تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک خیلی ضروری

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

11 کمک خیلی ضروری

درود بر همه ی دوستان
    اقا این سیتم من یه چند روزیه که وقتی دکمه ی پاورو فشار میدم تاسیستم رو روشن کنم
    این صدای تک بوقی که همیشه موقع روشن شدن میزنه دیگه نمیاد وبعد ازچند تا ضربه زدن
    با دست به جلوی کیس وبعضی مواقع تکان دادن کیس صدای بوق شنیده میشه و ویندوز بالا
    میاد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاست ومهمتر از اون میتونه مشکلم رو برطرف کنه ؟
    این هم مشخصا سیستم
    ram 2gb ocz
    vga 8800 gt 512mb ddr3 xfx
    cpu amd athlon 64 x2 6000
    mother bord ASUS M2NE

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouzbehshahgaldi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر همه ی دوستان
    اقا این سیتم من یه چند روزیه که وقتی دکمه ی پاورو فشار میدم تاسیستم رو روشن کنم
    این صدای تک بوقی که همیشه موقع روشن شدن میزنه دیگه نمیاد وبعد ازچند تا ضربه زدن
    با دست به جلوی کیس وبعضی مواقع تکان دادن کیس صدای بوق شنیده میشه و ویندوز بالا
    میاد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاست ومهمتر از اون میتونه مشکلم رو برطرف کنه ؟
    این هم مشخصا سیستم
    ram 2gb ocz
    vga 8800 gt 512mb ddr3 xfx
    cpu amd athlon 64 x2 6000
    mother bord ASUS M2NE
    اگرسیستم بدون مشکل بالا میاد ودرمواقعی که بوق می زنه،بوق طبیعی وهمیشگی رو میزنه که مساله ای نیستش خود بازری که روی مادربردنصب شده(همون بوق کوجک)مشکل پیداکرده ومی تونیداونروبخرین وروی مادربردنصب کنید .ولی اگرسیستم طی بوت شدن بامشکل مواجه میشه وبوق غیرطبیعی هستش،باید دقیقابفرمایید بوق چطوریه تابفهمیم مشکل ازکجاست.

3. این کاربر از rouzbehshahgaldi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر ضربه میزنید و ویندوز با ضربه شما بالا میاد و تصویر دارین که اول از همه
    بایوس مین رو دیفالت کنید
    اگه درست نشد باید رم رو دربیارین اسلاتشو تمیز کنید و دوباره جا بزنید با جاشو عوض کنید
    گرافیک رو دربیارین و اسلاتشو تمیز کنید و دوباره جابزنید
    فن سی پی یو رو چک کنید
    ولی اگر بدون بوق هم باز هم تصویر دارین و باز هم ویندوز بالا میاد مشکل از اسپیکر روی مین هست باید دوباره جا بزنید با یک اسپیکر بزارین روش

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اگرسیستم بدون مشکل بالا میاد ودرمواقعی که بوق می زنه،بوق طبیعی وهمیشگی رو میزنه که مساله ای نیستش خود بازری که روی مادربردنصب شده(همون بوق کوجک)مشکل پیداکرده ومی تونیداونروبخرین وروی مادربردنصب کنید .ولی اگرسیستم طی بوت شدن بامشکل مواجه میشه وبوق غیرطبیعی هستش،باید دقیقابفرمایید بوق چطوریه تابفهمیم مشکل ازکجاست.
    1.سیتم بدون مشکل بالا میاد ولی بعضی مواقع قبل از بالا امدن ویندوز یک صفحه ی سیاه رنگ با نوشته های سفید بالا میاد که یکی از نوشته های اصلیش اینه system bot failed

2.از نظر صدای بوق هم باید بگم درابتدا بعد از فشار دادن دکمه ی پاور هیچ صدای بوقی نمیاد فقط صدای فن میاد وسیستم هم بالا نمیاد که بعد از زدن چند ضربه با دست به
    کیس در 80%مواقع صدای تک بوق به صورت نرمال شنیده میشه وسیتم به طوری که در مورد 1 گفتم بالا میاد ودر تقزیبا 20% مواقع نیز صدای بوق به صورت چند تا پشته سرهم
    شنیده میشه که در اون مواقع باضربه زدن به کیس هم سیستم بالا نمیاد ومجبور به کشیدن پریز از برق واز نو روشن کردن میشوم
    Last edited by Karistias; 12-12-2011 at 15:13.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با این تفاسیر مواردی که گفتم باید چک کنید به علاوه اینکه با یک رم دیگه هم سیستم چک بشه
    اون پیغام boot fail هم علتهای مختلف داره
    یکی بایوس هست باید بایوس رو اپدیت کنید و بوت رو بزارین رو هارد
    بعضی اوقات از مشکلات ویندوز هست
    بعضی اوقات از تداخل سخت افزاری هست که باید اتصالات درایو های اپتیک رو بکشین و دوباره تست کنید
    اتصالات هارد کامل چک بشه
    پاور چک بشه و خود هارد

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •