تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ورود حافظه‌های "ناند" 20 نانومتری در بازار

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ورود حافظه‌های "ناند" 20 نانومتری در بازار

    ورود حافظه‌های "ناند" 20 نانومتری در بازار
    خبرگزاری فارس: دو شرکت اینتل و میکرون از عرضه اولین مجموعه از حافظه های NAND بیست نانومتری به بازار خبر دادند.

    به گزارش فارس به نقل از تک اسپات، این حافظه های پیشرفته فلاش با ظرفیت 16 گیگابایت به علت حجم بسیار کم، ظرفیت بالا و سرعت انتقال بالای داده مورد توجه زیاد قرار گرفته اند.
    این حافظه ها در مرحله اول به طور آزمایشی در اختیار برخی تولیدکنندگان قرار می گیرند و عرضه انبوه آنها از نیمه اول سال 2012 آغاز می شود. با استفاده از این حافظه ها می توان یک ترابیت اطلاعات معادل 128 گیگابایت اطلاعات را بر روی یک حافظه کوچک که تنها به اندازه یک بندانگشت جا می گیرد ذخیره کرد.
    ساخت این نوع حافظه به تحولی اساسی در طراحی تبلت ها و گوشی های هوشمند منجر شده و باعث کوچک تر شدن ابعاد آنها و افزایش کارآیی و ظرفیت این وسایل می گردد.
    سرعت تبادل داده با استفاده از این حافظه ها 333 مگاترانسفر در ثانیه است. مدل 8 گیگابایتی این حافظه ها تنها 118 مملیمتر مربع فضا اشغال می کند که نسبت به کوچک ترین نمونه های قبلی 30 تا 40 درصد کوچک تر است.
    انتهای پیام/ح

  2. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض اینتل حافظه ها را دوبرابر می کند: معرفی حافظه ۱۲۸ گیگابیتی فلش



    این چیپ باریک و کوچک را که بر روی نوک انگشت می بینید در واقع یک حافظه جدید ۱۲۸ گیگابیتی است که محصول مشترک شرکت اینتل و میکرون به حساب می آید یک انقلاب در حافظه ها به شمار می آید. با وجود آن خیال تان از نظر حافظه هم برای تلفن های همراه و تبلت های آینده راحت باشد. چرا که این شرکت می گوید میزان ذخیره سازی اطلاعات را حداقل دو برابر بیشتر کرده است.

    این حافظه از نوع۲۰ نانومتری NAND است و از معماری MLC بهره می برد که در هر سلول بیشتر از یک بیت را جا می دهند.

    اگر پاراگراف بالا از نظر فنی زیاد مفهوم نیست به این معنی است که حالا شرکت اینتل می تواند حافظه هایی با ظرفیت ترابایت در اندازه ای تولید کند که در نوک انگشت شما قرار می گیرند.

    این حافظه های قدرت انتقال اطلاعات بالایی هم دارند و هر واحد از آنها می تواند با سرعت ۳۳۳ megatransfers در ثانیه به انتقال اطلاعات بپردازد. اینتل می گوید فناوری جدید در حافظه های SD برای تلفن های هوشمند، تبلت ها و همچنین ساخت SSD ها به کار گرفته خواهد شد و به زودی آن را همه جا به صورت فراگیر خواهیم دید.

    جالب اینجا است که برای داشتن این فناوری نباید زیاد صبر کنید. اینتل اعلام کرده که مدل 64Gb این حافظه ها را از همین امروز وارد بازار می کند. و مدل 128Gb به صورت محدود از ماه ژانویه وارد بازار خواهد شد. این حافظه در ادامه و در طی ماه های ابتدایی سال ۲۰۱۲ در بازار فراگیر خواهد شد.

    با این وصف احتمالا تا چند ماه دیگر باید تعریف جدیدی از ظرفیت های حافظه برای تلفن های همراه و تبلت ها داشته باشیم.










    narenji.ir

  4. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •