تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: بک آپ از ویندوز (7)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض بک آپ از ویندوز (7)

سلام
    یه سوال دارم و اونم اینه که:
    وقتی از ویندوز (مثلا 7) بک آپ میگیرم اگه بعد از مدتی بخوایم اون بک آپ رو بر گردونیم اطلاعات هارد از بین میره یا نه؟؟
    مثلا زمانی که داریم بک آپ میگیریم 2 پارتیشن داریم و بعدا 2 تا میشه 4 تا حالا میخواین بک آپ رو برگردونیم آیا اطلاعات اون دوتا پارتیشن پاک میشه؟آیا درایوهای ما دوتا میشه دوباره؟؟یا حتی اگه فرض کنیم پارتیشن هایمان همون دوتا باشه ولی توش اطلاعات جدید ریخته باشیم چی پاک میشه یا نه؟؟
    (من وقتی می خوام بک آپ رو برگردونم از با بوت و از طریق system image recovery برش میگردونم .وقتی هم که می خوام بک آپ بگیرم system image رو انتخاب می کنم و بعدش فقط درایوی که توش سون هست به صورت پیش فرض اتنخاب میشه)

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر بک آپ بطور مثال از درایو c گرفته باشین فقط اطلاعات درایو c وقتی که ریکاوری کنید پاک میشه به درایو دیگه کاری نداره اگر از جفت درایوها بک آپ گرفته باشین اطلاعات جفت پاک میشه پیشنهاد منم اینه که برنامه acronis true image جایگزین برنامه خود ویندوز کنید که خیلی کاملتره

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی اون زمانی که دوتا پارتیشن داریم و من بک آپ گرفتم بعدا به طور مثال تبدیل به چهار تا بشه با برگردوندن بک آپ اون دوتا پارتیشن جدید از بین نمیره؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اونطوری که دیگه بک آپ کارنمیکنه شما وقتی که بک آپ میگیرین درصورتی قادربه بازگردانی بک آپ هستین که پارتیشنهای خودتون دستکاری نکرده باشین اگر پارتیشن به قول خودتون 4 تا کنید نمیتونید ازبک آپی که گرفتین استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مثلا من برای لپ تاپ ویندوز نصب کردم الان دو تا پارتیشن داره درایو c مثلا 70 گیگ درایو d مثلا 400 گیگ ،من تو این حالت از درایو سی که توش ویندوز هست بک آپ میگیرم.حالا بعد از مدتی می خوام اون درایو d رو نصفش کنم یا به اندازه دوتا درایو دیگه بشکنمش مثلا دوتا 100 تا بگیرم که بشه c با 70 گیگ d با 200 گیگ e با 100 گیگ و f با 100 گیگ(مثلا)
    حالا اگه بعد از این کار بخوام اون بک آپ رو برگردونم آیا اون درایوهای e , f پاک میشن یا نه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شماازاون بک آپ نمیتونی استفاده کنی برای ریستور کردن ایمیج چون درایوهای خودتون تغییر دادین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

jafarian عزیز من دقیقا متوجه نمیشم یعنی نمیشه ریستور کرد یا میشه اما درایوهای جدید از بین میره؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ساده شما اگر ازویندوز خودتون اول اینیج تهیه کنید بعدشم درایو ویندوز خودتون به دو قسمت تقسیم کنید از بک آپ مورد نظر برای نمیتونید استفاده کنید .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ساده شما اگر ازویندوز خودتون اول ایمیج تهیه کنید بعدشم درایو ویندوز خودتون به دو قسمت تقسیم کنید از بک آپ مورد نظر برای نمیتونید استفاده کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •