تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: در تسکمنیجر یک برنامه است که نمیدانم چیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض در تسکمنیجر یک برنامه است که نمیدانم چیست

سلام,من در تسکمنیجر, در Processes یک برنامه بنام System Idle دارم که میزان استفاده از سی پی یو را 98% میزنه.همچنین در ستون Image Path name هیچ آدرسی را ننوشته.این برنامه برای چی است؟آیا برای خود ویندوز است یا نه؟آیا اگر غیرفعالش کنم اشکالی داره؟
    ممنون از توجه شما

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    این مورد به معنای میزان فضای آزاد سی پی یو هست که میشه ازش استفاده کرد.

موفق باشید.

3. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر ویندوزتون 7 هست از طریق فروم پایین که یک روش گذاشته برین تست کنیدپست شماره 3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر هنوز رفع مشکل نشده طبق پست 3 فرومی که قرار دادم ابتداکارت شبکه خودتون یا پاکش کنید یا که بطور موقت از دیوایس منیجر سیستم disable کنید بعدش سیستم ریست کنید بالا اومدکنترل کنید Processes مورد نظر از تو تسک منیجر.

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر هنوز رفع مشکل نشده طبق پست 3 فرومی که قرار دادم ابتداکارت شبکه خودتون یا پاکش کنید یا که بطور موقت از دیوایس منیجر سیستم disable کنید بعدش سیستم ریست کنید بالا اومدکنترل کنید Processes مورد نظر از تو تسک منیجر.
    سلام,قبل از هر چیز ممنونم که راهنمایی کردی.
    من آن لینکی که برام گذاشته بودین را رفتم ولی پست 3 در مورد این موضوع نبود و حتی برای ویندوز من نبود.من ویندوز7 -32بیت دارم.همچنین باید بگم که این موردی که در تاپیک اول گفتم برای این بود که آن برنامه که ذکر کردم را نمیدانم برای چی است.اصلا نمیدانم این را میشود disable کرد یا نه.وقتی رویش راست کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته (برنامه های دیگر اینطور نیست).برای همین است من را مشغول کرده.
    در مورد این توضیح که داده اید باید بگم که چرا باید کارت شبکه را غیر فعال کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

system idle میزان بیکاری cpu رو نشون میده بیخودی دلو روده سیستمو نریز بیرون

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من آن لینکی که برام گذاشته بودین را رفتم ولی پست 3 در مورد این موضوع نبود و حتی برای ویندوز من نبود.من ویندوز7 -32بیت دارم.همچنین باید بگم که این موردی که در تاپیک اول گفتم برای این بود که آن برنامه که ذکر کردم را نمیدانم برای چی است.اصلا نمیدانم این را میشود disable کرد یا نه.وقتی رویش راست کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته (برنامه های دیگر اینطور نیست).برای همین است من را مشغول کرده.
    دوست من همون طور که سروش عزیز هم گفت میزان فضای اشغال نشده از سی پی یو رو نشون می ده هر چی بیش تر باشه یعنی این که بار اعمال شده بر روی سی پی یو کمه و به عبارتی پراسس های درگیر با سی پی یو کم تره و مشکلی نیست.
    این پراسس lock هست و سیستمی و شما نمی تونی اون رو disable کنی. (البته برای 32 بیتی)

موفق باشی

11. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همونفرومی که قراردادم درمورد مشکل شما بحث کرده شما ابتدا طبق سایت اول که توضیح داده با شکل گزینه Media Streaming خودتون از طریق Advanced Sharing Settings کلا غیر فعال کنید بعدشم فایل پایین تو لینک دوم دان کنید روی صفحه سیو کنید بعدشم اجراش کنید ازآخرم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید رفع مشکل شده اگر بازم به همون صورت بود طبق لینک سوم که قرار دادم تو منوی سرچ استارت دستور cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه cmd کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید ازآخرم فرمانهای که تو شماره 2 درج شده رو از بالا به ترتیب ارهرکدوم کپی بگیرین داخل پنجره cmd با موس paste کنید بعدم اینتر برای هرکدوم جدا بزنید بعدشم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید درست شده

کد:
    کد:
    کد:

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام,دوست عزیز jafarian,من واقعا ممنونم که به این مورد من توجه داری و برام لینک میذارید(و مابقی دوستان).اما همانطور که عرض کردم این برام مشکلی درست نکرده,بلکه به نظر دوستان که در پست های قبل گفتند این نشان دهنده فضای آزاد سی پی یو است.اگر اینطور باشد میشه گفت که در حالت ایده آل است.
    بهرحال همان کارهایی که گفتی و سایتی که گفتی را انجام دادم و خوب بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •