تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چند سوال در مورد دانشگاه افسری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض چند سوال در مورد دانشگاه افسری

سلام , من 17 سالم هست و امسال اگه خدا بخواد دیپلم رو میگیرم ×!×
    خواستم بدونم شرایط ورود به دانشگاه افسری چیه هست و چطور میشه واردش شد ...
    بعد ازهر کس میپرسم میگه نرو که ضرر میکنی !خواستم بدونم چرا همه بد میگن در موردش ؟ و نظر شما چیه ؟

واقیعتش من خودم به نظام و ارتش و این طور چیزا علاقه دارم و حوسله درس خودن هم دیگه ندارم ×!!×
    به نظرتون انتخاب درستیه که وارد دانشگاه افسری شد ؟ ممنون ...

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    من دانشجو نبودم ولی محل خدمت سربازیم تو یه دانشگاه افسری بود...من خودم چندین بار از اون دانشجو ها این موضوع رو پرسیدم و تقریبا همشون پشیمون بودند...البته شرایطشون رو از نزدیک نظاره گر بودم...
    هر روز قبل از طلوع خورشید برپا میزدن و یه روز در میون دور دانشگاه رو با لباس نظامی میدویدن...دانشجوی سال چهارمی به سال سومی زور میگفت...سومی به دومی ....و البته همگی به دانشجوی سال اول زور میگفتن...مثلا حالت شنا میداد یا بشین پاشو یا .... و یا جارو میدادن دستش میگفتن فلان جارو تمیز کن...!!!
    در ضمن یه دانشجو به محض دیدن یه دانشجوی ارشد باید به سمت اون بدوه ,نه اینکه راه بره.!!!و وقتی رسید بهش احترام بزاره!
    برای رفتن به سلف غذا باید میدویدن...
    هر کدوم حداقل هفته ای یک یا دو بار باید نگهبانی مسلح میدادن...
    موبایل و وسایل صوتی تصویری غیر مجاز هستش...و به بازداشتگاه میبرن...
    موی سر همیشه باید کوتاه باشه...
    بعد از فارغ التحصیلی هم که ممکنه هرجایی بفرستنشون...از شمال تا جنوب...از شرق تا غرب!!!هرجایی!
    در ضمن انصراف در حین تحصیل یا بعد از فارغ التحصیلی بسیار مکافات داره و باید غرامت سنگینی به دولت بپردازی!!!!
    در هر حال تصمیم با خودته...من هرچی به ذهنم اومد گفتم....
    اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس.
    موفق باشی

3. 10 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام
    من دانشجو نبودم ولی محل خدمت سربازیم تو یه دانشگاه افسری بود...من خودم چندین بار از اون دانشجو ها این موضوع رو پرسیدم و تقریبا همشون پشیمون بودند...البته شرایطشون رو از نزدیک نظاره گر بودم...
    هر روز قبل از طلوع خورشید برپا میزدن و یه روز در میون دور دانشگاه رو با لباس نظامی میدویدن...دانشجوی سال چهارمی به سال سومی زور میگفت...سومی به دومی ....و البته همگی به دانشجوی سال اول زور میگفتن...مثلا حالت شنا میداد یا بشین پاشو یا .... و یا جارو میدادن دستش میگفتن فلان جارو تمیز کن...!!!
    در ضمن یه دانشجو به محض دیدن یه دانشجوی ارشد باید به سمت اون بدوه ,نه اینکه راه بره.!!!و وقتی رسید بهش احترام بزاره!
    برای رفتن به سلف غذا باید میدویدن...
    هر کدوم حداقل هفته ای یک یا دو بار باید نگهبانی مسلح میدادن...
    موبایل و وسایل صوتی تصویری غیر مجاز هستش...و به بازداشتگاه میبرن...
    موی سر همیشه باید کوتاه باشه...
    بعد از فارغ التحصیلی هم که ممکنه هرجایی بفرستنشون...از شمال تا جنوب...از شرق تا غرب!!!هرجایی!
    در ضمن انصراف در حین تحصیل یا بعد از فارغ التحصیلی بسیار مکافات داره و باید غرامت سنگینی به دولت بپردازی!!!!
    در هر حال تصمیم با خودته...من هرچی به ذهنم اومد گفتم....
    اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس.
    موفق باشی
    اینا که شما گفتین سختی های این کاره که برای من مشکلی نیست ... چون بیشتر از این کارا لذت میبرم تا ناراحتم کنه .
    فقط درمورد اینکه گفتین هرجایی ممکنه منو بفرستند ؛ من الان کرمانشاه هستم نمیشه کاری کرد که بعد فارق التحصیلی بازم بیفتم شهر خودم ؟
    بعد فارق التحصیلی باید دقیقا چیکار کنم ؟ ( منظورم اینه خودشون استخدام میکنن آدمو دیگه ؟ بعد باید چه کاری انجام بدم ...
    از حقوق و اینا خبری نداری ؟
    بعد به نظرتون من از همین الان برم سراق گرفتن کارت بسیج فعال خوبه یا وقت تلفیه ؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد / ممنون .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من الان دارم در دانشگاه افسری خدمت میکنم

در قسمت اداری

روزی 3 یا 4 نفر به شعبه ما مراجعه میکنند برای انصراف دادن ( 3 ...5 ملیون غرامت میدن )

من از نزدیک همه کاراشونو دیدم

من خودم شخصا حاظرم برن تو سرما تو خیابون لبو بفروشم ولی تو نظام نرم

بعد از اینکه درست تموم شد ....ستوان2 میشی

و در نظام مشغول به کار میشی ( کادری میشی )

ساعت اداری حقوق بخور و نمیر

بدی نظام اینه که نمیتونی پیشرفت کنی هیشه همونی هستی که اول بودی به قول معروف گیر میکنی

6. 11 کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یعنی میگین نَرَم دنبالش ؟ :/

داره خودمونی میشه firstpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    چهار سال توی دانشکده هستی و توی این چهار سال اردوهای کوهستان و دوره ی تکاوری و... رسما دهنتونو سرویس میکنن

یه قسمت خیلی کوچیکشو برات میگم:
    مثلا میبرنتون تو کویر ابرقو ، شب ، پونزده کیلومتر دورتر ، یه آمبولانس با چرغ گردون هست که نورش رو میبینی و تا صبح وقت داری بری بهش برسی. یه پیاده روی طولانی ، توی شب خیلی سرد ، از روز قبلش هم اصلا از غذا و اینا خبری نبوده
    ضمنا اینجوری هم نیست که گروهی حرکت کنین و هوای همدیگه رو داشته باشین
    صبح که شد دو تا دونه شکلات بهت میدن و این همه ی غذای اون روزته
    ساعت 9 صبح میبینی داری از گرما هلاک میشی وسط کویر. باید چاله بکنی تا یه سایه ی مختصری باشه و بهش پناه ببری
    اگر تا شب دووم آوردی ، این چالش تموم میشه و بر میگردی دانشکده. اگرم کم بیاری و حالت خراب بشه میبرنت بیمارستان ارتش بستریت میکنن

ضمنا توی دانشکده هم درس و امتحان دارید (شما گفتید حوصله ی درس ندارین)
    درس خوندنشون هم عادی نیستا
    در کل همه چی با اعمال شاقه همراهه
    مثلا یه وقت فرمانده تون میاد بهتون میگه باید حالت شنا بگیرین و درس بخونین

یا نصف شب که خواب هستی براتون بیداری میزنن و میبرنتون تو سرمای بیرون ، یک ساعت بدوید

اگر واقعا با این شرایط حال میکنی ، خب برو
    بعد از 4 سال دو تا ستاره روی این شونه ت و دو تا روی اون یکی شونه ت میچسبونن و میشی ستواندوم
    دوستان گفتن ممکنه هر جایی بندازنتون ولی من شنیدم که نظر خود دانشجوها هم دخیل هست. به هر حال در این مورد تحقیق کنید
    ضمن اینکه بعد از تقسیم هم میتونید مجددا انتقالی بگیرید واسه جاهای دیگه . البته به این آسونی انتقالی نمیدن ولی نشدنی هم نیست
    کار شما در یکی از یگان های یکی از پادگانهای ارتش خواهد بود و بستگی به رسته تون داره
    مثلا شاید بشید اسلحه دار ، شاید بشید انباردار ، شاید برید توی بهداری پادگان ، شاید هم فرمانده ی گروهان یا مسئول آموزش سربازها بشید.
    حقوقشو نمیدونم چه جوریه ولی زیاد چشمگیر نیست. اولش روی ماهی 500 تومن و این حدودا فکر کن
    کم کم که ترفیع درجه میگیری حقوقتم بیشتر میشه
    درجه هم اگر هیچ مشکلی نداشته باشی و فرمانده های بالاترت ازت راضی باشن هر از چهار سال یه درجه بهت میدن
    ینی 4 سال بعد از فارغ التحصیلی میشی ستوان یک
    4 سال بعد سروان
    4 سال بعد سرگرد
    4 سال بعد سرهنگ دوم
    4 سال بعد سرهنگ
    از سرهنگی به بالا هم شرایط خاصی داره و معمولا اگر همه چی ایده آل باشه با همین درجه ی سرهنگی بازنشست میشی
    ساعت کارت هم از 7 صبح باید توی پادگان باشی تا 2 عصر ، به جز بعضی روزها که افسر نگهبان میشی و باید یک روز کامل توی پادگان بمونی

ولی همه ی این سختیا واسه کسی که عشق کارای نظامی باشه شیرینه
    اگر علاقه داری و میتونی با این شرایطش بسازی برو
    حداقل خوبیش اینه که بهت خونه ی سازمانی میدن ، کار ارتش مقبولیت و شان اجتماعی خوبی هم داره
    موفق باشی

ادیت : همه ی اینایی که گفتم در مورد دانشکده ی افسری امام علی بود که متعلق به نیروی زمینی ارتش هست.
    بقیه ی نیروها و سپاه و... رو اطلاعی ندارم ولی احتمالا به این سختی نیست
    Last edited by firstpars; 10-12-2011 at 20:59.

9. 4 کاربر از firstpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اینا که شما گفتین سختی های این کاره که برای من مشکلی نیست ... چون بیشتر از این کارا لذت میبرم تا ناراحتم کنه .
    فقط درمورد اینکه گفتین هرجایی ممکنه منو بفرستند ؛ من الان کرمانشاه هستم نمیشه کاری کرد که بعد فارق التحصیلی بازم بیفتم شهر خودم ؟
    بعد فارق التحصیلی باید دقیقا چیکار کنم ؟ ( منظورم اینه خودشون استخدام میکنن آدمو دیگه ؟ بعد باید چه کاری انجام بدم ...
    از حقوق و اینا خبری نداری ؟
    بعد به نظرتون من از همین الان برم سراق گرفتن کارت بسیج فعال خوبه یا وقت تلفیه ؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد / ممنون .
    ببین مثلا اگه تو نیرو دریایی آجا استخدام بشی مجبوری به یکی از پایگاه های جنوب بری...بندرعباس,جاسک,خارک,بوش هر,خرمشهر,چابهار,...پس خبری از کرمانشاه و یا هر شهر دلخواهی نیست!!!زندگی تو این شهرهایی که گفتم به خودیهِ خود سخت هست حالا چه برسه به اینکه بخوای اونجا دوره نظامی هم ببینی!!!!
    در مورد حقوق اطلاع دقیقی ندارم ولی میدونم تا آخر عمرت به دولت بدهکاری!!!
    به نظر من قبل اینکه بری دانشگاه افسری برو سربازی تا از نزدیک با شرایط محیط نظامی آشنا بشی....مطمئنم نظرت کاملا عوض میشه...اتفاقی که دقیقا برای خودم افتاد....من قبل خدمت حتی فکرشم نمیکردم خدمت کردن تو ان نظام تا این حد سخت باشه!!!و مثل شما بدمم نمیومد استخدامش بشم...ولی وقتی واردش شدم به کلی نظرم عوض شد!
    خدارو شکر خدمتم زیاد طولانی نشد و کسری داشتم...ولی باز هم کاملا با شرایط آشنا شدم.
    قبل از تصمیم گیری برو با چندتا دانشجو در این باره صحبت کن و نظرشونو جویا شو...
    کارت بسیج از هر نوعش فکر نکنم کاربردی توی آجا داشته باشه!
    موفق باشی

11. 4 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

ممنون از توضیحات دوستان ! همچنان تصمیمم اینه که وارد دانشگاه افسری بشم چون به شرایط و کارش علاقه دارم ...

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اين نكته بسيار مهم hitboy عزيز كاملا موافقم
    چون دقيقا براي منم همين شرايط بود
    حالا ديگه تصميم با خودشماست

به نظر من قبل اینکه بری دانشگاه افسری برو سربازی تا از نزدیک با شرایط محیط نظامی آشنا بشی....مطمئنم نظرت کاملا عوض میشه...اتفاقی که دقیقا برای خودم افتاد....من قبل خدمت حتی فکرشم نمیکردم خدمت کردن تو ان نظام تا این حد سخت باشه!!!

14. 3 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

درسته سختی های خودش رو داره (به هر حال شما داری برای شرایط جنگی آماده میشی) ولی خوبی هایی هم داره شان اجتماعی خوبی داره البته رفتار خودتون هم بستگی داره
    هیچ وقت نگران خونه نیستی مشکلی که بقیه باهاش دست به گریبانش هسن از لحظه ای که رسما دانشجو بشی حقوق داری البته ماه اول میره برای بیمه و صندوق بازنشستگی و این حرفا
    در کنارش می تونی کار دیگه هم انجام بدی فقط آموزش نظامی نمیدن آموزش علمی هم هست اون طور که من شنیدم دانشگاه های ارتش حتی دانشگاه های دولتی رو هم قبول نداره (یکی از نزدیکان خیلی نزدیکم بازنشسته ارتش هست) اینطور که این نزدیک ما تعریف میکرد تا آخر خدمتش داشت درس میخوند.
    امنیت شغلی هم دیگه گفتن نداره
    اون لباسی که تنت میکنی خیلی برش داره مثلا تو ایست باز رسی ببین دیگه چی باشه بخوان ماشینت رو بگردن.
    اگه تو ارتش میخوای راحت باشی هرجای نیروی هوایی که تونستی برو چون فقط شهر های بزرگ پایگاه داره
    اگه به بالاتر از سرهنگی فکر میکنی برو پیاده نظام نزاجا سختیش بیشتره ولی فرمانده های نیروی زمینی فقط و فقط از پیاده نظام انتخاب میشن
    فرمانده های نیریی هواهی هم همونطور که میدونید از خلبانان شکاری انتخاب میشن پس تو نیرو هوایی فکر بالارفتن رو نکن. سالی که من می خواستم برم از 10-15 هزار نفر که تو مرحله اول قبول شدن فقط 2000 هزار نفر قبول نهایی شدن که از این تعداد هم فقط 20 نفر تو رشته خلبانی بودن (الزما نه خلبان شکاری)
    نیروی دریایی هم 6 ماه رو آبی ماموریت ها خارج از کشور بهت میخوره خانوم بچه ها رو می تونی با خودت ببری
    ارتقای درجه چیز خیلی رویایی ای هم نیست باید ماموریت هارو خوب انجام بدی سوتی ندی. اگه بهت جایگاه دادن وظایف اون جایگاه رو بخوبی انجام بدی. البته من یه بار در مورد جایگاه شنیدم زیاد مطمئن نیستم ولی اگه درست باشه تو ارتقا درجه خیلی تاثیر داره.

در ضمن وقتی وارد ارتش بشی ممنوع الخروج نیستی ولی فقط سفر های زیارتی میتونی بری. این وضعیت تا دو سال بعد از بازنشستگی هم ادامه داره البته تو بعضی پست ها این وضعیت تا آخر عمر ادامه پیدا میکنه بستگی داره به چه اطلاعاتی دسترسی داشته باشی.
    سوال دیگه ای هم اگه بود بپرس از اون آقای نزدیک میپرسم بهت میگم

16. 6 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •