل میگرفتید.
    ایرانسل یعنی بهتر از همراه اوله ؟!
    ایرانسل درسته 5000 تومن 2 تا سیمکارت میده ولی تعرفه های مکالمه و اس ام اسش خیلی بیشتر از هماره اوله !
    ایرانسل الکی میگه هر پیج فارسی اس ام اس 10 تومنه ولی وقتی 3 صفحه فارسی ارسال میکنی فقط یک پیجش 10 تومان میشه و بقیه 16 تومن مییوفته !
    مکالمه ایرانسل هم اینقد پول کم میکنه که باید 2 رو ز یک بار شارژ 2000 تومنی کرد ! ایرانسل خیلی دزدتر از همراه اوله ! ایرانسل اصلا از ترسش تعرفه های مکالمه رو تو سایتش نزده ولی همراه اول تمامی تعرفه ها رو زده !
    ایرانسل یه جورایی مزاحم هم هست هی اس ام است تبلیغاتی میده جشنواره ، ویترین، آهنگ پیشواز و ...!
    از همراه اول راضییم !

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایرانسل درسته 5000 تومن 2 تا سیمکارت میده ولی تعرفه های مکالمه و اس ام اسش خیلی بیشتر از هماره اوله !
    دوست عزیز اگه بخواهیم بین تعرفه های ایرانسل و همراه اول مقایسه انجام بدیم باید اعتباری همراه اول رو با اعتباری ایرانسل و دائمی همراه اول رو با دائمی ایرانسل مقایسه کنیم!
    برای مثال تعرفه مکالمه سیمکارت اعتباری ایرانسل به این صورت هست:
    تماس از ایرانسل به ایرانسل: 620 ریال
    تماس از ایرانسل به سایر خطوط: 852 ریال
    اس ام اس فارسی: 100 ریال
    اس ام اس انگلیسی: 160 ریال
    و حالا تعرفه های همراه اول اعتباری:
    تماس از همراه اول به همراه اول و خطوط ثابت و تالیا و ایرانسل : (تماس استانی بدون جابجایی)
    در زمان اوج مصرف: 671 ریال
    در زمان غیر اوج: 537
    تماس با ایرانسل:935 ریال
    تماس از همراه اول به همراه اول و خطوط ثابت و تالیا و ایرانسل : (تماس بین استانی جابجایی)
    در زمان اوج مصرف: 1140 ریال
    در زمان غیر اوج: 804
    اس ام اس:
    فارسی : 106 ریال
    انگلیسی: 264 ریال

حالا خودت بین این تعرفه ها مقایسه کن!!!

ایرانسل الکی میگه هر پیج فارسی اس ام اس 10 تومنه ولی وقتی 3 صفحه فارسی ارسال میکنی فقط یک پیجش 10 تومان میشه و بقیه 16 تومن مییوفته !

اولا کل حروف باید شامل حروف فارسی باشه! اینکه شما میگی فقط یک صفحه رو فارسی حساب میکنه نمیشه این مشکل رو به کل نسبت داد همه که این مشکل رو ندارن اگه شما این مشکل رو داری خیلی راحت با 700 تماس بگیر مشکلت حل میشه.

مکالمه ایرانسل هم اینقد پول کم میکنه که باید 2 رو ز یک بار شارژ 2000 تومنی کرد ! ایرانسل خیلی دزدتر از همراه اوله !
    !
    دوست عزیز تعرفه مکالمه اعتباری ایرانسل طبق تعرفه هایی هست که در بالا گفتم پس این حرف شما که میگید روزی باید 2 تا شارژ 2000 کرد اصلا پایه و اساس نداره در مورد تعرفه ها شما مصرفت رو چک کن دقیقا مطابق تعرفه های بالا از حساب شما کسر میشه!
    ایرانسل اصلا از ترسش تعرفه های مکالمه رو تو سایتش نزده ولی همراه اول تمامی تعرفه ها رو زده
    شما وقتی اطلاعی نداره چرا میگی ایرانسل از ترسش تعرفه ها رو توی سایت درج نکرده!!!
    فقط برای اطلاع شما این دو تا لینک زیر رو مطالعه بفرمایید.
    کد:
    کد:

ایرانسل یه جورایی مزاحم هم هست هی اس ام است تبلیغاتی میده جشنواره ، ویترین، آهنگ پیشواز و ...!
    از همراه اول راضییم
    واسه غیر فعال کردن پیام های تبلیغاتی ، ایرانسل راه جلوی پای شما گذاشته با اپراتور تماس بگیر شمارت از لیست تبلیغات خیلی راحت حذف میشه!!
    Last edited by Farhad 8904; 20-12-2011 at 14:04.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •