تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تکسچر دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض تکسچر دادن

درووووووووووووووووود وسلام بر عزیزانم من وقتی تو مکس متریال میدم واقعی نمیشه نمیدونم ولی همون متریال رو تو کارهای اورموشن نگاه میکنم خیلی واقعیه تو رندر خارجی هم مشکل دارم چند بار سوال کردم ولی کسی جواب نداده شاید قابل نمیدونید یکی بگه چرا متریال هام واقعی نمیشه یه مدیفایری به اسم uvw map و unwrap هست هر چیزی هست زیر سر اوناست مثلا متریال بتن هر چی بهش بامپ میدم برجسته نمیشه displace vray هم که میدی خوب نمیشه اگه میشه کمک کنید خواهشا رندر خارجی ویری خیلی دنگ وفنگ داره دیگه اینقد باش ور رفتم خسته شدم تو بعضی از اورموشن ها چمنها یا ماشین ها رو به شکل باکس دراوردن چطوری این کارو میکنن برا چی خوبه فقط میدونم ------ نیست

داره خودمونی میشه mary&max's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اینایی که میگی خیلی بستگی به نوری که میدی داره،تابش نور به آبجکتای که مشخص میکنه که چه جوری دیده بشن.
    وگرنه که متریال ساختن یه کاریه که معمولا ترفند خاصی نداره.
    اول ببین تو کارات متریالاتو درست همونی که میخواستی درآوردی...بعدم رو نورش کارکن.به نظر من که رندرای خارجیتم به خاطر نوره

3. 2 کاربر از mary&max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببین اگر بگردی یک سایتی هست توش آموزش درمورد همه چیز مخصوصا رندر متریال همه چیز کلا داره و آموزش بخر اساسی کار کن. با کمک بچه ها خیلی نمی تونی راه بیفتی. من سایت رو نمی گم که تبلیغ نشه. موفق باشی

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.
    در مورد بامپ شاید عکسی که استفاده میکنی زیادی شارپ هست یعنی باید تو فوتوشاپ فیلتر بلور بهش اعمال کنی تا درست کار کنه. ولی در کل اگه از کارت تصویری بگذاری شاید معلوم شه مشکلت از کجا هست. در مورد UV و Unwrap هم کارشون اینه که شکل قرار گرفتن بافت ها رو روی سطوح مشخص میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •