تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: عمل لیزک را انجام بدم یا نه سوال اینه!

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض عمل لیزک را انجام بدم یا نه سوال اینه!

با سلام من اسفند ماه میشم 25 ساله نمره چشم راست 5.75 و چپی 5 هست به تازگی خیلی علاقه به این عمل شدم اما من مثه خیلی های دیگه سر دو راهی موندم استفاده از عینک تا آخر عمر و عمل لیزیک و خلاص شدن از شر عینک تا آخر عمر؟

حالا میدونم هر عملی عوارض خواص خودش رو داره یا همین قرص های که میخوریم عوارضی دارد بالاخره ایا این عمل عوارضش زیاده یا در بعضی ها مشاهده شده والا من که چند تا از دوستام لازیک کردند یکی 2 ساله یکی 7 ساله هر دو هم راضی
    البته من خیلی واسواسی هستم در همه چیز دیگه خصوصا این

چی کار کنم عمل را انجام بدم توکل به خدا هر چی شد شد؟خیالم راحت باشه

قبل عمل آزمایشاتی رو چشم صورت میگیره میدونید چی هست

و مخارج و بهترین مرکزی که میتونم بهش مراجعه کنم
    1

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هیچ کس اینجا نیست ج ما رو بده:

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کجان بچه ها

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نظر علمی را باید متخصص چشم بدهد . این کار در تخصص بنده نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مرسی از پاسخ منظور من این بود پس از آزمایشات لازم با توجه به ضخامت و...شرایطم مطلوب بود این عمل چطوره !آخه کمی مرددم که بعد ها مشکل برام پیش نیاد

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم لیزیک نکردم ولی کم و بیش در موردش اطلاعاتی دارم :
    شما حدودا تا یکی دو ماه نباید در معرض نور شدید قرار بگیرید و اگر مجبور باشید بیرون برید باید از عینک افتابی استاندارد استفاده کنید ، تا شش ماه هم باید یه قطره ای تو چشمتون بریزید تا سطح چشمتون خشک نشه و سوزش پیدا نکنه
    در ضمن میگن که شماره چشم در زمان پیری بر میگرده به همون شماره قبل از عمل ( یعنی تا اخر عمر از شر عینک راحت نمیشید )

این اطلاعاتی هم که دادم صرفا طبق شنیده ها هست بهتره خودتون هم در این زمینه ها هم پرس و جو کنید و مطمئن بشید
    یه پیشنهاد هم دارم که اگر سربازی نرفتید برید اول معافی تون رو بگیرید بعد دست به کار بشید

7. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من بنده شهریور لیزیک کردم باورت میشه ظرف یه هفته تصمیم گرفتم شماره دکتر دوستم رو گرفتم و رفتم مطبش تو گاندی خلاصه اونم یه آزمایش توپوگرافی چشم نوشت البته چندین آزمایشه تخصصی هست که همون مرکز چشم ونک انجام دادم همون روز نتیجشو بردم گفت میتونی عمل کنی 4 روز دیگه بیا واسه عمل !!! زیاد سخت نگیر بابا اگه مثل من با عینک حال نمیکنی عمل کن دنبال لنز هم نرو من یه سال لنز زدم به رب و روببم اعتراف کردم !!
    ببین عملش خیلی راحت بود تقریبا کلش شد 10 دقیقه اما قسمت اصلیش برای هر چشم چند ثانیه هست که نوری قرمز میشه سبز و تو چشم شما تابیده میشه همین بوی کز پشم میاد البته !!! خلاصه عمل اصلا درد نداره یعنی اصلا حتی دختر های تیتیش مامانی هم میگفتن چه راحت بودااا !! تا سه روز بعد از عمل علافی بهتر هست بخوابی یه لنز پانسمان هم تو چشمت هست و باید دو تا قطره و یه سری آرتلاک برای مرطوب نگه داشتن چشم بریزی ... بعد از سه روز لنزو از چشمت در میارن و باز قطره بعد یه هفته یکی از قطره ها رو بیخیال میشن دیگه ... بعدش باید تا مدت 4 ماه قطره FML خارجی بریزی هرکدوم 9 هزار تومن !! آرتلاک هم که همون اشک مصنوعی هست بسته 60 تایی 11 هزار تومن !! پول عکس ها هم میشه 50 60 تومن شد فکر کنم ... هر چشم هم 600 تا 800 میگیرن عمل کنن ... (اینم قیمت همه چی !!)
    در هر صورت ماه اول 4 قطره از FML میریزی و 4 تا 5 تا اشک مصنوعی !! فکر میکنی راحته اما دهنت صاف میشه باید حال وحوصله داشته باشی !! اما هر ماه یکی از نوبتا های قطرت کم میشه تا ماه چهارم اما هنوز اشک مصنوعی رو میریزی تا زمانی که دکتر تشخصی بده !!
    تا 3 ماه بعد عمل مالیدن چشم ممنوع !! استخر ممنوع !! ضربه خوردن و ... رو باید جلوشو بگیری !! موتور سواری خوردن باد به چشم ممنوع !!(من خودم اینو رعایت نکردم یکی از چشمام تار تر میدید از اون یکی به مدت 2 ماه !! یه لحظه حواسم نبوداا!!!)
    باید تا یکی دو سال بعد عینک آفتابی بزنی و حتی المکان از آفتاب فرار کنی!!
    اما خلاصه به نظر من می ارزه الان یه چشم عادی دارم و خیلی ازش راضی هستم به نظر من واقعا ارزشش رو داشت ....

9. 3 کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آهان آزمایشم چیز خاصی نیست !! تو چند تا دوربین مانند میگن نگاه کن با کامپیوتر مثل عکس های هواشناسی قرمز و سبز و آبی یه سری اطلاعات میدن که دکترت اونا رو آنالیز میکنه !! راستی در مورد بازگشت چشم هم که دکتر من با این که شاخ نیست اما تخصص داره تو این امر !! یعنی شماره چشم من 3 بود هر کدومش یکی رو 3.5 یکی رو 3.75 عمل کرد یعنی عمق سنجی میکنن و با فرمول ها و تخمین ها میگن چشم شما تا چه شماره ای پیشرفت میکنه !! الان چشم من 15 دهم است !! آره مسخره است ده دهم ته دید هست که آدم داره اما من الان دورو در حد بنز میبینم و از یه آدم با چشم سالم هم بهتر میبینم اما خوب این بدی هم داره سر درد و یکم مشکل با نزدیک بینی و ... !! خلاصه اگه بازم سوال داشتی بپرس اما سعی کن یه دکتر خوب پیدا کنی اول و باهاش مشاوره کن این خیلی بهتر هست تا ...

موفق باشی

11. این کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من فقط یه چیزی اضافه کنم ، با توجه به اینکه شماره چشم شما یه کمی بالا هست ، حتما قبل از عمل پیش یه متخصص شبکیه هم برو و ازش بخواه که شبکیه شما رو معاینه کنه. یعنی قطره گشاد کننده مردمک بریزه و ته چشم شما و شبکیه رو بخوبی معاینه کنه تا خدای نکرده دچار نازکی شبکیه یا سوراخهای میکروسکوپی و لاتیس یا Tear نباشه. بهتره که این معاینات رو هم یه دکتر متخصص شبکیه دیگه جدا از اون دکتری که می خوای پیشش لیزیک کنی انجام بده. این نکته خیلی مهمیه . اگه این مشکلات رو داشت که دیگه بهتره بی خیال عمل بشی.

اگه هم به امید خدا همچی O.K بود در نهایت این شما هستی که باید تصمیم بگیری عمل بشی یا نه ، و باید بگم که این عمل به هر حال یه نوع عمل زیبایی هست چرا که دلیل اصلی عینکی شدن امثال من و شما رو درمان نمی کنه ( که در مانی هم نداره ) بلکه صرفا با کم کردن قطر قرنیه و دستکاری ضریب شکست نور ، کاری می کنن که تصویر روی شبکیه بیفته یعنی همون کار عینک رو انجام میدن.

دلیل اصلی نزدیک بینی عموما قرنیه نیست ( به جز در موارد محدود) و لیزیک یا لازک یا ... ، علت اصلی رو در مان نمی کنه بنابر این حتی بعد از عمل حتی با داشتن دید 10/10 هم نمیشه گفت چشم ما دیگه با چشم یه انسان عادی که عیب انکساری نداره ، کاملا یکسان هست.

در آخر هم حرف اصلی رو که آیا چشم شما شرایط عمل رو داره یا نه رو فقط و فقط چشم پزشک می تونه بزنه و تصمیم اینکه عمل کنید یا نه هم فقط با خودتون هست. موفق باشید.

13. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

والا نمره چشم من 5 5.75 هست که اینجور فهمیدم برای لیزیک مناسبه در مورد نازکی شبکیه مگه همون دکتر شبکیه را تست نمیکنه

فرض کنیم تمامی آزمایشات خوب و دچار نازکی شبکیه نباشم لیزیک خیلی خوب عمل میکنه بیم من از اینه که بهد 10 ساله دید چشم برگرده یا خدای ناکرده منجر به نابینایی بشه امکانش هست

راهنمایی کنید تصمیم آخر بگیرم!و واسه عمل 1500 کنار بزارم دیگه!

توی قم عمل کنم یا تهران اینجام مراکز خوبی داره؟

نگاه شاهد دکتر جنابان

بیمارستان تخصصی جواد المه
    Last edited by LOVEFORLOVE; 09-12-2011 at 21:51.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •