سلام.دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.ماجرا رو براتون توضیح میدم :
یه سیستم خونگی بود که قصد داشتم ویندوزش رو عوض کنم.واسه جابجایی یه سری اطلاعات یه فلش بهش وصل کردم وچند بار اطلاعات رو جابجا کردم.چون رم سیستم پایین بود رفتم یه رم دست دوم پیدا کردم و کنار رم خودش سوار کردم.سیستم رو که روشن کردم بعد از 1 دقیقه ارور صفحه آبی میداد.یکی از رمها رو جدا کردم دیدم داره کار میکنه و فقط یه بار اون ارور رو داد.(با دوتا رم فوری ارور میداد).خلاصه دیدم رم دست دوم رو دادم و یه نو رو گرفتم.نمی دونم به چه دلیلی اون فلش که ازش استفاده کرده بودم یهو رایت پروتکت شده بود و دیگه نه اجازه delete و نه write رو میداد.خلاصه هر جور شده ویندوز اون سیستم رو عوض کردم و فلش رو آوردم خونه سعی کردم با لپتاپم هر جور شده فرمتش کنم که نشد.یه برنامه ریکاوری دانلود کردم (مثل اونایی که واسه فلشهای ترنسند وقتی قاطی میکنن وجود داره) و فلش رو رو به راه کردم.از اون روز دیدم لپتاپم داره غیر عادی کار میکنه و مخصوصا firefox هرچند دقیقه not respond میده و گیر میکنه.که امروز یهو اون صفحه آبی تو ویندوز سون لپتاپ خودم هم اومد.تا قبل از این سابقه نداشته.امکانش هست که از اون فلش ویروس گرفته باشه؟آخه من آنتی ویروس avast دارم و همیشه آپدیت هست