اول از همه واقعا متعجب شدم که دوستان متخصص اینقدر تو این سایت فعالند. جای تشکر از همه این عزیزان داره.
من دارم دنبال یه لپ تاپ تو محدوده قیمت 800 تا 900 هزار تومن برای کارهای روزمره مهندسی می گردم و گیم هم برام مهم نیست. یه جستجویی تو سایت کردم و دیدم اکثر دوستان HP 4530 و Acer 5750 رو پیشنهاد میدن. اون چیزی که من شنیدم و از صحتش مطمئن نیستم اینه که HP خرابی زیاد داره یا ASUS بهتره چون دو سال گارانتی اصلی بین المللی داره یا Dell تعمیری زیاد داره. یه سری هم به سایت کیمیا آنلاین زدم و جدول زیر رو دیدم. حالا واقعا موندم که کدومش بهتره. موضوعی که فعلا بهش رسیدم اینه که Corei5 بهتر از Corei3 تو این مدلهاست. ممنون میشم نظرتون در مورد این لیست رو اعلام کنین
نه دوس عزیز اچ پی از نظر کیفیت خیلی سطح بالایی داره و برند معتبریه...
بستگی داره به پولی که میخواین بدین
من باشم تو اون مدلایی که نشون دادین پروبوک 4530 رو بی شک برمیدارم
البته گفتم تو این مدلا
ایسوس شاید بشه گفت کمی از اچ پی میگن بهتره اما نه تو هر مدلی
ایسوس های قیمت بالا کیفیت های بهتی دارن ولی این 4530 و DV6 اچ پی واقعا با کیفیت بالایی هستن
بسته به پولی داره که میخواین بدین
محض تنوع اینو هم ببینین....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لپ تاپ از نظر سخت افزار میشه گفت بی نظیره و از نظر گارانتی و خدمات هم کاملا خودتون میتونین در موردش تحقیق کنین
این موردی بود که منو از گرفتن یه لپ تاپ اچ پی 4530 یا یه DV6 منصرف کرد
امکان داره این جور که شنیدم تخفیف تبلیغاتیش بازم تجدید بشه
من اینو خریدم و هفته دیگه میرسه دستم...میتونین کانفیگشو ببینین و از خود کمپانیش هم تحقیق کنین که اگه تخفیفش دوباره راه افتاد سفارش بدین...
محض اینکه اینو هم ببینین گفتم
وگرنه بین این مدلای تو عکس من اچ پی پروبوک رو برتر میدونم