تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: باز نشدن درایور usb tp link

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض باز نشدن درایور usb tp link

سلام من سی دی درایور مودم رو دارم از وقتی ویندوزم عوض شده هر کار میکنم بالا نمیاد هر برنامه ای که با فلش بالا میاد هم همینطور از هر فلش پلیر بگیرید تا شاک ویو فلش یا هر برنامه فلش دیگه رو هم نصب کردم باز هم نمیشه.

من درایور usbtp link رو میخوام اگه کسی داره که نیاز به فلش نداشته باشه بذاره ممنون میشم سایت tp link هم رفتم نبود ممنون از شما

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام من سی دی درایور مودم رو دارم از وقتی ویندوزم عوض شده هر کار میکنم بالا نمیاد هر برنامه ای که با فلش بالا میاد هم همینطور از هر فلش پلیر بگیرید تا شاک ویو فلش یا هر برنامه فلش دیگه رو هم نصب کردم باز هم نمیشه.

من درایور usbtp link رو میخوام اگه کسی داره که نیاز به فلش نداشته باشه بذاره ممنون میشم سایت tp link هم رفتم نبود ممنون از شما
    منظورتون رو واضح تر میگید ؟ یعنی پلاگین Flash Player تو ویندوزتون نصب نیست ؟! که در این صورت ارتباطی به مودمتون نداره . یا اینکه USB Port شما مشکل داره و هیچ USB رو ساپورت نمیکنه ؟!
    به هر حال در هر دو صورت مشکلی نیست میتونید برای اولی Flash Player رو از سایتش نصب کنید و برای دومی هم از Device Manager یبار USB Controller ها رو چک کنید ببینید موقع اتصال خطایی هست یا نه و دوباره Install کنید .
    ...
    اگر غیر این حالت هاست بفرمایید ...

3. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما برنامه فلاش پلایر خودتون با Adobe Flash Player Uninstaller که لینکش پایین هست پاک کنید بعدش فلش پلایر سایت دوم بگیرین نصب کنید درضمن اگر میخواین مودم خودتون درایورش نصب کنید از تودیوایس منیجر بدون باز کردن سیدی هم میتونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

منظورتون رو واضح تر میگید ؟ یعنی پلاگین Flash Player تو ویندوزتون نصب نیست ؟! که در این صورت ارتباطی به مودمتون نداره . یا اینکه USB Port شما مشکل داره و هیچ USB رو ساپورت نمیکنه ؟!
    به هر حال در هر دو صورت مشکلی نیست میتونید برای اولی Flash Player رو از سایتش نصب کنید و برای دومی هم از Device Manager یبار USB Controller ها رو چک کنید ببینید موقع اتصال خطایی هست یا نه و دوباره Install کنید .
    ...
    اگر غیر این حالت هاست بفرمایید ...
    »

ممنون از جوابتون
    ببینید cdهایی که نیاز به فلش پلیر دارن باز نمیشند سی دی موبایل هم همینطور این سی دی tp link هم همینطور از اینترنت هم دانلود کردم درایور رو اما همینه که داخل cd هست . این سی دی محتویاتش باز میشه اما با اتوران نصب میشه سی دی رو باز میکنی فولدر درایور 8811 هست اما اینستالر نداره .کنارش یه فایل exe هست که با فلش باز میشه .

ضمنن از لن استفاده میکنم اما میخوام یه دو تا سیستم رو به مودم وصل کنم باید درایور usb نصب بشه.
    من تمام ورژن های فلش رو هم نصب کردم اما نمیشه.
    جالب اینه که قبلا اجرا میشده!

دایور usb سالمه.
    Last edited by ali_net1376; 11-12-2011 at 17:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

شما برنامه فلاش پلایر خودتون با Adobe Flash Player Uninstaller که لینکش پایین هست پاک کنید بعدش فلش پلایر سایت دوم بگیرین نصب کنید درضمن اگر میخواین مودم خودتون درایورش نصب کنید از تودیوایس منیجر بدون باز کردن سیدی هم میتونید

کد:
    کد:

دانلود کردم ونصب بازم نشد .
    Last edited by ali_net1376; 11-12-2011 at 18:02.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دانلود کردم ونصب بازم نشد .
    مدل دقیق مودمتون چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

مدل دقیق مودمتون چیه ؟
    tp link td-8811

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •