سلام من بر روی فلش ام کلیک می کنم می گه حتما باید فرمت شه اما کلی اظلاعات مهم دارم خیلی مهم هست چه کار باید کنم خواهش می کنم کمکم کنید
این هم عکس از error
مرسی از پاسخوگییتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بر روی فلش ام کلیک می کنم می گه حتما باید فرمت شه اما کلی اظلاعات مهم دارم خیلی مهم هست چه کار باید کنم خواهش می کنم کمکم کنید
این هم عکس از error
مرسی از پاسخوگییتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل برای من هم پیش اومده بود روی یه سیستم دیگه تست کردم درست بود روی سیستم خودم فرمت میخواست.یادم نیست ولی فکر کنم فرمت کردم بعدش ریکاوری کردم.
حالا شما رو یه سیستم دیگه تست کن
من روی بیشتر سیستم ها تست کردم همین پیغام رو داد اخه کلی اطلاعات مهم دارم که با ریکاوری بر نمی گرده
با سلام
آخرین بار توی چه سیستم عاملی داخلش برنامه ریختید یا بازش کردید؟
موفق باشید.
سه شنبه بود رو سیستم خودم زدم مشکلی نداشت ولی شبش زدم به لب تاپ یکی دیگه که روش 7 داشت اونجا هم باز شد ولی امروز زدم به سیستم خودم این error رو داد
با سلام
سیستم خودتون چه ویندوزی نصبه روش؟
مجدد به همون سیستم بزنید و باز کنیدش.
موفق باشید.
ویندوز خودم هم 7 هست
چه کار کنم؟
فروم اول دررابطه با مشکل شما هست که طبق روشی که تو پسن 3 گفته شده رفع مشکل شده سایت دوم هم یک به وسیله برنامه recover my data گفته که امکان ریکاوری برنامه ها هست پست 8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه ترجمشو بگی ؟فروم اول دررابطه با مشکل شما هست که طبق روشی که تو پست 3 گفته شده رفع مشکل شده
اخه فایل های من همه .NET هستند با چند تا برنامه اون هارو هم بر می گردونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)