با سلام
دوستان نظرتان راجب این سه تا چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان نظرتان راجب این سه تا چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مدل های خوبیه .
حالا دقیقا سوالتون چیه ؟
قیمت هاشونم اگه میدونی بگو .
x370 = 850
u250=650
x470 را نمدونم
میخواستم بدونم ارزش خرید دارند با این قیمت؟
آخه تا حالا من نتونستم لچ تاچ بخرم
میخواستم بیام نمایشگاه بیینم می تونم یه لپ تاپ خوب پیدا کنم
شاید هم دلو زدم به دریا یه ایر گرفتم
ببین رفیق
نیازتو + بودجتو دقیق بگو ؟ این جوری نمیشه راهنمایی کرد که .
الان اینا 3 مدل با سایزهای مختلف هستن ، که باید بر اساس نیازت ، مدلی رو بهت پیشنهاد بدیم .
فکر میکنم مدل X470 قیمتش حدود 1200 باشه .
1- سبک باشه ( جون بیشتر مواقع همراهم خواهد بود)
2- دوازده تا چهارده اینچ
3- باطری خوب
4- گرافیکش حداقل یک باشه . هر چه بیشتر بهتر (من تو کار دوربین مدار بسته و گاهی هم شبکه و صد البته نرم افزارهای رشته برق)
تو دوربین مدار بسته گرافیک مهمه
5- پورت هاش هم هر چه بیشتر بهتر
7- بودجه هم تا 1500 هستش البته میشه بالاترش برد( نمخولهم به خاطر یه کمی اختلاف جنس پایینتر ی بخرم
8-
??????????
صبر کنید
U300 لنوو رو بگیرید
شما تو شماره 4 گفتی :
خب الان هیچ کدوم از این گرافیک ها قوی نیست که . این بنچمارک گرافیک های لپ تاپه :4- گرافیکش حداقل یک باشه . هر چه بیشتر بهتر (من تو کار دوربین مدار بسته و گاهی هم شبکه و صد البته نرم افزارهای رشته برق)
تو دوربین مدار بسته گرافیک مهمه
و اینم عملکرد گرافیک اینتل 3000 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیک های 6310 و 6320 ه م که خیلی خیلی ضعیفن . میتونی تو همون لینک سرچ کنی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم برای دوربین مدار بسته نیاز به چه گرافیکیه ،اگر حداقل گرافیکشو میدونی بگو . ؟
ولی با این بودجه ای که داری میتونی مدل های خوبی انتخاب کنی .
مدل U41 SV از برند ایسوس هست که با باتری 8 سل هم ارایه میشه ، و سبکترین 14 اینچی تو سبک خودشه .
از برند ایسر مدل 4830 :
باتری فوق العاده ای داره ، تا 6 ساعت راحت جواب میده . ، سبک هم که هست و بدنه قوی داره ، ارزش خرید بالایی هم داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته » گرافیک هر دو مدل جیفورس 540 یک گیگ هست .
اوه راستی اینا core i5 هست .
شما با این بودجه میتونی core i7 بخری .
خب . . .
از برند لنوو میتونی مدل Y470 رو بخری که ارزش خرید بالایی هم داره ، تو 14 اینچی ها قوی ترین گرافیک رو داره که فکر میکنم 2 گیگ 555 باشه . (گرافیکش غولیه برای خودش )
از برند ایسوس هم مدل N43 SN رو میتونی بخری .
پیشنهاد من همون Y470 هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)