تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آیا درمانی برای خشکی لب من وجود داره ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض آیا درمانی برای خشکی لب من وجود داره ؟

من الان 23 سالمه و از وقتی که یادمه لبم خشکه شدید میزده . شاید پیش خودتون بگید ویتامین و ... بدنم کمه ولی جالبه که بدونید فقط لب پایینیم خشکه میزنه و بالایی کاملا سالمه ... تاحالا پیش 3 تا دکتر متخصص رفتم همشون یه مشت دارو و کرم میدن که وقتی استفاده میکنم خوبه میشه ولی دارو که تمام میشه دوباره خشکه شروع میشه طوری که الان همش دارم از چپ استیک و لبلو ویتامین آ د و ... استفاده میکنم ... آیا درمان قطعی وجود داره ؟ باید اضافه کنم هیج دارویی مصرف نمیکنم که باعث خشکی بشه یا این خشکه لب من فصلی نیست و یه عمر گریبان گیرمه ..

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

میخواستم بگم احتمال داره هوای شهرتون رطوبت پایینی داره که هوای تهران هوای بدی نیست
    مطمئنی کمبود ویتامین نیست؟؟ ازچندسالگی اینطوری شدی؟
    من فقط وقتی میرم مسافرت جایی که هوا کم رطوبته( مثل یزد - کرمان-...) اینطوری میشم و چاره کوتاهمدت همون ویتامین آ د
    بذاق (یا بزاق یا بضاق) دهن که نمیدنم کدوم درسته هم تاثیرداره لبت رو با اون مرطوب نکن( به قول مامانم به لبت زبون نزن)

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گاهی اوقات لب اگر کمی برجسته باشه و در معرض هوا قرار بگیره این مشکل بوجود میاد . تنفس با دهان باز نیز این خشکی را تشدید می کند .
    همانطور که دوستمون اشاره کردند بذاق دهان در این مورد بسیار مضر می باشد به هیچ عنوان رطوبت از دست رفته لب را با آب دهان جبران نکنید و بذاق دهان باعث خشکی بیشتر لب می شود .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نه دوستان عزیز من هیچ کدوم از این مشکلها رو که گفتید ندارم ... من برای خشکی لبم آزمایش دادم مشکلی نداشته آزمایش خون ... حالا نمیدونم ازمایش خون همون آزمایش وینامین هست یا فرق داره .. یکی از بچه های همین فروم بهم پیام خصوصی داد گفت آزمایش رماتیسم بده ... گفتم نظر شما رو بدونم ... من با بزاقم اصلا مرطوب نمیکنم ... اگه مرطوب هم نکنم خودش خشکه میزنه شدید هم میزنه در حد اینکه لب پایینیم یه خورده از حالت عادیش خارج میشه و بزرگتر میشه ... یه بار یادمه اینقدر ویتامین آ د بهش زدم که پیش خودم گفتم خوب بشه ولی بعد از 1 ماه که زیاد بهش ویتامین زدم دیدم لبم کاملا رنگ قرمزیش رو از دست داده و سفید زنگ شده ... به نظر شما چکار کنم از شر این مشکل 20 سالم خلاص شم ... من از بچه گی که 3 4 سالم بوده همینطوری بودم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •