سلام.یکی از درایوهام چندوقتیه خود به خود حجم اشغال شدش داره زیاد میشه.من آنتی ویروس نود32 رو سیستمم نصبه.امروز درایو رو چند بار فرمت کردم ولی بازم یه پوشه ای باقی میمونه که اسمش رو پایین این پست میذارم.بعد از یه مدت چند تا پوشه دیگه هم ظاهر میشن و بعد شروع میکنه به اشغال کردن فضاش.وینوزم هم سونه 32 بیت.اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنه.ممنون
اسم پوشه:System Volume Information
پوشه دوم:$RECYCLE.BIN
از 125 گیگ درایو 100 گیگ رو اشغال کرده بود.توی این 3 ساعتی هم که از فرمت میگذره 3 گیگش دوباره پر شده

سلام
1** اینکه ناد 32 اگه ویروس هم در کار بوده باشه کاری نمیکنه
2** اینکه این فضایی که داخل این پوشه ای که میگین مربوط به سطل آشغال هست که میتونین ظرفیتش رو کم کنین ( کافیه که برین روی سطل آشغال داخل دسکتاپ و راست کلیک کرده و Properties رو بزنین و بعد ظرفیت هر درایو رو ویرایش کنین یا اینکه کلا حذف کنین
3** پیشنهاد جدی میکنم که آنتی ویروستون رو عوض کنین تا اطلاع ثاونیه ، الان نبودنش با بودنش فرقی نمیکنه ، ممکنه به خاطر اعتماد شما بهش که آنتی ویروس دارین کار هم دستتون بده
4** اون ظرفیت 3 گیگ الان طبیعی هستش.
5** آنتی ویروس کاسپر اسکای رو بگیرین و نصب و آپدیت و همیشه ازون استفاده کنین ، اگر سیستمتون ضعیف هستش بهتره از نورتون استفاده کنین
6** ازین سایت بگیرینش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7** برای هر سوالی که دارین و نیاز به تاپیک جدید دارین فقط یکبار تاپیک جدید ایجاد نمایید ، بنا به دوره ی محدودیت شما اول تاپیک باید بررسی بشه و همون لحظه نمیاد که البته بعد از مدتی فعالیت مشکل حل میشه
Take Care