از دوستان کسی این مدل رو داره؟
از دوستان کسی این مدل رو داره؟
من دیروز یکی خریدم. اگه بتونم جواب میدم. حالا سوالت چیه ؟
پشت مال شما هم سیاه هست
چند حریدید؟
چشمای منو میسوزونه کنتراست و برایت لس رو بردم رو 10 تنظیم دیگه ای لازمه؟
میشه کلا اگر چیز خاصی از تنظیمات میدونید بفرمایید؟
من با HTMI به HTMI وصل کردم شما چی؟
_ بله. پشت مانیتور من هم سیاهه
_ 405
_ از دیروز که دارم باهاش کار می کنم مشکلی باهاش نداشتم. البته توی تنظیمات ویندوز سون تنظیماتی برای بهینه کردن تصویر و مخصوصا نوشته وجود داره. من اونارو مطابق سلیقه ام تنظیم کردم.
_ به لینکی در زیر قرار میدم یه سر بزنید. یه ریووی کامل از این مانیتور قرار داده. همچنین مانیتور رو کالیبره کرده و تنظیمات کالیبره ای رو که انجام داده نوشته.
در کل از نظر من اصلا در اون حدی که دوستان تعریف میکردن نیست. زاویه دیدش از بالا افتضاحه. از پایین و طرفین میشه گفت بدک نیست اما خوب هم نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانیتور قبلی من ال سی دی LG 1960 Tr بود. جفتشون رو گذاشتم کنار هم و مقایسه کردم. مانیتور ال جی زاویه دیدش از پایین واقعا افتضاح بود و تنها دلیلی که باعث شد عوضش کنم همین مشکل بود ( چون زیاد پای کامپیوتر میشینم بعضی اوقات خوابیده باهاش کار میکردم). اما به جرات میتونم بگم زاویه دید بالا و طرفین ال جی از این ایسوسه بهتره مخصوصا از بالا.
من دیروز اول رفتم نمایشگاه. با خودم گفتم که شاید اونجا بتونم با تخفیف نمایشگاه با قیمت خوبی گیرش بیارم. اما نمایشگاه امسال اصلا هیچی نداشت. اما این مانیتور سوپر ال ای دی ( super LED e2281 vr ) که دوستان توی یه تاپیک دیگه معرفی کرده بودن رو اونجا دیدم. زاویه دیدش رو هم چک کردم. به جرات از این ایسوس خیلی سرتر بود.
متاسفانه چون قبلا این مانیتور ایسوس رو جایی روشن بودش رو ندیده بودم ( کیفیت تصویرش رو ندیده بودم ) و همچنین تعریف و تمجیدی که دوستان ازش میکردن فکر میکردم باید خیلی خوب باشه. اگه تصویرش رو قبلا دیده بودم هرگز نمی خریدمش.
Last edited by 654123; 11-12-2011 at 15:31.
- ممنون میشم تنظیمات ویندوز رو به منم یاد بدید
- منم قصد خرید lg مدلی که فرمودید رو داشتم ولی دوستان این مدل رو تعریف کردن. تفاویتشون در کیفیت هست یا چیز دیگه ای؟ چرا از خریدتون راضی نیستید؟ من مشکلی تو زاویه دید ندارم!
منظورم تنظیمات قسمت Display در کنترل پنل بود. به احتمال زیاد قبلا تنظیمشون کردی. به هر حال اینم آدرسش :
Control Panel\All Control Panel Items\Display در ستون سمت چپ صفحه گزینه های Color Calibration و Adjust Clear Type text
در مورد مانیتور سوپر ال ای دی شرکت ال جی باید بگم که من چون زاویه دید برام مهم بود تو نمایشگاه این مورد رو چک کردم و از این لحاظ به نظرم خیلی بود. برای تعیین اینکه کیفیت مانیتور ال جی خوبه یا این مدل ایسوس باید دو مانیتور رو کنار هم گذاشت بعد نتیجه گیری کرد.
همون طور که قبلا هم گفتم این مدل ایسوس زاویه دیدش از بالا بنظرم چندان تعریفی نداره. به خصوص وقتی از طرفین از بالا به مانیتور نگاه میکنی خیلی بیشتره میشه. مثل اینکه شخصی با فاصله کمی کنار شما ایستاده و داره صفحه مانیتور رو نگاه میکنه. این قضیه توی کنج های تصویر خیلی بیشتر مشهوده.
اینم یه سری عکس از مانیتور asus ml239 و ال سی دی LG 1960 Tr
سایز عکسها رو کم کردم تا صفحه زیاد سنگین نشه. امیدوارم برای دوستانی که قصد خرید این مانیتور رو دارند مفید باشه.
![]()
Last edited by 654123; 11-12-2011 at 18:28.
عزیز شما با بالاترین رزولوشن خوندن یکم براتون سخت میشه
بزارید روی 1600*900
البته این عادتیه چون اون تاپیک یادمه ... یکم طول میکشه به این رزولوشن عادت کنید
مانیتور رو یکم عقب تر قرار بدید که نیاز نباشه سرتونو بچرخونید
و همین کارا رو کنید یک هفته ای عادت میکنید
در مورد Super LED LG و همینطور ایسوز
باید بگم کنتراست بالاش یک مزیته
و مهم تر کالر شیفت نداره! توی عکساتون اینطور که میبینم درست بوده و تغییر رنگ زیادی حتی توی زاویه نزدیک به 175 هم نداره
دوم هم ASus Smart Contrast Ratio ! که کلا اسمش روشه مال خودشه!...
شما روشنایی رو توی شب با چراغ روشن با توجه به چشت یکم کمتر بزار ...
البته توی تنظیماتش فکر کنم مود های پیشفرض رو داره
قیمته super LED e2281 vr توی نمایشگاه چقدر بود؟.. اگه واقعا این مدل ایسوس به پولش نمی ارزه که نگیریم(منم خیلی از طرفه کاربرا تعریفشو شنیدم)..
ممنون میشم توضیحاته بیشتری بدید..بدرد افرادی مثه من که الان میخوان مانیتور بگیرن و دو دل هستن میخوره توضیحاتتون..
حقیقتش قیمت ال جی رو نپرسیدم.
اما اگر قصد خرید تا این رنج رو دارید کلا چند مدل پیشرو دارید. سعی کنید حتما کیفیت تصویر مانیتور ها رو ببینید بعد انتخاب کنید. چون توقعات کلا سلیقه ای است. شایدم من توقعم خیلی زیاد بوده. چون انتظار داشتم وقتی دارم تا این رنج هزینه میکنم مانیتور خوبی گیرم بیاد. تازه خیلی گشتم تا این قیمت پیدا کردم. توی بازار رضا و پاساژ ایرانیان کمتر از 435 نمیدادن.
کلا انچنان تفاوتی بین پنل IPS و TN به شخصه ندیدم که اینقدر تو سر پنلهای TN میزدند. اون ال سی دی شرکت ال جی که عکساش رو قرار دادم بیشتر از 4 سال کار کرده و مسلما روشنایی صفحه کم شده اما با اینحال تفاوت خیلی چشمگیری با این پنل ایسوس نداره.
بازاگر سوال خاصی داشتی بگو تا جواب بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)