سلام به همه
من لپ تاب vaio vgn - fw 390 دارم نرم افزار های پریمیر و ادیوس را بدون مشکل نصب کردم ولس وقتی من لیکوئید را نصب میکنم cd rom حذف میشه و تا ویندوز عوض نکنم بر نمیگرده
به نظز دوستان مشکل از چیه ؟؟؟؟
و
سری قدیمی پیناکل خوبه یا اوید ؟؟؟
ممنون
سلام به همه
من لپ تاب vaio vgn - fw 390 دارم نرم افزار های پریمیر و ادیوس را بدون مشکل نصب کردم ولس وقتی من لیکوئید را نصب میکنم cd rom حذف میشه و تا ویندوز عوض نکنم بر نمیگرده
به نظز دوستان مشکل از چیه ؟؟؟؟
و
سری قدیمی پیناکل خوبه یا اوید ؟؟؟
ممنون
من هم اين مشكل رو داشتم ليكوييد در نصب رو ويندوز 64 با اين مشكل مواجه ميشه مسير زير رو برو و سيستم رو ريست كن انشا لله مشكلت حل ميشه
ابتدا از منوی Start گذینه ی Run را انتخاب کنید و دستور REGEDIT را تایپ کرده و ok را بزنید. خوب بعد از اینکه وارد ریجستری شدید. روی گزینه ی HKEY_LOCAL_MACHINEدوبار سریع کلیک کنید. سپس در گذینه های باز شده روی گذینه ی SYSTEM دوبار کلیک کنید. و سپس در گزینه ی های باز شده روی گذینه ی CurrentControlSet دوبار سریع کلیک کنید. سپس در گذینه ی های باز شده روی گذینه ی Control دوبار سریع کلیک کنید. بعد در گزینه های باز شده روی گزینه ی Classدوبار سریع کلیک کنید. و در اخرین مرحلی روی گزینه ی :
{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318دوبار سریع کلیک کنید. و بعد در سمت راست چند عدد گذینه می بینید که در صورت مشاهده هر کدام از فایل زیر های انها را خذف کنید:
UpperFilters
LowerFilters
UpperFilters.bak
LowerFilters.bakما كه اينكار رو كرديم شد اميدوارم مشكل شما هم حل بشه مشكل از ويندوز نيست الكي پاكش نكن
ممنون ولی همون مشکل رو دارم درست نشد cd rom هم که hiden شد
سلام با این نرم افزار کارت راه میفته
اگر اجرا نشد همین نرم افزار رو از سایت مایکروسافت بگیر من از اونجا گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)