با سلام خدمت دوستان
من یه سوال دارم که به نظرم ارزش ایجاد موضوع رو داشت
یکی از پارامترهایی که در مورد تلوزیون روش خیلی مانور داده میشه هرتز است.
refresh rate یا نرخ بروز رسانی که با هرتز نشون داده میشه چیزیکه من از مانیتور های CRT کامپیوتر بیاد دارم یعنی تعداد دفعاتی که تصویر بروز میشه یا refresh میشه مثلا در فرکانس 60 هرتز تصویر 60 بار و در 100 هرتز 100بار در ثانیه refresh میشه
توی اون مانیتور ها وقتی فرکانس رو روی 60 میگذاشتی یکم لرزش تصویر داشتی و وقتی روی 100 میذاشتی تصویر خوبی رو میدیدی...در اونجا برای اینکه بتونی یه فرکانس 100 هرتز رو داشته باشی اول باید مانیتورت این قابلیت رو داشته باشه بعد کارت گرافیکت این فرکانس رو پشتیبانی کنه...
این مسائل رو گفتم تا برسم سر پرسش اصلی خودم که برام جای سواله!
در حال حاضر فرض کنید ما یک تلوزیون LCD با فرکانس 100 هرتز داریم یعنی این تلوزیون قادر هست تصاویر رو با refresh rate 100 هرتز نشون بده تا اینجا درسته؟
خوب آیا نباید سورس فرستنده تصویر هم قادر به ارسال تصاویر با این فرکانس باشه؟
به طور مثال رس..ر ماه..اره من توی کاتالوگش نوشه output:1080p 50Hz
یعنی فرکانس خروجیش 50 هرتز هست! آیا تلوزیون 50هرتز ، 100 هرتز یا حتی 600 هرتز بعد از وصل کردن به این رس...ر از لحاظ refresh rate نمایش داده شده با هم فرق میکنند با توجه به اینکه سورسشون 50 هرتز داره تصویر میده؟
یا مثلا xbox فرکانس خروجی تصویرش 60 هرتز است، آیا فرقی میکنه اونرو به تلوزیونی با فرکانس 60 یا 600 وصل کرد؟(منظور از فرق ، فرق در کیفیت تصاویر پخش شده از تلوزیون است)
ممنون میشم یکی از اساتید به این پرسش من اصولی پاسخ بده.