این process های ویندوزم خیلی زیاده 62، تاس ...900mb از رمم اشغال کرده
ویندوزم دیر بالا میاد...
حتی این تیکای start up برداشتم ولی فرقی نکرد...
چجوری باید کمشون کنم؟
این process های ویندوزم خیلی زیاده 62، تاس ...900mb از رمم اشغال کرده
ویندوزم دیر بالا میاد...
حتی این تیکای start up برداشتم ولی فرقی نکرد...
چجوری باید کمشون کنم؟
سلام
ببین عزیزم یک عکسی از پروسس هاتون تهیه کنین
بزارین اینجا تا ببینیم چی هست
Take Care![]()
اگر منظورتون اینه که آیکونهای دسکتاپ دیرلود میشه از فایل پست پایین برای افزایش سرعت سیستم استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دو تا شات : (البته اینجا چن تا برنامه ی دیگه هم هس،اما در حالت عادی 60 تا میشه،900mb از رمم میگیره)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
خب ویندوز دیر بالا میاد اما وقتی بالا میاد ایکونام میان...اما بیشتر بخاطر این ک اینهمه رمو اشغال میکنه اعصابم خورد میشه!![]()
اون برنامرو زدم ...87 ثانیه طول کشید ریستارت کنه
با سلام
نرم افزارهایی که دارید روی ویندوز هم خیلی هستن.
و همشون توی رم در حال اجرا هستن.
موفق باشید.
خب اونارو چجوری آف کنم ؟؟؟(آخه من هیچکدومو باز نمیکنم)
msconfig رو توی run بزنید بعد برید تب Startup و تیک برنامه های اضافی رو بردارید فقط مال انتی ویروس رو بزارید باشه.
سلام
سروش جان کاملا درست میگن
برنامه هاتون عجیب زیاده ، به نظر میاد هر چی برنامه بوده شما نصب کردین ! شوخی میکنم ولی بهتره که بی کاربردها رو پاک کنین.
برنامه ی Tune up utility رو بگیرین که سیستمتون رو بهینه سازی کنین و برنامه های بی کاربرد هم توسط این برنامه پس از مدتی شناسایی میشن.
لیست Startup رو خالی کنین، آنتی ویروس رو هم که ناد هست پاک کنین و یکی دیگه قوی تر نصب کنین ،
ممکنه ویروس هم حتی لود شده باشه ، که اگه سوال ویروسی داشتین باید در تاپیک مربوطه بپرسین جوابتون رو میدم.
اگه میخواین بدونین فرقی این چیه یکبار از طریق Safe mode ویندوز رو لود کنین تا تفاوت رو احساس کنین
Take Care![]()
باشه ،کارایی ک گفتینو انجام میدم....
دم همتون گرم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)