تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تفاوت Dell, HP, Acer, ASUS تو مدلهای 800 تا 900 هزارتومنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض تفاوت Dell, HP, Acer, ASUS تو مدلهای 800 تا 900 هزارتومنی

اول از همه واقعا متعجب شدم که دوستان متخصص اینقدر تو این سایت فعالند. جای تشکر از همه این عزیزان داره.
    من دارم دنبال یه لپ تاپ تو محدوده قیمت 800 تا 900 هزار تومن برای کارهای روزمره مهندسی می گردم و گیم هم برام مهم نیست. یه جستجویی تو سایت کردم و دیدم اکثر دوستان HP 4530 و Acer 5750 رو پیشنهاد میدن. اون چیزی که من شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم اینه که HP خرابی زیاد داره یا ASUS بهتره چون دو سال گارانتی اصلی بین المللی داره یا Dell تعمیری زیاد داره. یه سری هم به سایت کیمیا آنلاین زدم و جدول زیر رو دیدم. حالا واقعا موندم که کدومش بهتره. موضوعی که فعلا بهش رسیدم اینه که Corei5 بهتر از Corei3 تو این مدلهاست. ممنون میشم نظرتون در مورد این لیست رو اعلام کنین

Last edited by Pami; 14-12-2011 at 21:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اول از همه واقعا متعجب شدم که دوستان متخصص اینقدر تو این سایت فعالند. جای تشکر از همه این عزیزان داره.
    من دارم دنبال یه لپ تاپ تو محدوده قیمت 800 تا 900 هزار تومن برای کارهای روزمره مهندسی می گردم و گیم هم برام مهم نیست. یه جستجویی تو سایت کردم و دیدم اکثر دوستان HP 4530 و Acer 5750 رو پیشنهاد میدن. اون چیزی که من شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم اینه که HP خرابی زیاد داره یا ASUS بهتره چون دو سال گارانتی اصلی بین المللی داره یا Dell تعمیری زیاد داره. یه سری هم به سایت کیمیا آنلاین زدم و جدول زیر رو دیدم. حالا واقعا موندم که کدومش بهتره. موضوعی که فعلا بهش رسیدم اینه که Corei5 بهتر از Corei3 تو این مدلهاست. ممنون میشم نظرتون در مورد این لیست رو اعلام کنین

نه دوس عزیز اچ پی از نظر کیفیت خیلی سطح بالایی داره و برند معتبریه...
    بستگی داره به پولی که میخواین بدین
    من باشم تو اون مدلایی که نشون دادین پروبوک 4530 رو بی شک برمیدارم
    البته گفتم تو این مدلا
    ایسوس شاید بشه گفت کمی از اچ پی میگن بهتره اما نه تو هر مدلی
    ایسوس های قیمت بالا کیفیت های بهتی دارن ولی این 4530 و DV6 اچ پی واقعا با کیفیت بالایی هستن
    بسته به پولی داره که میخواین بدین
    محض تنوع اینو هم ببینین....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لپ تاپ از نظر سخت افزار میشه گفت بی نظیره و از نظر گارانتی و خدمات هم کاملا خودتون میتونین در موردش تحقیق کنین
    این موردی بود که منو از گرفتن یه لپ تاپ اچ پی 4530 یا یه DV6 منصرف کرد
    امکان داره این جور که شنیدم تخفیف تبلیغاتیش بازم تجدید بشه
    من اینو خریدم و هفته دیگه میرسه دستم...میتونین کانفیگشو ببینین و از خود کمپانیش هم تحقیق کنین که اگه تخفیفش دوباره راه افتاد سفارش بدین...
    محض اینکه اینو هم ببینین گفتم
    وگرنه بین این مدلای تو عکس من اچ پی پروبوک رو برتر میدونم
    Last edited by Pami; 14-12-2011 at 21:29.

3. این کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام , الان برندهایی خوبی که توی این رنج قیمت هستند و نیازهایی که شما از لپتاپ در بالا گفتین مدل های

HP ProBook 4530s-C
    Dell Inspiron 5110-M
    Acer Aspire 5750G-E

خیلی خوبند . البته من از نظر کیفیت به ترتیب acer رو بیشتر از بقیه قبول دارم و ضمانتش از hp و dell هم بهتره ولی hp مدل های زیبا تری داره و بد نیست . و در آخر سعی میکنم dell رو بعد از این 2 مدل توی این قیمت انتخاب کنم .
    Last edited by Pami; 14-12-2011 at 21:28.

5. این کاربر از bahmanpk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دل را کلا از انتخابهات حذف کن.
    4530 امروز من قیمت گرفتم از 910 تومان میگفتن تا 950-60 اما خب عاقلانش باید همون حدود 910-15

گزینه دومت هم میتونه ایسر 5755 باشه اما خب چون اهل بازی نیستی، 30-40 تومان صرفه جویی کن و 4530 بردار.

و اگر دیگه خیلی اهل بازی نیستی میتونی لنوو G570 بخری و از لحاظ کیفیت هم خیالت راحت باشه.( با کیفیت ترین برند لنوو هست)
    سی پی یو i5- هارد 750- رم 4 - گرافیک 6370 قیمت حدود 900

بنظرم انتخاب شما میتونه بین ایه سه تا باشه.
    و بهتره بازار بروید و هرکدام که از لحاظ پولی و ظاهری پسندیدید تهیه کنید. در ضمن 4530 سری جدیدش با گرافیک 6490 هست و اگر خواستی 4530 بگیری حتما با گرافیک بگیر

7. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از همه 4530 رو يا گارنتي سرير از پاساژ ايران خريدم 922 تومن. البته با كارت گرافيك 6490 و بدون ويندوز اريجينال

9. این کاربر از motaleby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چند از دوستان سئوال پرسيده بودند در مورد usb , finger print روي usb چيزي نديدم كه بفهمم دو يا سه است يادم نبود كه از فروشنده بپرسم. حقيقتش از فينگر پرينت هم سر در نميارم. مي تونين به اين دوتا نمايندگي زنگ بزنين حتما جواب ميدن آدماي خوبين. در مورد مشخصات هم بايد بگم، core i5 با كارت گرافيك 6490 رم 4 هارد 640 ولي بدون ويندوز. ظاهرا روش لينوكس نصب بود البته من كه سر در نياوردم چون پيغام اررو ميداد و 120 ثانيه وقت ميداد و ري استارت مي كرد. درايورهايي كه بهم داد روي يه DVD بود كه خودش رايت كرده بود و برچسب نداشت. به خاطر درايورها تاكيد داشت ويندوز سون شصت و چهار بيتي نصب كنم. در كل ظاهر خيلي خوبي داره و از رنگ و طرحش خيلي خوشم اومد يه چيزي تو مايه هاي نقره اي كه اگه نور كم باشه به تيرگي ميزنه. ضمنا صفحه كليدش خيلي نرم و با حاله ولي عيبش اينه كه lable عربي داره. البته دو سري حروف فارسي روشون هست كه شايد يكيش فارسي دري باشه. من از مغازه اولي گرفتم

تبلیغات ممنوع
    آخرین اخطار
    Pami
    Last edited by Pami; 14-12-2011 at 21:27.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون از همه 4530 رو يا گارنتي سرير از پاساژ ايران خريدم 922 تومن. البته با كارت گرافيك 6490 و بدون ويندوز اريجينال
    لبتاب خوب و به قیمت خوبی خریدی.

. البته دو سري حروف فارسي روشون هست كه شايد يكيش فارسي دري باشه. من از مغازه اولي گرفتم
    حاجی فارسی دری با فارسی معمموی فرقی نداره
    Last edited by zimka_14162; 13-12-2011 at 15:14.

12. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمايي خوبتون
    ميشه در مورد لپ تاپ دل 1464 اطلاعات بدين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •