تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: لپ تاپ HP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض لپ تاپ HP

سلام
    من تا 900هزار تومن می خوام هزینه کنم و می خوام لپ تاپ HP Pavilion G6-1060 بخرم،می شه لطفا راهنماییم کنید که گزینه ی مناسبیه یا نه؟
    و قیمتش الان چنده؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    مدل 4530 بهتره .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    منم حرف دوستمون رو تایید میکنم
    hp probook 4530 لپ تاپ خیلی بهتریه از مدل g6
    بدنه بسیار مقاوم و شکیلی هم داره
    حالا اگه هزینه ی بالاتری میخواین بکنین یا بنا به هرجهت یکی از مدل های DV6 پاویلیون رو هم میتونین بردارین
    من اتفاقا یه پروبوک 4530 چند روز پیش بعد از بررسی خیلی زیاد یکی از دوستانم باهم رفتیم براش خریدیم
    و خودم هم تا آستانه ی خرید یکی از 2 مدل پروبوک یا یکی از کانفیگ های DV6 پیش رفتم که بعد مورد دیگه ای پیش اومد که باعث شد انتخاب دیگه ای بکنم ..
    ولی تحقیق زیادی کردم در مورد این مدل اچ پی
    ازون لپ تاپ های خوب و با کیفیته
    که CPU I5 و رو 4 و گرافیک 1 و وزن بسیار خوب و بدنه بسیار مقاوم و طراحی کیبورد بسیار با کیفیت و ضد آب و طراحی بزرگ داره
    در واقع یه جورایی طراحی کیبوردش رو از 16.4 اینچی های سونی الهام گرفته
    خواستین هم DV6 بگیرین که اونم لپ تاپ قابل و خوبی هست...
    عرض کردم من خودم تا یک قدمی گرفتن یه پروبوک یا یه DV6 رفتم و داشتم بین این 2 بررسی میکردم که یکی رو بخرم
    که یه موردی پیش اومد که کلا نظرم رو به خودش معطوف کرد و بعد تحقیق نظرم روی اون اوکی شد ...
    فقط بگم 4530 کانفیگ اصلیش 640 هارد و رم 4 گیگ هست
    که البته هفته پیش که بررسی میکردم یه محل بود که هارد و رم رو افزایش داده بود و هارد 750 و رم 8 روش گذاشته بودن روش
    البته پردازنده همون I5 و I3 هست
    حتی قبلا مدل با سنسور اثر انگشتش هم بود که الان اون تو بازار کمیاب تره...
    در کل خواستم بگم در مورد این پروبوک من اطلاعات زیادی دارم و از نزدیکم باهاش کار کردم...
    واقعا لپ تاپ قابلیه ...
    از نظر تهویه و گرما هم کاملا عالیه و خنک هست ...یه ایسر نو مدل دیگه ای کنار لپ تاپ این دوستمون بود که حرارت فوق العاده ی اون در مقابل این چیزی بود که واقعا به چشم میومد ...
    کیفیت ساخت این 2 مدل اچ پی هم خیلی عالیه جفتشون ...
    به لحاظ ظاهری فقط یه مساله هست که کیبورد 4530 ضد آب و طراحی بزرگ نظیر لپ تاپای سونی 17 اینچ هست و کاملا وسیع و قشنگ و البته بدون بک لایت
    ولی DV6 کیبوردش کوچک تر و غیر ضد آب و از نوع یکپارچه هست کلیداش و دارای بک لایت هست
    و البته من باید بگم خودم این طراحی بزرگ و نظیر 16.4 اینچی های سونی رو خیلی میپسندم...
    این مساله یه مساله ظاهریه صرفا ...
    در کل ازون G6 خیلی بهترن ...
    اون G6 اصلا چیز خارق العاده ای نیست...در واقع این 2 تا اختلافشون خیلی با اون زیاده ....
    Last edited by ahmad_1390; 05-12-2011 at 21:44.

4. این کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه duke_m96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    منم حرف دوستمون رو تایید میکنم
    hp probook 4530 لپ تاپ خیلی بهتریه از مدل g6
    بدنه بسیار مقاوم و شکیلی هم داره
    حالا اگه هزینه ی بالاتری میخواین بکنین یا بنا به هرجهت یکی از مدل های DV6 پاویلیون رو هم میتونین بردارین
    من اتفاقا یه پروبوک 4530 چند روز پیش بعد از بررسی خیلی زیاد یکی از دوستانم باهم رفتیم براش خریدیم
    و خودم هم تا آستانه ی خرید یکی از 2 مدل پروبوک یا یکی از کانفیگ های DV6 پیش رفتم که بعد مورد دیگه ای پیش اومد که باعث شد انتخاب دیگه ای بکنم ..
    ولی تحقیق زیادی کردم در مورد این مدل اچ پی
    ازون لپ تاپ های خوب و با کیفیته
    که CPU I5 و رو 4 و گرافیک 1 و وزن بسیار خوب و بدنه بسیار مقاوم و طراحی کیبورد بسیار با کیفیت و ضد آب و طراحی بزرگ داره
    در واقع یه جورایی طراحی کیبوردش رو از 16.4 اینچی های سونی الهام گرفته
    خواستین هم DV6 بگیرین که اونم لپ تاپ قابل و خوبی هست...
    عرض کردم من خودم تا یک قدمی گرفتن یه پروبوک یا یه DV6 رفتم و داشتم بین این 2 بررسی میکردم که یکی رو بخرم
    که یه موردی پیش اومد که کلا نظرم رو به خودش معطوف کرد و بعد تحقیق نظرم روی اون اوکی شد ...
    فقط بگم 4530 کانفیگ اصلیش 640 هارد و رم 4 گیگ هست
    که البته هفته پیش که بررسی میکردم یه محل بود که هارد و رم رو افزایش داده بود و هارد 750 و رم 8 روش گذاشته بودن روش
    البته پردازنده همون I5 و I3 هست
    حتی قبلا مدل با سنسور اثر انگشتش هم بود که الان اون تو بازار کمیاب تره...
    در کل خواستم بگم در مورد این پروبوک من اطلاعات زیادی دارم و از نزدیکم باهاش کار کردم...
    واقعا لپ تاپ قابلیه ...
    از نظر تهویه و گرما هم کاملا عالیه و خنک هست ...یه ایسر نو مدل دیگه ای کنار لپ تاپ این دوستمون بود که حرارت فوق العاده ی اون در مقابل این چیزی بود که واقعا به چشم میومد ...
    کیفیت ساخت این 2 مدل اچ پی هم خیلی عالیه جفتشون ...
    به لحاظ ظاهری فقط یه مساله هست که کیبورد 4530 ضد آب و طراحی بزرگ نظیر لپ تاپای سونی 17 اینچ هست و کاملا وسیع و قشنگ و البته بدون بک لایت
    ولی DV6 کیبوردش کوچک تر و غیر ضد آب و از نوع یکپارچه هست کلیداش و دارای بک لایت هست
    و البته من باید بگم خودم این طراحی بزرگ و نظیر 16.4 اینچی های سونی رو خیلی میپسندم...
    این مساله یه مساله ظاهریه صرفا ...
    در کل ازون G6 خیلی بهترن ...
    اون G6 اصلا چیز خارق العاده ای نیست...در واقع این 2 تا اختلافشون خیلی با اون زیاده ....
    اين مدل usb3 داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام من دانشجوي ترم 6 مكانيك هستم دنبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو ايشالا تا بعد از ارشد راه بندازه با سوال و جوابي كه كردم پردازنده اش بايد core i7 باشه اما چون بودجه تا نهايت 1.5 دارم كلا vaio رو بيخيال شدم از dell هم زياد تعريف نشنيدم الان بين asus و hp موندم گارانتيش هم برام مهمه .شنيدم hp گارانتي درست ودرمون نداره درسته؟, اگه ميشه لطفا شما دوستاني كه HP داريد راهنمايي كنيد چون من ميخام بلند مدت از لپ تاپم استفاده كنم اين قضيه داغ كردن و گارانتي بدجور ذهنم رو درگير كرده وگرنه با توجه به وضع بازار الان خودم HP رو به ايسوس ترجيح ميدم! اما بدجور دودل موندم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من دانشجوي ترم 6 مكانيك هستم دنبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو ايشالا تا بعد از ارشد راه بندازه با سوال و جوابي كه كردم پردازنده اش بايد core i7 باشه اما چون بودجه تا نهايت 1.5 دارم كلا vaio رو بيخيال شدم از dell هم زياد تعريف نشنيدم الان بين asus و hp موندم گارانتيش هم برام مهمه .شنيدم hp گارانتي درست ودرمون نداره درسته؟, اگه ميشه لطفا شما دوستاني كه HP داريد راهنمايي كنيد چون من ميخام بلند مدت از لپ تاپم استفاده كنم اين قضيه داغ كردن و گارانتي بدجور ذهنم رو درگير كرده وگرنه با توجه به وضع بازار الان خودم HP رو به ايسوس ترجيح ميدم! اما بدجور دودل موندم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من بهتون مدل HP Pavilion DV6-6180 رو پیشنهاد می کنم چون از لحاظ کانفیگی خیلی بالاست و به کار شما هم برای برنامه های catia , ansys , flunet و ... میاد . و گارانتی hp خوبه ولی نمی دونم ایسوس بهتر از hp است یا نه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من تا 900هزار تومن می خوام هزینه کنم و می خوام لپ تاپ HP Pavilion G6-1060 بخرم،می شه لطفا راهنماییم کنید که گزینه ی مناسبیه یا نه؟
    و قیمتش الان چنده؟
    سلام , همینطوری که دوستان هم گفتند مدل HP ProBook 4530s-C خیلی کانفیگ خوبی داره و قیمتش هم حدودا 940 تومان است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درودبرشما
    منم دنبال 1لپ تاپ واسه انجام پروژههای معماری هستم. برنامه هایی مثل اتوکد رو راحت ساپورت کنه

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

بودجه زیر1500
    باسپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام،آخه سیستم عاملش Dos ،به نظرتون win 7 خیلی بهتر نیست؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

13

سلام،آخه سیستم عاملش Dos ،به نظرتون win 7 خیلی بهتر نیست؟
    قیمتش هم خیلی بهتره!!!!!
    آخه به خاطر همین ویندوز ارجینال نزدیک 70 قیمتش بیشتره که توی ایران اصلا نمیصرفه!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •