تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: میشه رو یه سیستم هم یه هاردide باشه هم sata

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض میشه رو یه سیستم هم یه هاردide باشه هم sata

سلام دوستان...

مشکل من اینه ...من رو سیستمم یه هارد ide 80gig دارم و تازگی یه هارد 500 sata دست دو خریدم و نصبش کردم...ولی با اینکه سیستم هارد 500 رو شناخته (منظور از شناخته ینی اینکه اسمش توی دیوایس منیجر میاد) ولی توی صفحه ی مای کامپیوتر به غیر از درایوهای هارد قبلیم هیچی دیگه نشون داده نمیشه... البته اینم نمیدونم که هارد جدیدی که خریدم پارتیشن بندی شده یا نه...ولی از اونجایی که دست دو خریدم حدس میزنم قبلا پارتیشن بندی شده باشه... دوستانی میخوان کمک کنن لطفا یخورده ساده توضیح بدن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

کنترل این دو هارد از هم جداست و به هم ربطی نداره بنابراین شما میتونید در کنار هم اینا رو داشته باشید
    فقط شما برای اینکه مطمئن بشید هاردتو سالمه که با توجه به دست دوم بودنش احتمال خرابی داره هارد ای دی ایی رو قطع کن و فقط ساتا رو بزن اگر کامپیوتر شناختش که میتونی مراحل دیگه رو چک کنی وگرنه هاردت مشکل داره در ضمن همون اول و توی setup کامپیوتر باید مشخصات هارد و ظرقیتشو به درستی نشون بده

3. این کاربر از rmb_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

کنترل این دو هارد از هم جداست و به هم ربطی نداره بنابراین شما میتونید در کنار هم اینا رو داشته باشید
    فقط شما برای اینکه مطمئن بشید هاردتو سالمه که با توجه به دست دوم بودنش احتمال خرابی داره هارد ای دی ایی رو قطع کن و فقط ساتا رو بزن اگر کامپیوتر شناختش که میتونی مراحل دیگه رو چک کنی وگرنه هاردت مشکل داره در ضمن همون اول و توی setup کامپیوتر باید مشخصات هارد و ظرقیتشو به درستی نشون بده
    اره اتفاقا توی ست اپ هم اسم و مدل هارد رو نشون میده

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان...

مشکل من اینه ...من رو سیستمم یه هارد ide 80gig دارم و تازگی یه هارد 500 sata دست دو خریدم و نصبش کردم...ولی با اینکه سیستم هارد 500 رو شناخته (منظور از شناخته ینی اینکه اسمش توی دیوایس منیجر میاد) ولی توی صفحه ی مای کامپیوتر به غیر از درایوهای هارد قبلیم هیچی دیگه نشون داده نمیشه... البته اینم نمیدونم که هارد جدیدی که خریدم پارتیشن بندی شده یا نه...ولی از اونجایی که دست دو خریدم حدس میزنم قبلا پارتیشن بندی شده باشه... دوستانی میخوان کمک کنن لطفا یخورده ساده توضیح بدن ...
    این بهخاطر اینه که هارد 500 پارتیشن بندی نشده شما باید از طریق هارد 80 که ویندوز روشه برید تو disk managment ویندوز و از اونجا هارد 500 رو پارتیشن بندی کنی تا درایوها دیده بشه در my computer

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

اره خودشه...ممنونم دوست عزیز درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •