سلام دوستان
نرم افزار procoder در Edius 6 پلاگینی نداره .کسی میدونه چطور میشه پروژه را به صورت mpeg2 خارج کرد
سلام دوستان
نرم افزار procoder در Edius 6 پلاگینی نداره .کسی میدونه چطور میشه پروژه را به صورت mpeg2 خارج کرد
دوست عزیز و مهربان
پرو کودر برای ادیوس 6 هم هست اگه نداری برو تو این سایت edius.us دانلودش کن بعد خروجی دلخواهت رو بگیر![]()
ممنونم دوست عزیز ولی من پروکودر 3.06.09 که آخرین ورژن هم هست دارم .پلاگین در Edius 6 نمیگذاره
از پروژت مثل 4.6 نمیتونی مستقیم خروجی با پرو کدر بگیری اگه میخوای با پروکدر تبدیلش کنی باید اول ای وی ای بگیری بعد تبدیلش کنی بوسیله پروکدر
سلام دوستان:من برنامه ادورج رو رو نصب کردم هم ادیوس 4.5 دارم هم ادیوس 5 ولی افکت هاش توی ادیوس نمیاد یکی کمکم کنه
یه بار با برنامه آنیستالر آنیستال کن بعد نصب کن اگه نیومد به احتمال زیاد از ورژنش باشه
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
بدرود دوست عزیز
دگمه f11 رو بزن تو خروجی ها پیداش کن
یه بار قبلا نصب شده استفاده هم کردم ولی خود به خود حذف شده و الان نمیتونم نصبش کنم یه راهنمایی میخوام.ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه.
کسی نیست جواب بده...![]()
گلم تو کجای اف 11 پلوگین ÷روکدر تو ادیوس 6 میاد ؟
قشنگم من پروکودر رو تو ادیوس 6 ندارم ولی تو ادیوس 4.6 دارم وقتی f11 رو که میزنی تو گزینه other پروکودر هست تو ادیوس 6 هم بگرد حتما باید باشه![]()
Last edited by mnh40; 09-01-2012 at 18:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)