تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: طراحی رئال چیه ؟

داره خودمونی میشه sansoven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض طراحی رئال چیه ؟

با سلام خدمت دوستان . می خواستم از یه نفر که در زمینه فتوشاپ و طراحی تخصص داره بپرسم که راه یادگیری طراحی رئال چیه؟
    من الان مدت دو ساله که دارم فتوشاپ کار می کنم ولی هنوز نتونستم یه طرح رئال بزنم . منظورم از طرح رئال طرحیه که عناصر تصویری که توسط فتوشاپ ساخته می شه همه با هم هماهنگی داشته باشه مثلا اگر انسانی را در جایی قرار می دی کاملا رنگ و سایه ها و های لایت هاش با اون محیط هماهنگی داشته باشه دیگه این که مثلا چجوری می شه صورت یه آدم رو درخت در بیاد یا مثلا چیزهای عجیب و غریبی که در دنیای واقعی وجود ندارند رو درست کنی طوری که کاملا واقعی به نظر بیاد مثل پوستر فیلم های خارجی
    چجوری آدم می تونه به اون حد از بلوغ طراحی برسه که همچین کارهای بزنه چون به نظر من فقط این جور کارها زیبان . نه کارهای پیش پا افتاده ای که هر کی یه خورده کار کنه می تونه با فتوشاپ بزنه

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست عزیز رئال یعنی واقعی .
    طرح رئال هم یعنی طرح واقعگرایانه .
    شما اگه میخوای به اون سطح برسی باید به دنبال آموزش در سایت های خارجی بگردی .
    شرط دوم اینه که تمرین زیاد بکنی .

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین عزیز همونطور که دوستمون گفتن رئال یعنی واقعی
    و اگه بخوای ترکیبت واقعی باشه:
    1-باید تخصص استفاده از ابزارهای فتوشاپ رو داشته باشی
    2-سلیقه و دقت استفاده رو داشته باشی
    اولی که هیچ کاری نداره خوب میتونی راحت یاد بگیری
    اما دومی نیاز به ذهن خلاق داره و دقت و تمرین و یه استاد که از کارهات ایراد بگیره

مثلا به من دوتا عکس داده بودن برای ترکیب یکی عکس یه آقای شهید بود و دومی عکس یه باغ گل .
    من بعد از ترکیب چند تا کار کردم مثلا جهت نور رو هماهنگ کردم و سایه. با ابزار burn کمی عکس اسکن شده رو تیره کردم که به محیط بخوره و با ابزار smudge جهت وزش باد رو رو چفیه و لباسش درآوردم و کمی خورده کاریهای دیگه.(متاسفانه هیچ کدوم از عکسها برام نمونده.داستان برای حداقل سه سال پیشه)
    همزمان با من این عکس رو به یه طراح دیگه دادن و اون اینهارو رعایت نکرده بود....

البته توضیحات بالا برای رئال جاندار و سافت بود.
    یا علی
    Last edited by Mageed; 07-12-2011 at 14:38.

4. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sansoven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالی که در این رابطه از شما دارم اینه که اگر من اینکارو بخوام انجام بدم این موضوع شامل چه زیرمجموعه هایی میشه یعنی دقیقا چه چیزهایی رو من باید یاد بگیرم چون خیلی از کلاس های طراحی مثل مجتمع ایده ادعا می کنند که ذهنیت طراحی رو در فرد ایجاد می کنند و بعد هم که به همون چیزی که شما گفتید می رسیم و کلاس های این مجموعه و مجموعه های دیگه هم شامل دوره های مختلفی می شه مثلا دوره های گرافیک ، دوره های تصویرسازی، دوره نقاشی و نقاشی دیجیتالی که هرکدام تقریبا 5 تا 6 دوره ی آموزشی دارند . می خوام بدونم اولا آیا شرکت در این کلاس ها فایده ای داره چون وقت و هزینه زیادی رو در برمی گیره و ثانیا اگر جواب سوال مثبته باید تو کدوم مجموعه دوره از این دوره ها شرکت کنم گرافیک ، تصویرسازی یا نقاشی یا عکاسی و یا ... و در آخر اینکه شما چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید و به نظرتون کدوم یک از اونها مفیده و آیا اثلا پیشنهاد می کنید که تو این آموزشگاه ها برم یا نه راه دیگه ای رو معرفی می کنید؟

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

سوالی که در این رابطه از شما دارم اینه که اگر من اینکارو بخوام انجام بدم این موضوع شامل چه زیرمجموعه هایی میشه یعنی دقیقا چه چیزهایی رو من باید یاد بگیرم چون خیلی از کلاس های طراحی مثل مجتمع ایده ادعا می کنند که ذهنیت طراحی رو در فرد ایجاد می کنند و بعد هم که به همون چیزی که شما گفتید می رسیم و کلاس های این مجموعه و مجموعه های دیگه هم شامل دوره های مختلفی می شه مثلا دوره های گرافیک ، دوره های تصویرسازی، دوره نقاشی و نقاشی دیجیتالی که هرکدام تقریبا 5 تا 6 دوره ی آموزشی دارند . می خوام بدونم اولا آیا شرکت در این کلاس ها فایده ای داره چون وقت و هزینه زیادی رو در برمی گیره و ثانیا اگر جواب سوال مثبته باید تو کدوم مجموعه دوره از این دوره ها شرکت کنم گرافیک ، تصویرسازی یا نقاشی یا عکاسی و یا ... و در آخر اینکه شما چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید و به نظرتون کدوم یک از اونها مفیده و آیا اثلا پیشنهاد می کنید که تو این آموزشگاه ها برم یا نه راه دیگه ای رو معرفی می کنید؟
    دوست عزیز به نظر من این کلاس ها به هیچ وجه روی موضوع طراحی رئال تاثیر نداره . ممکنه با شرکت کردن در کلاس ها شما مهارتت بیشتر بشه در زمینه گرافیک ولی در رئال خیر .
    طراحی رئال بر میگرده به خلاقیت و مهارت زیاد و بدون داشتن خلاقیت به جایی نمیشه رسید . در نتیجه به نظرم برای شما ابتدا مهارت پیدا کردن بهتره و بعد از اون باید خودتون رو به طریقی محک بزنید و ببینید مهارت کافی و خلاقیت برای رئال دارید یا نه . خودم چون رئال کار میکنم این پیشنهاد رو به شما میکنم

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست عزیز این دوستمون که میگه آموزشگاه مهارتتو زیاد میکنه درسته . ولی من به هیچ وجه از نظر ایده پردازی و خلاقیت به این آموزشگاه ها و گاف هاشون ایمان ندارم شما اگه به طور مستمر تمرین داشته باشی ، مطمن باش در حین کار راههای خلاقیت و ایده پردازی برات باز میشه .
    Last edited by mohammadrm; 08-12-2011 at 01:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •