تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اشکال در پرینتر اپسون R290

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض اشکال در پرینتر اپسون R290

با سلام به همه دوستان
    من پرینتر رياEpson R290 دارم و شروع به چاپ کردم بعد از چاپ 50 برگ جدول ساده یک دفعه چراغ جوهر و چراغ کاغذ با هم شروع به روشن و خاموش کردن نمود و دستگاه از کار افتاد و پیام general error داد که چیزی گیر کرده دستگاه رو خاموش کنید جسم خارجی رو در بیارید و بعد از چند دقیقه دستگاه رو روشن کنید
    خلاصه هر چه کردم درست نشد و تمام قسمتهای اون رو تمیز کردم جوهر پر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر متن چاپی خیلی کم و در وسط عرض کاغذ باشه که کارتریج در مسط محل حرکت خود باشه کمتر مشکل پیدا میکنه و به محض این که کارتریج به کناره های چپ یا راست میرسه مکث میکنه و این اشکال پیش میاد
    البته خاموش که میکنم و روشن میکنم همون پیام رو میده اما بار دوم که خاموش و روشن میکنم هد کلین میکنه و ظاهرش سالم میشه و بلا فاصله پس از چاپ کردن خراب میشه
    ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من پرینتر رياEpson R290 دارم و شروع به چاپ کردم بعد از چاپ 50 برگ جدول ساده یک دفعه چراغ جوهر و چراغ کاغذ با هم شروع به روشن و خاموش کردن نمود و دستگاه از کار افتاد و پیام general error داد که چیزی گیر کرده دستگاه رو خاموش کنید جسم خارجی رو در بیارید و بعد از چند دقیقه دستگاه رو روشن کنید
    خلاصه هر چه کردم درست نشد و تمام قسمتهای اون رو تمیز کردم جوهر پر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر متن چاپی خیلی کم و در وسط عرض کاغذ باشه که کارتریج در مسط محل حرکت خود باشه کمتر مشکل پیدا میکنه و به محض این که کارتریج به کناره های چپ یا راست میرسه مکث میکنه و این اشکال پیش میاد
    البته خاموش که میکنم و روشن میکنم همون پیام رو میده اما بار دوم که خاموش و روشن میکنم هد کلین میکنه و ظاهرش سالم میشه و بلا فاصله پس از چاپ کردن خراب میشه
    ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه
    شما روي محوري كه هد حركت ميكنه رو چند قطره روغن بريز و از نظر ظاهري نگاه كن ببين چيزي سر راهش قرار نگرفته باشه مثل تكه كاغذ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض این عمل رو قبلا انجام دادم

بله دوست عزیز من یک بار میله پایین و صفحه بالای پشتی که کارتریج روی اون میلغزه رو با الکل تمیز کردم بعد هم کمی گریسکاری کردم خیلی روون و خوبه جواب نداد
    آنقدر هم باهاش ور رفتم حالا چراغ جوهر روشن میمونه و پیام میاد که کارتریج رنگ شما درست نیست و باید عوض کنید و خلاصه هر کاری میکنم نمیشه

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز من یک بار میله پایین و صفحه بالای پشتی که کارتریج روی اون میلغزه رو با الکل تمیز کردم بعد هم کمی گریسکاری کردم خیلی روون و خوبه جواب نداد
    آنقدر هم باهاش ور رفتم حالا چراغ جوهر روشن میمونه و پیام میاد که کارتریج رنگ شما درست نیست و باید عوض کنید و خلاصه هر کاری میکنم نمیشه
    آخه اون ارور جفت چراغي! فتال ارور يا ارور وخيم هست و توي راهنماي تعمير به 10-15 قسمت اشاره كرده كه بايد بررسي بشه. مثلا يكي از اشكالات اينه كه وقتي به سمت راست مي ره كريج به قسمت پمپ بره(كه جوهر ها جمع ميشه اونجا) و بخوره بهش و ارور بده! و كلي جاي ديگه... بايد باز بشه تا ديد از چيه.
    كارتريج كه فعلا ربطي نداره بايد عوض كنيد يا ببينيد مشكلش از چيه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •