سلام,قبل از هر چیز ممنونم که راهنمایی کردی.
من آن لینکی که برام گذاشته بودین را رفتم ولی پست 3 در مورد این موضوع نبود و حتی برای ویندوز من نبود.من ویندوز7 -32بیت دارم.همچنین باید بگم که این موردی که در تاپیک اول گفتم برای این بود که آن برنامه که ذکر کردم را نمیدانم برای چی است.اصلا نمیدانم این را میشود disable کرد یا نه.وقتی رویش راست کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته (برنامه های دیگر اینطور نیست).برای همین است من را مشغول کرده.
در مورد این توضیح که داده اید باید بگم که چرا باید کارت شبکه را غیر فعال کنم؟
همونفرومی که قراردادم درمورد مشکل شما بحث کرده شما ابتدا طبق سایت اول که توضیح داده با شکل گزینه Media Streaming خودتون از طریق Advanced Sharing Settings کلا غیر فعال کنید بعدشم فایل پایین تو لینک دوم دان کنید روی صفحه سیو کنید بعدشم اجراش کنید ازآخرم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید رفع مشکل شده اگر بازم به همون صورت بود طبق لینک سوم که قرار دادم تو منوی سرچ استارت دستور cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه cmd کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید ازآخرم فرمانهای که تو شماره 2 درج شده رو از بالا به ترتیب ارهرکدوم کپی بگیرین داخل پنجره cmd با موس paste کنید بعدم اینتر برای هرکدوم جدا بزنید بعدشم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید درست شده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: