سلام خدمت همه دوستان
چه كار كنم كه فلشم ويروسي نشه آخه سيستم هاي دانشگاهمون پر از ويروسه و هر وقت كه ميام با سيستماي دانشگاه چيزي رو دانلود كنم پر از ويروس ميشه و اونم انواع ويروسا حالا راه حلي چيزي سراغ داريد كه مانع ازويروسي شدنش بشه؟؟ ممنون ميشم![]()
سلام خدمت همه دوستان
چه كار كنم كه فلشم ويروسي نشه آخه سيستم هاي دانشگاهمون پر از ويروسه و هر وقت كه ميام با سيستماي دانشگاه چيزي رو دانلود كنم پر از ويروس ميشه و اونم انواع ويروسا حالا راه حلي چيزي سراغ داريد كه مانع ازويروسي شدنش بشه؟؟ ممنون ميشم![]()
سلام عزیزم
سوال بسیار بسیار خوبی پرسیدین
توسط این برنامه :
طرز کار این برنامه به این شکل هستش که اول باید نصبش کنی برنامه رو روی سیستم بعد فلش رو وارد میکنی و برنامه رو باز میکنی و فلش اونجا داخل لیست هست ، و انتخابش میکنی و بعد دکمه ی Protect رو میزنی و بهت میگه که باید اول از اطلاعات روی فلش پشتیبان تهیه کنی چون اول یکبار خودش فلش رو فرمت میکنه، بعد اطلاعاتش رو کپی کن یک جایی اگه چیزی داخلش هست و بعد دوباره Protect رو بزن و تایید کن ، اول فرمت میشه و بعد کاری که میکنه اینه هست که یک Autorun.inf میسازه روی فلش که پاک شدنی یا قابل تغییر نیست و هیچ ویروسی نمیتونه ویرایشش کنه تا فلش ویروسی بشه.. اینطوری همیشه فلش سالم و بدون ویروس باقی میمونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه سیستمتون هم ویروس از فلش نگیره بهتره برنامه USB Disk security رو نصب کنی و خودکار ویروسهای روی فلش اگه ویروس داشته باشه متوقف میکنه
Take Care![]()
سلام دوست عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم
الان که فک میکنم فلشم ویروس داره و چنتا برنامه هم که لازم دارم داخلشه اگه به سیستمم زدم و بخام بدون اینکه ویروس به سیستمم منتقل بشه اون برنامه ها رو داخل سیستمم کپی کنم چه جوری باید این کار رو بکنم اتفاقا این دوتا برنامه ای هم که شما گفتید دان کردم و داخل فلشم ریختم که ببرم روی سیستمم بریزم
Autoran ویندوز رو غیرفعال کنید و فلش رو با کلیک راست و گزینه open باز کنید .
اگر خود برنامه هاتون مشکلی پیدا نکرده باشند ویروس نمیگیرید .
خواهش میکنم دادا
اگه برنامه ی USB disk Security رو روی سیستم داشته باشی و نصب باشه آیکونش میاد اون گوشه ی پایین سمت راست
فلش رو وارد کن ولی بازش نکن
بعد از همون آیکون گوشه ی سمت راست راست کلیک کن روی برنامه یک گزینه داره نوشته Safely open drive شاید هم داخل برنامه باشه این گزینه ، خلاصه با این گزینه هر درایوی رو بدون اینکه ویروسی بشه سیستمتون باز کنین
اگه آویرا جدید روی سیستمتون باشه یا کاسپر اسکای معمولا به محض وارد کردن فلش فایل Autorun.inf اگه داشته بشه سریعا Block میشه و ویروس خنثی میشه
ولی بسته به نوع سیستم عاملی که استفاده میکنین راههای دستی بدون نیاز هیچ برنامه ای هم هست
Take Care![]()
ممنون دوست عزیز
مطمئنی که اینجوری اگه فلشم ویروس داشته باشه سیستمم ویروس نمیگیره من شنیدم کلا اگه فلش رو باز کنم سیستم ویروسی میشه ولی یکی هم میگفت اگه از قسمت folders بری تو فلش سیستم ویروسی نمیشه درسته یا نه؟
نه این راه رو اصلا اصلا امتحان نکنین مخصوصا اگه ایکس پی دارین
بهترین راه دستی برای باز کردن فلش که خودم اختراع کردم چون طرز کار این ویروسها رو میدونم:
روی تسک بار راست کلیک و گزینه ی Toolbar و بعد هم New toolbar رو بزن و بعد COmputer یا My computer رو بزن تا آیکون My computer بیاد روی تسک بار به صورت شاخه ای .
بعد یک فولدر خالی کپی کن روی فلش بدون اینکه بازش کنین فلش رو ( نیگاه کن که تبدیل به New folder.exe نشه چون شکلش مث New folder هست ولی در اصل یک فایل ویروسی هست ) میری روی New folder ی که کپی کردی تا داخلش رو نشون بده و بعد بازش کن و بعد میتونی دکمه ی UP رو بزنی برگرده به پوشه اصلی و Root فلش اینطوری ویروس روحشم از وجود شما داخل فلش خیر دار نمیشه
Take Care![]()
در مورد از قسمت Folder رفتن هم باید روی اون مثلثی های کوچیک کلیک کنین تا زیر شاخه باز بشه ، اگه روی خود درایوش کلیک کنین باز ویروس میگیرین، باید مثلثی کوچیک رو بزنین و بعد به یک پوشه ی سالم داخل فلش برین و روی پوشه کلیک کنین و بعد که داخل پوشه شدین مث قبل UP رو بزنین یا ازون آدرس بار بالا دکمه ی Root فلش رو بزنین مشکلی نیست
Take Care![]()
اگر محتوی فلش دچار مشکل نباشه و اتوران غیرفعال باشه همه چیز فریز شده بالا میاد ! ولی اگر محتوا دچار مشکل شده باشه برا مثال فولدرتون خودش ویروس باشه ( یک فایل اجرایی به شکل فولدر ) اون موقع با اجرای اون ...
ولی تا حالا ندیدم اتوران غیر فعال باشه و ویروس رو فلش ران بشه ! مگر اینکه طرف رو usb دبل کلیک کنه .
من از avast استفاده میکنم و چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم فلشم رو به سیستمم بزنم حالا اگه زدم خود avast پیداش میکنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)