تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با اجرای زیرنویس فارسی در ویندوز7

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

14 مشکل با اجرای زیرنویس فارسی در ویندوز7

سلام دوستان خسته نباشید...
    من زیر نویس فارسی یه سریال رو از چند تا سایت تا حالا دان کردم ولی هیچکدومشو تو ویندوز 7 اجرا نمیکنه یعنی به صورت حروف بی معنی نشون میده وقتی فایل زیر نویس رو تو word باز میکنم و فونتشو به UTF8 تغیر میدم همه چی شبیه علامت سوال میشه!!!ولی تو ویندوز xp این مشکل نیست..از اونجایی که فقط تو 7 میتونم دی وی دی ببینم ...میخواستم خواهش کنم اگه میتونید بهم کمک کنید...خیلیییییییییی ممنون...

داره خودمونی میشه gorbesia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید...
    من زیر نویس فارسی یه سریال رو از چند تا سایت تا حالا دان کردم ولی هیچکدومشو تو ویندوز 7 اجرا نمیکنه یعنی به صورت حروف بی معنی نشون میده وقتی فایل زیر نویس رو تو word باز میکنم و فونتشو به UTF8 تغیر میدم همه چی شبیه علامت سوال میشه!!!ولی تو ویندوز xp این مشکل نیست..از اونجایی که فقط تو 7 میتونم دی وی دی ببینم ...میخواستم خواهش کنم اگه میتونید بهم کمک کنید...خیلیییییییییی ممنون...

سلام عزیز

..حل مشکل زیرنویس های فارسی با فرمت SRT

وقتی نوشته های فارسی زیر تصویر را بصورت خرچنگ قورباغه می بینید.

این مشکل به تنظیمات نامناسب Language for non-Unicode programs ویندوز شما مربوط میشود که بصورت پیش فرض روی

(English (United States قرار دارد که با انتخاب Farsi ، این مشکل علاوه بر زیرنویس ها در برنامه هایی که از زبان فارسی در منوهای خود

استفاده میکنند نیز برطرف میشود.

به Control Panel و سپس Region And Language بروید و در تب Administrative وارد شده و Change System Locale را کلیک کنید و زبان

فارسی ( persian ) را انتخاب کنید. و پنجره ها را با ok ببندید . و سیستم را ری استارت کنید تا تغییرات تثبیت شود .

گاها ممکن است برای این تغییرات نیاز به DVD ویندوز داشته باشید . (ممکن است) , پس DVD ویندوزتان را اماده داشته باشید.

gorbesia

3. 2 کاربر از gorbesia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

سلام عزیز

..حل مشکل زیرنویس های فارسی با فرمت SRT

وقتی نوشته های فارسی زیر تصویر را بصورت خرچنگ قورباغه می بینید.

این مشکل به تنظیمات نامناسب Language for non-Unicode programs ویندوز شما مربوط میشود که بصورت پیش فرض روی

(English (United States قرار دارد که با انتخاب Farsi ، این مشکل علاوه بر زیرنویس ها در برنامه هایی که از زبان فارسی در منوهای خود

استفاده میکنند نیز برطرف میشود.

به Control Panel و سپس Region And Language بروید و در تب Administrative وارد شده و Change System Locale را کلیک کنید و زبان

فارسی ( persian ) را انتخاب کنید. و پنجره ها را با ok ببندید . و سیستم را ری استارت کنید تا تغییرات تثبیت شود .

گاها ممکن است برای این تغییرات نیاز به DVD ویندوز داشته باشید . (ممکن است) , پس DVD ویندوزتان را اماده داشته باشید.

gorbesia
    سلام...خیلی بی نهایت ممنون و ممنون و ممنون از شما...مشکلم برطرف شد....
    خیلی زیاد موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •