تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: چطوری صفحه بوت که بعد از نصب 7 ایجاد شده رو به حالت قبل برگردونم؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض چطوری صفحه بوت که بعد از نصب 7 ایجاد شده رو به حالت قبل برگردونم؟

سلام
    من تو درایو C ویندوز xp داشتم و بعد ویندوز 7 رو تو درایو D نصب کردم ، وقتی سیستم رو ، روشن می کنم یه صفحه میاد که دو تا گزینه داره اولی برای ورود به ویندوز xp و دومی هم برای ورود به ویندوز7 که Default وقتی سیستم روشن میشه گزینه مربوط به ویندوز 7 انتخاب شده هستش که میشه به صورت دستی اونو روی گزینه اول که xp هست قرار داد

سوال:
    چون ویندوز 7 یه مقدار سنگین بود برای سیستمم ، درایو D که ویندوز 7 رو توش نصب کرده بودم فرمت کردم یعنی عملا ویندوز 7 کامل حذف شد ولی الان وقتی سیستم رو ، روشن می کنم صفحه بوت هنوز هم دوتا گزینه رو داره یکی xp یکی هم 7 ، چطوری باید گزینه دوم (ویندوز7) رو حذف کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این رو دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از asa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن رو دانلود کن . بعد دقیقا گزینه هاش یادم نیست ، از گزینه های پنل سمت چپ داخل یکیش یه گزینه به نام Unistall Boot Loader یا Unistall Vista Boot یا همچین چیزی داره که شما اینو باید انتخاب کنی و در بالای همون صفحه روی کلید Write MBR کلیک کنین و تمام .

5. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قبل از نصبش چیزی باید رو سیستم نصب کنیم چون وقتی می خوام نصبش کنم وصل میشه به اینترنت و میخواد یه فایلی رو از اینترنت بگیره

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما احتیاجی به نصب این برنامه ندارین از داخل خود ویندوزم قادر به پاک کردن اون منوی بوت هستین ابتدا پنجره run اجرا کنید بعدشم فرمان msconfig داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدم طبق شکلی که گذاشتم طبق شماره عمل کنید برای پاک کردن منوی بوت اضافی

8. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

قبل از نصبش چیزی باید رو سیستم نصب کنیم چون وقتی می خوام نصبش کنم وصل میشه به اینترنت و میخواد یه فایلی رو از اینترنت بگیره

ویندوز شما برنامه Microsoft Framework یا همون dotnetx رو نداره به همین خاطر دانلودش میکنه که برای اجرای برنامه لازمه . روشی که جعفریان عزیز گفتن رو انجام بده

10. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما احتیاجی به نصب این برنامه ندارین از داخل خود ویندوزم قادر به پاک کردن اون منوی بوت هستین ابتدا پنجره run اجرا کنید بعدشم فرمان msconfig داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدم طبق شکلی که گذاشتم طبق شماره عمل کنید برای پاک کردن منوی بوت اضافی

این عکسی که گذاشتین قسمت بوت ویندوز 7 هستش ولی من سون رو پاک کردم و داخل xp هم این مورد به صورت دیگه ای هست و امکان تغییرش وجود نداره

با همون برنامه ای که دوستان گذاشتن (EasyBCD ) ، قسمت مربوط به بوت 7 رو پاک کردم ولی وقتی سیستم رو ریست کردم کلا قسمت صفحه بوت ها حذف شده بود (شاید یه جا رو اشتباه انجام دادم) هر کاری کردم نتونستم xp رو بیارم بالا با Repair هم نشد و مجبور شدم xp رو دوباره نصب کنم
    Last edited by mehran_pqqp; 06-12-2011 at 00:06.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر ویندوزتون xp بوده که باید فایل Boot.ini خودتون ویرایش میکردین اون منوی بوت حذف میکردین.

کد:

13. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر ویندوزتون xp بوده که باید فایل Boot.ini خودتون ویرایش میکردین اون منوی بوت حذف میکردین.

کد:
    از boot.ini خود xp می خواستم این کارو انجام بدم ولی بوت مربوط به 7 تو این قسمت وجود نداشت یه سرچ تو گوگل کردم نوشته بود بوت 7 رو نمیشه از داخل xp و boot.ini (مربوط به xp ) تغییرداد برای همین گفتم تو پی سی ورد بپرسم که دوستان برنامه EasyBCD رو پیشنهاد دادن که برنامه ی خوبی هم هست ، ولی فک کنم موقع حدف بوت از تو برنامه اشتباه کردم
    به هر حال این هم تجربه ای شد برای من

15. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •