الان تو اینترنت سرچ کردم یک درایور براش پیدا کردم .البته نوشته usb driver ،ولی دوربین من پورت usb نداره،dv داره.کابلهای 1394 همشون 6 پین و 4پین هستن؟ یا کابلی که یک سرش 4 پین باشه یک سرش usb هم هست؟
ولی الان تو دیوایس منیجر علامت مثلث زرد که برای درایور نداشتن هست نداره.یعنی نه اون اسم سونی رو مینویسه و نه علامت درایور نشناختن داره.
کارت کپچر هم دارم ولی برای سون هرچی تلاش کردم اخر سر درایوری براش پیدا نکردم.
سلام مجدد
در پاسخ به سوال اول باید بگم این نوع پورت ها از تنوع محصول بر خوردار هستند و در مدل های مختلفی ارائه می شوند.
نوع متداول اش این نوع هست

به نظر میرسه شما باید به سراغ راحت ترین راه برید . امیدوارم دوربین شما خروجی صوت و تصویر داشته باشه. بهتر هست شما درایور کارت کپچرتون رو پیدا کنید. و از طریق اون تصاویر رو کپچر کنید . این طور خیلی راحت تر هست .
اگر می خواهید خودتون پیدا کنید می تونید به این آدرس
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید و بر حسب نیاز درایور مورد نظرتون رو پیدا کنید . مطمئن باشید این طور خیلی راحت تر هست. اگر هم خیلی اصرار دارید که درایور خود دوربین رو پیدا کنید می تونید از بخش های دیگر هم سایت اون درایور رو هم جستجو کنید ولی صادقانه بگم کار با پورت های 1394 به مراتب سخت تر از کارت های کپچر هست . چون شما در نهایت با استفاده از پورت 1394 هم نیاز به برنامه هایی مثل COREL VIDEO برای کپچر اطلاعات دارید. تازه به شرطی که cOREL دوربین شما رو بشناسه. ولی کارت های کپچر خیلی راحت با این نرم افزار شناسایی میشن. در نهایت باز هم اختیار با خودتون . ولی من جای شما بودم کارت کپچر رو راه می انداختم که هم راحت تر باشم و هم اگر کسی دیگر هم خواست یه کاری با دوربین اش بکنه , بتونم به اون هم کمک کنم.