سلام من میخوام سیستم رو ارتغا بدم بنظر شما اینتل بگیرم یا ای ام دی کدام بهتر است برای افتر افکت
لطف مشخصات یک سیستم خوب بدید ممنون می شم
سلام من میخوام سیستم رو ارتغا بدم بنظر شما اینتل بگیرم یا ای ام دی کدام بهتر است برای افتر افکت
لطف مشخصات یک سیستم خوب بدید ممنون می شم
دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست اینکه AMD بهتره یا اینتل بودجه شما مشخص میکنه در کل شما باید مقدار هزینه +کاربرد رو مشخص کنید
MB:MSI 890FX GD 70 Cpu:AMD 1090 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
سلام
دوستان این حرف ها درسته که میگن amd خوب جواب نمیده ؟یا فقط حرفه
چنتا فروشنده میگفتن میگفتن زودم خراب میشه تعجب کردم راهنمایی کنید
ممنون
سلام
ممنون
سلام من برای کار های گرافیکی میخوام با افتر افکت هم کار می کنم یک چیز خوب می خوام باشه
سلام
ممنون
شر و وره!
اما بخاطر اینکه سری سندی بریج اینتل عالی جواب دادن، پیشنهاد میکنم. اون رو تهیه کنید.
بودجه؟
کاربرد؟
سیستم کامل یا کیس؟
چه خبر هست این همه پست
نخیر این حرف درست نیست در سخت افزار همیشه کارایی به قیمت رو میسنجن . و بر این اساس خرید می کنن معمولا سی پی یو های amd نسبت به اینتل کارایی ضعیفتری دارن اما در بحث قیمت ارزان تر و کارایی قابل قبولی نسبت به قیمتشون دارن
به همین دلیل سیستمهای ارزان قیمت رو بر مبنای amd معمولا پیشنهاد میدن مثلا شاید شما با نرم افزاری کار کنید که بتونه از 4 هسته یک سی پی یو کار بکشه خوب در این حالت شما قاعدتا باید یک سی پی یو 4 هسته ای داشته باشید که بتونید نتیجه بهتر بگیرد . و سی پی یوهای 4 هسته ای amd مثل athlon ii x4 یادم هست که خیلی ارزون تر بودن نسبت به حتی سی پی یوهای دو هسته ای اینتل
خوب در این حالت خرید یک سیستم amd به صرفه تر هست در طرف دیگه شاید یک نرم افزار با فرکانس بالاتر بهتر جواب بده که در این حالت شاید همون دو هسته ای اینتل خیلی امتیازات بالاتری بگیره
ضمنا ما که ندیدم سی پی یو خراب بشه یا حداقل ظرف چند سال ( زیاد به حرف فروشند ها توجه نکنید )
ممنون دوست عزیز منم همینو میگفتم
بنچمارک های amd بالاتره قیمتش پایینتره برای این میخواستم پس شما هم پیشنهاد میدید؟
x6 1055 خوبه یا x4 975 ?
من بیشتر برای کارایی معمولی میخوام پس زیاد فرکانس هسته مهم نیست برام؟ بازی در اخر برای مهمه
الان بازی ها با چند هسته ای هماهنگن؟ویندوز xp چی؟ هماهنگه؟
بازی های جدید از چهار هسته و بیشتر استفاده میکنند
بتلفیلد 3 و کرایسیس 2 که اینطور بودند
ولی بازی های قدیمیتر تک هسته بودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)