سلام
یک لپ تاپ حدود قیمت 600 تومن میخوام برای یک خانم میانسال.
ترجیحا 15 اینچ به بالا و دارای ویندوز و Dell
سلام
یک لپ تاپ حدود قیمت 600 تومن میخوام برای یک خانم میانسال.
ترجیحا 15 اینچ به بالا و دارای ویندوز و Dell
15 اینچ به بالا که نداریم
ویندوز میخوای چیکار. خود ویندوز ارجینال 50 تومان پولشه.
تنها لبتابی که میتونی تهیه کنی دل 5040 هست.
سی پی یو i3 - هارد 320 - رم 4 گیگ - 15 اینچ=- گرافیک اینتل
قیمتش باید حدود 600 باشه. حالا چند تومان بیشتر و یا کمتر.
-------------------------
اگه این کانفیگ رو پیدا نکردی و یا اگر هم پیداکردی و قیمتش بالا بود.
سی پی یو دوال کور P6200- رم 3 گیگ - هارد 320- گرافیک اینتل میتونی تهیه کنی اما تفاوت قیمتشون خیلی کمه در حد 20-30 تومان ارزانتر. پیشنهاد من کانفیگ اولی هست اما به شرطیکه حدود 600 پیداکنی و بیشتر از 650 نشه!!! لازم هست که این کانفیگ رو یه جایی بنویسی و بازار بری دمبالش، هرجا که ارزانتر بود تهیه کنی.
تنها مدلی که من تونستم براتون از dell توی این قیمت پیدا کنم Dell Inspiron 5040 - A هستش که حدودا 600 هست .
سلام..
دوست من..
من خودمم همین فکرو میکردم... اما Dell inspiron 5040 با این مشخصات و گارانتی فارس 850 تومان قیمتش شد و با گرانتی های دیگه 820 تومان. ولی خریدمش چون خیلی تو دلم رفته بود.
کلا لپتاپ های dell و سونی قیمتشون یکم بالاست.. ولی من الان نزدیک به یک ماه میشه خریدم خیلی هم ازش کار میکشم.. حتی باهاش بازی های روز رو مثل call of duty MOD3 یا FEAR3 و یا FIFA 12 و Batelfild2 رو به راحتی اجرا کردم و ساعت ها باهش بازی کردم.. نه داغ کردن نه صدای عجیب غریبی و نه هیچ مشکلی.. صدای اسپیکراشم خیلی بلنده.
در کل اگه میخواین با کمترنی هزینه قویترین رو بگیرین به نظر من asus و hp خیلی مناسب هستند.
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.37 کیلوگرمپردازنده: Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
البته همین مدل رو دیدم با گرافیم Intel 4500mhd که قیمتش حدود 780 تومان بود...
الان لپتاپ خیلی گرون شده.
اینو داخل تاپیک یکی از دوستان پیدا کردم گفتم ببینید به خالی از لطف نیست...
![]()
Last edited by Punisher_2008; 10-12-2011 at 21:40.
اگه این رو 850 خریدی یعنی یه کلاه بزرگ به قطر بزرگترین کلاه، سرت گذاشتن.
بیشتر از اونی که قیمتش هست اصلا ارزش نداره. با 850 چه کارهایی که نمیشه کرد.
در ضمن قیمت لبتابهای دل نسبت به اکثر برندها پایینتره و نمیدونم چطور شما میگی بیشتره.
سلام..
نه داداش.. اتافاقا حسابی هم تحقیق کردم..
هم داخل اینترنت و هم قیمت چندجا گرفتم..
میتونستم hp یا asus رو با این پول سیستم قویتری رو انتخاب کنم.. ولی همه چیز به قوی بودن سیستم نیست..
الان لپتاپ دوستم asus هست ولی سی پی یو core i7 هست فکر کنم.. میگه وقتی زیاد بازی میکنم یا کار سنگین میکنم یکهو تصویر ابی میاد و رست میکنه.. گاهی دمای سی پی یو خیلی بالا میاد رست میکنه...
الان قیمتا رو داخل kimiaonline.com هم چک کنیدی میبینید که من گرون نخردیم...
البته من با گارانتی فارس خریدم.. این گارانتی کلا لپتاپاش 40 50 تومان از بقیه گرونتره..
چون برام گارانتی هم مهم بود داخل چند سایت مثل persian tols و همین p30world پرسیدم این گارانتی رو پیشنهاد دادند...
البته گفتم مال بنده با گرافیک intel hd graphics هست با intel 4500mhd تا 750 گیر می امد..
در ضمن داداش یک نگاهی بندازی مثلا با 850 تومان در hp و asus سیستم هال خیلی قوی میتونی بگیری
ولی با این پول در دل میتونی حداکثر سی پی یو با سی پی یو core i3 و مثل اینی که من گرفتمو بگیری.. و در سونی هم که با این مبلغ با سی پی یو dual core میتونی بگیری...
من میگم گرون خریدی
با حداکثر 650 تومان چند تا برات فاکتور بیارم؟ 20تا خوبه؟
اون چیزی که من توپست اول گفتم 620 تومان نهایتشه.
درثانی این چیزی که شما میگی کاملا اشتباهه. دل از لحاظ کانفیگ و قیمت نسبت به بقیه برندها ارزانتره نه گرانتر
حداقل من 2-3 سال تو بازار لبتابم
به برندهای دیگه کار ندارم. حتی شما با همین 850 تومان میتونید یدونه 5110 با کانفیگ خوب مثل i5 و گرافیک و رم قوی تهیه کنید. در ضمن سری 5010- 5110 در رده بالاتری از 5030و 5040 قرار داره. درواقع ارزانترین 5040 جز ارزانترین لبتاب هست.
------ویرایش: همین الان یکی از دوستانم که نرخ روزش رو داره تماس میگیرم و بهت میگم چنده
سلام..
داداش خب قیمت های بالا رو که به روز هست ببین...
داخل دیکجی کالا هم یک سری بزن....
الان asus 1215b دوستان قیمت گرفتن زیر 590 پیدا نکردن... که یک نت بوک هست با سی پی یو dual core 1.6 و رم 2گیگ و ال سی دی 12 اینچی..
داخل persian tools هم پرسیدم گفتند مناسب خریدی شاید یه 30 40 تومان گرون خریده باشی که مال گرانتی هست..
به هر حال ما که خریدیم الان 1ماهم ازش گذشته تا الانم خوشبختانه کوچکترین مشکلی نداشتم...
نه هنگی نه رستی . نه صدای عجیبی و نه داغ کردن...
![]()
i3- رم 3 گیگ- هارد 320 - گرافکی انتیل HD میگه 675 که مطمئنم اینم داره گرون میگه.
شما با 850 تومان یک کانفیگ قوی 5110 میتونید تهیه کنید.
حتی کیمیا آنلاین که معمولا گرونتر هم میگه، توی این فاکتور با هارد 640 و رم 6 گیگ داره میگه 750
با اين بودجه بهترين انتخاب ميتونه از بين لپ تاپ هاي ايسر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)