تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل در پارتیشن بندی ویندوز 7

داره خودمونی میشه amir_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل در پارتیشن بندی ویندوز 7

سلام دوستان

برای این مشکلم با سرچ کردن به نتیجه نرسیدم گفتم مطرحش کنم

درایو c حدود 580 گیگ فضا داشت که خواستم چهارتا درایو 127 گیگی هم ازش در بیارم ...اولیش رو بدون مشکل ساختم ولی وقتی می خوام دومی رو بسازم این ارور رو میده

You cannot.......because disk already cotains the maximum number of partitions

علتش چیه؟ یعنی اول کار باید مثلا یه درایو 400 گیگی می ساختم و بعد اونو تقسیم می کردم؟ من خواستم همش رو از c تقسیم کنم ... الان باید چکارش کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر تو درایو c اطلاعات ندارین هاردتون 0 هستش که پیشنهاد میدم برای پارتیشن بندیش از بوت ویندوز xp استفاده کنید اگر هم که تو محیط ویندوز میخواین اینکار انجام بدین از برنامه MiniTool Partition Wizard Pro استفاده کنید حجم درایوهای خودتون بجای اینکه 128 انتخاب کنید به عنوان تست بیشتر بزنید مثلا 200 ببینید بازم بهمون صورت هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم ...ولی تکلیفم با این چی میشه؟ آخه اومده اون 127 گیگ دوم رو از درایو c کم کرده ولی درایوی ساخته نشده ...فقط درایو اول ساخته شده ولی دومی رو نساخته و حجمش رو کم کرده

آره درایو c فقط ویندوزه اخه لپ تاپ رو دیشب گرفتمش ... کار با این نرم افزار راحته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نرم افزار هم ظاهرا می خواد درستش کنه ولی تا اپلای میکنم میگه باید رجیستر بشه
    سریالش رو هم گیر نیاوردم

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنونم ...ولی تکلیفم با این چی میشه؟ آخه اومده اون 127 گیگ دوم رو از درایو c کم کرده ولی درایوی ساخته نشده ...فقط درایو اول ساخته شده ولی دومی رو نساخته و حجمش رو کم کرده

آره درایو c فقط ویندوزه اخه لپ تاپ رو دیشب گرفتمش ... کار با این نرم افزار راحته؟
    من هم وقتی هارد جدید گرفتم تا زمانی که کل هارد رو خالی نکردم نتونستم پارتیشن بندی کنم و همین مشکل شما رو داشتم .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ازقسمت disk mangament ویندوز اون درایو که ساخته نشده رو ببینید میتونید مشاهده کنید که پاکش کنید یا که اسمش تغییر نام بدین ازهمون برنامه پارتیشن بندی خودتون برای پاک کردنشم استفاده کنید یا همونی که من گفتم با سیدی بوت xp هم تست کنید اگر دم دست دارین.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب چجوری خالیش کنم وقتی ویندوز اورجینال روش نصبه؟

یعنی از طریق بوت باید برم؟ توی ویندوز 7 اینکارو نکردم تا حالا

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

مشکل اینه که هیچ کاری روش نمیشه کرد چه از طریق ویندوز چه نرم افزار

با سی دی بوت ایکس پی میشه ویندوز 7 رو بالا اورد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر ویندوزتون اورجینال هست نمیخواین پاک بشه که دیگه هیچی فقط از همون قسمت disk mangament ویندوز که گفتم تست کنید ببینید اونجا این درایوی که ساخته شده و نمایش داده نمیشه رو میتونید مشاهده کنید اسمش چنج کنید یاپاکش کنید یا که از همون برنامه ای که من معرفی کردم درضمن ویندوز اورجینال با غیر اورجینال هیچ فرقی نداره فقط یکی شما سریال داره اون کرک کل تفاوتش تو همینه .

10. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توی disk mangament هیچ کاری نمیشه روش انجام داد ...مشکل من از اولش هم این بود ...اگه همون اول 450 گیگ از درایو c جدا کرده بودم اینجور نمیشد
    با اون نرم افزار بهتر میشه کار کرد ولی باز تا می خوام به درایو c دست بزنم میگه سیستم باید ریستارت بشه ...که احتمالا اگه شد دیگه بالا نمیاد !

فقط در مورد روش بوت میشه یه توضیح بدین؟ با سی دی بوت ایکس پی چجوری اینکارو بکنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ازبرنامه ای که من گذاشتم استفاده کنید بعد از تایید کردن نیازی به ریست سیستم نیست ببینیدمیتونید بازسازیش کنید یا که نه بهتره از اطلاعات خودتون که تو درایو c هست یک بک آپ حتما تهیه کنید داخل یک هارد دیگه اگر برنامه مهمی دارین .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •