کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صد در صد. الان سیستم خونگی من از لحاظ کانفیگ از لبتابم قویتره اما تو کارهای معمولی مثل وبگردی و فیلم ، ور رفتن و ... با لبتاب به مراتب سریعتر و راحت ترم. در صورتیکه لبتاب من سیستمش زیر متوسط هم نیست .gif)
کد:
بله حق باشماست اما این فقط یک احساسه. منم این احساس را دو سال قبل داشتم. الان به دلیل رقابتی که وجود داره کیفیت لبتابها خیلی بهم نزدیک شده. تنها برندی که از لحاظ کیفیت هر روز داره افت میکنه دل هست ( فقط سری اینسپایرون، که تو ایران متاسفانه این سری جز پرفروش هاست)
ایسوز هم دسته بندی است سری N کیفیت خوبی داره اما قیمتش متاسفانه کاذبه و اصلا ارزش خرید نداره. سری k هم بازم گرونه
ایسر 5755 جز پرفروشترینهای جهان است. در ضمن ایسر تو جهان از لحاظ فروش سوم است.
کد:
در مورد دل که توضیح دادم.
اچ پی هم خوب داره و هم بد مثلا G6 و 4530 تقریبا همزمان وارد بازار شدند و حتی G6 قیمت مناسبتری داره اما 4530 از لحاظ کیفیت بهتر در اومده.
ایسر هم همینطور، من کاری به برند ندارم تا حدودی چون هر کدام معایب و مزایایی داره اما انصافا در حدود 1 میلیون تومان ایسر 5755 و اچ پی 4530 جزو بهترینهاست.
گرافیک GT540 روی ایسر 5755 هست. 2 گیگ هم هست. و جز گرافیکههای قوی بازار حساب میشه. این گرافیک خیلی کم تو لبتابهای زیر 1300 پیدا میشه .gif)
اگه زیاد اهل بازی هستید ایسر 5755 با این کانفیگ مناسبه.
سی پی یو i5
هارد 500- رم 4 گیگ - گرافیک GT540 2GIG - قیمتش رو امروز متفاوت به من دادند از 935 تا 1 میلیون تومان. به نظرم همون حدود 950 تا 1 میلیون تومان باشه. از لحاظ کیفیت در سطح بالایی هست
-----------------------------
در مورد اینکه تصویر لبتاب رو میخواهید روی مانیتور ارسال کنید و ... هم با کابل میشه و هم یه جایی یه دستگاهی دیدم که خیلی کوچک که تصاویر روی لبتاب را با وایرلس روی صفحه های بزرگ میفرسته.
قیمتش هم حدود 70 بود.